ankara medicana da dogum yapan varmı???


Evet 2400 tl.ben 2 kere gittim ikisinde de en fazla 10 dk bekledim.benim tüp bebek ve yeni başladım medicanaya.ben tüp bebek merkezinde 1 saat bile bekletiliyordum bazen.ve her muayne 300 tl idi.suanda mapfre sigorta ile basladim ve sadece 12 tl odeyip muayne olamak guzel..
Doktorum bizi ayakta karşılar hal hatır sorar. Ben memnun kaldım ayrıca sekreterler ve hemşireler de olmasi gerektiği gibi bence.
Ama herkesin beklentisi farklı tabi.
 

Bu mapfre sigorta işyerinizin sağladığı bi imkan mı yoksa siz özel olarak mı yaptırdınız..nekadara mal oldu sigortanız bide..azıcık bilgi rica etsem):
 
Bu mapfre sigorta işyerinizin sağladığı bi imkan mı yoksa siz özel olarak mı yaptırdınız..nekadara mal oldu sigortanız bide..azıcık bilgi rica etsem):

Yok biz kendimiz özel olarak yaptırdık sigortayı. 9 taksit imkanı sunuyor. 2400 tl ve 8 muayene ye sadece her gidişte 12 tl fark veriyorum. Gebeliğin boyunca detaylı ultrason hariç bütün testleri karşılıyor.normal doğum 1 gün sezaryen doğum 2 gün yatış ve epıdural de kapsam içinde.
 

Süleyman bey miydi sizin doktorunuz? Bende bugun bebegim kalp atislarini duydum. Normalde sogukkanli olan ben inanilmaz heycanlandim:))
 

cok tesekkur ederim..
 
Süleyman bey miydi sizin doktorunuz? Bende bugun bebegim kalp atislarini duydum. Normalde sogukkanli olan ben inanilmaz heycanlandim:))

Evet süleyman bey.ilk zamanlar da her ultrason da gozyaslarima hakim olamiyodum.gercekten çok heyecanlı oluyor insan...mucize ye tanıklık diye buna diyorlar )
 
Evet süleyman bey.ilk zamanlar da her ultrason da gozyaslarima hakim olamiyodum.gercekten çok heyecanlı oluyor insan...mucize ye tanıklık diye buna diyorlar )

Bak merak ettim su suleyman beyi:) walla ben pek bisey hissedemyrm malum 6 haftalik daha. Tum guzel duygularimi midem bulantilarim bastiriyor maalesef. Doktora söyledim bugun hem calisyrm hem mide bulantilari cok zorlanyrm diye olur okadar bisey olmaz dedi sadece:)) ahh ahhh bazi dr lari alacan tokat delisi yapacan hahahah
 

Evet o mide bulantısı fenadir. ..ben de bile hala bazen devam ediyor. Ben elma ,ayva , limon,peynir ekmek ve çubuk kraker ile gecistirmeye çalışıyordum.
Bazı doktor lar ilaç veriyor Bulantı için ama ne kadar güvenli kullanmak bilemem.
Yapcak birşey yok gülü seven dikenine katlanır )
 

ay ben bişey daha sorsam:) sizin msjınızı okuyunca mapfreyle görüştüm 2729 tl gibi fiyat çıkardılar..nie farklı ki acaba??
 
ay ben bişey daha sorsam:) sizin msjınızı okuyunca mapfreyle görüştüm 2729 tl gibi fiyat çıkardılar..nie farklı ki acaba??

Yaşla alakali olabilir.ben 31 yasindayim ve Benim 1800 küsür doğum paketi+500 küsür de yaşdan dolayi ek ödeme=2400 çıkmıştı.
Sen tekrar sor yada genel Müdürlükler den al ben ankara genel mudurlukten biriyle görüştüm. ..
 

hmm anladimm tesekkur ederim..ayni yastayiz ama sanirim dogum paketi artmis 2200lu bisiy dogum paketi dedi..yuzyuze gorusmekte fayda war..tekrar mersi:)
 
hmm anladimm tesekkur ederim..ayni yastayiz ama sanirim dogum paketi artmis 2200lu bisiy dogum paketi dedi..yuzyuze gorusmekte fayda war..tekrar mersi:)

Canım senden sonra sigortacimla görüştüm. Çünkü kardeşimin karısı için düşünüyoruz bu sefer de.
Gerçekten geçen salı günü zam gelmiş.
 
merhaba yatışlar içinde ayrıca ücret ödenmiyor degilmi birde ayrıntılı ultrason dortlu tarama testimi oluyor bende yaptırmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım suanda da medicanaya süleyman beye gidiyorum mevcutta mapfre sigortam var ondan yararlanıyorum ama temmuzda doluyor yani bana yetersiz geliyor kusura bakma sana soruyorum ama yaptırmıs olarak seni gördüm :) bilgi verirsen sevinirim
 

Yatisa ayrıca ödeme olmuyor.
Ayrıntılı ultrason ve 4lü tarama farklı birşey.
4lü tarama da bildiğim kadarıyla sadece kan veriyorsun bana yapılmadı.
Ayrintili ultrason da bebeğin tüm organlarinin gelişimine 2 boyutlu ultrason da bakılıyor.
Marphe sigorta detaylı ultrasonu kapsamiyor medicana da 420 tl ye yapılıyor.
Ben süleyman beyin tavsiye ettiği eyüp ekiciye gittim 360 tl ödedim.
 
Cok tesekkur ederim yardimin icin
 


aylaarr sonra yine ben bişiy sorucam:)) öncelikle nasılsın bebişin nasıl.doğum yaptın mı yaptıysan birazcık anlatırmısın süleyman beyi hastaneyi dicektim..5 haftam kaldı nasipse..
 
05.12.2013 tarihinde Ankara Medicana Hastanesi'nde doğum yaptım. Ne doğum sonrasında bakan çocuk doktoru, ne hastanede kaldığı süre (2 gün) boyunca kontrole gelen çocuk doktorları, nede doğumdan sonra 5 günlük iken kontrol için gittiğimiz çocuk doktoru bebeğimizin yarık damak olduğunu fark etmediler. Kesinlikle hiç memnun kalmadım.

Çevremde ve bir çok sosyal medyada bu hastanenin çocuk doktorlarının hiç birine güvenmemelerini ve doğum için başka bir hastaneyi tercih etmelerini söylüyorum. Bebeğimizin yarık damak olduğunu 1 ay sonra başka bir hastaneye kontrole götürdüğümüzde oradaki doktor fark etti. Hastane hakkında yasal işlemlere de en kısa sürede başlayacağım.Kendilerine durumu ilettiğimde çok üzüldüklerini ellerinden özür dilemekten başka bir şey gelmeyeceğini söylediler.
 


Merhaba ben medicana da dogum yaptim 2 yil once doktorum ordan ayrildi.dojtorlarini bilmem ama servisler cok kötü. Hemsireler kontrol ve bakimi duzenli yapmadi. Cagirmadan odaya gelmiyorlardi bile.o yuzden ben orayı onermem


birde bebekten bir türlü kan alamamislar ve elini delik desik etmislerdi
 
Son düzenleme:
Medicana Ankara Hastanesi Kadın Doğum bölümünde hastasıydım,hamilelik takibi için kendisine gidiyordum.ismini çok duyduğum için tercih etmiştim ama referanslar yanıltabiliyormuş,duyulduğu gibi bir doktor değil maalesef.soğuk,ilgiisiz tavırlarını bir kenara bırakıyorum,aldığım her randevu sorunluydu.son dakika sekreter tarafından aranıp doktorun işi çıktı acil çıkması gerekiyor randevu iptal yada hemen gelin dediler.öğleden sonra olan randevularda acil durumlar çıkabiliyor sabah saatlerine alın dediler,en son randevumu sabah 9,30 da aldım muayeneye 10,30 girdim.nedeni bir önceki günkü hastaların randevuları yine ertelenmiş.doktora telefonla ulaşmak imkansızın imkansızı....ne zaman arasam telefonlar cevap vermedi,sekretere not bıraktım dönüş olmadı,cep telefonunu kendisi vermiş olmasına rağmen ve 6 ay içerisinde kendisine hastaneden ulaşamdığım için 2 kez cepten aramak zorunda kaldığım için hakaret boyutunda sözler işittim.sesini sonuna kadar yükselterek "bir daha beni cepten rahatsız etmeyin" deme cüretinde bulundu,hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim.SGK hastanelerinde bile böyle bir durumla karşılaşılması imkansız.birinci arama sebebim kullandığım ilaçlarımla alakalı,ikinci ise tahlil sonucum ile alakalı.bu nedenle kendisini rahatsız etmişim yani...karşılaştığım bu insanlık dışı durumu hastane yetkilileri ile de paylaştım,umarım dikkate alınır.hiçbir hasta doktor kaprisi çekmek zorunda değil!!!
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…