Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kahvaltı için önerebileceğiniz mekanlar varmı?
Teşekkürler tatlım.Burası bir mekan mı ve nerede :)göksu göletini mutlaka dene,atmosferi bile insanı rahatlatıyor:)
Teşekkürler tatlım.Burası bir mekan mı ve nerede :)
Teşekkürler tatlım..pardon canım sen ankarada değilmişsin,hemen detay vereyim:)
istanbul yolundan eryamana girişte göksu göleti var,yeşillik ve gölet manzaralı hafta sonu brunch yapılabilecek cafe-restorantlar bulunuyor.. ilkay's diye bir yer var,tavsiye ederim..
denize hasret ankaralılar için bi damla su bile kıymetli olunca hafta sonu deniz kenarına gitmiş kadar oluyoruz:)
sırf kahvaltı değil çay-kahve keyfi için de akşamları güzel oluyor..
hm peki bu göksü da açık büfe mi var acaba?kişi başı fiat ne kadar birde bilgi verirseniz sevinirim:)biz arkadaşımla öğle yemeğine gitmiştik ama hiç memnun kalmadık hemde parayı bayılmıştık![]()
Ankaraya gittiğimde kardeşim götürmüştü optimumdaki pideköye.Katılıyorum pideleri çok lezzetliydi. Tahta tabaklarda sunumu da bir o kadar şık.optimum ve ankamallde ki pideköy pide konusunda çok iyi ayrıca aoç kavşağına gelmeden çardak da pide konusunda çok iyidir...
Ankaraya gittiğimde kardeşim götürmüştü optimumdaki pideköye.Katılıyorum pideleri çok lezzetliydi. Tahta tabaklarda sunumu da bir o kadar şık.
benim de önerilerim olmuştu fakat forum yenilenirken yazılan son mesajlar hep silinmiş:
-kokoreç için gençlik caddesindeki pikolet süperdir.
-tunalıdaki lezita da kumpirden dönere yelpazesi geniş ve lezzet olarak da iyi bir yerdir.
-gerçekten damak tadınıza düşkünseniz hazine müsteşarlığının arkasındaki cadde yani emek 8 le kesişen yerde çukurağa diye bir yer var ki şiddetle tavisye ederim gitmenizi kebapları süperdir, çalışanlar son derece ilgili ve saygılı, bunun yanında mezeleri(ki ücretsiz) sonunda da ikram olarak gelen irmik helvası harikadır (tavacı recep in yanında hiç kalır.)
hanımlar istanbul yolu üzerinde aciytnin hemen yan tarafında bolu mangalevi var harikaaa kilo ile et şipariş ediyorsunuz fiyatlarda gayet iyi hesabı ben ödemediğim için tam net bilmiyorum ancak 3 kişi gittik ve tıka basa doyduk 30lira tuttu sanırımalkisalkisalkis tavuk şişi harika etini ve köftesini yemedim bilemiyorum bi deneyin derima.scokacimcoook