ilgi alanım diyebilirim sürekli dışarda olunca dışarı yemeği yiyorsunuz ve birçok yeni lezzetler tadıyorsunuz
kızılaydan başlayım kebap derseniz altın şiş karanfil sokak devamında sol tarafta kesinlikle tavsiyemdir iskenderi künefesi idealdir güzeldir
döner derseniz kumrular sok. cici piknik derim babam küçüklüğümden beri bu iki yere götürür ki kendisi aşçı çocuğudur
3E cafe = İn pub olarakta geçer 3katlıdır ev şeklindedir her katı farklı dekore edilmiştir sakaryadadır yemekleri çok güzeldir ama benim tek yediğim kıymalı soslu gözlemesidir oraya gidince yememek elde değil
kıyması gerçek kıymadır gözlemeyi yaparlar üstüne mantı sosu yani salça ve yogurt dökerler afiyetle yersiniz terası vardır alkolda alınabilir gayet güzel mekandır nezihtir birçok çalışan bankacılar sigortacılar öğretmenler burayı tercih eder gençler sevgililerde çoktur salıncakları vardır tahta masaları vardır
mithatpaşa köprüsünün sakarya bitiminden karşıya geçince sol tarafta nefes vardır biraz gotic mekanıdır ama köftesi kalbura bastısı tavuk şişi vs yemekleri güzeldir ücretsiz salata gelir harikadır değişik bir tadı var bence puf ekmekler gelir ince hamur kabarmış sıcacıktır fiyatlarıda çok ucuzdur 7.5 tl ye köfte yersiniz tıka basa doyarsınız
konur sok. leman iyidir fakat son zamanlarda biraz bozduğunu fark ettim sanki
jambonlu fettucinesi fıngers gatananın tavugu favorumdır

lipton ıce tea ve ısrarla meyveli soda getirmeyip normal sodaya surup aroma koyarlar berbatır meyveli soda istenmez :26:
park bulvarın olduğu binadenın en üst katında roof vardır manzarası harıkaıdır yemek yemedim genelde içmeye giderdik şimdi devam ediyor sanırım
kumpir isterseniz konur sok. ormancı = taş fırın diyede geçer çok güzel kumpirleri vardır cipsli acılı olarak kumpir yaparlar unlu mamülleride güzeldir
tunalı dersek elizinin yanındaki sokaktan girince solda sardunya vardır küçük tatlı sade bir mekan mahalledeki ayşe teyzenizin mantı evine gelmiş gibi hissedersiniz kendinizi küçüklüğünden dolayı ama dekorastonu değişiktir antika tarzıdır dışarı masalarıda vardır heryer sarmasıkla kaplıdır pek mekan belli olmaz ışık yanmıyor sanarsınız aksamları dışardan bakınca

karşılıklı 4 masa vardır içeride köri soslu tavugu güzeldir
cafe des cafenın cheese cake süperdir leman starbucks özsüt mado halt etmiş yanında tek yenilecek yerdir
kebap 49 pideleri ve döneri iyidir
kıtır her zaman gidecek güzel bir mekandır
golden alkol almak hoş vakit geçirmek bahcesinde oturmak için güzel mekandır ama yemekleri berbattır
tunalı sefamız bitti
kokoreç denilince maltepe pikolet akla gelir midye dolmaları taze ve güzeldir
yine maltepede süleyman usta vardır köftesi harikadır abdullah gül bile köşke siipariş etiriyormuş benden söylemesi :97:

maltepe güloğlu iyi kebapcıdır ama bence tatlıları daha başarılı
iskender diyince cebeci kukla kebap üstüne tanımam antares ve trafık hastanesinin karısındaki yer pek iyi değil aslında
pide denilince kesinlikle tadan pide asıl yeri sitelerdir emek 8. cad. yer açtılar fakat tek pide olunca tutmadı hala devam ediyorlar mı bilmiyorum kapanacaktı sanırım ama sitelere sırf pidesi için sehir dışından gelen insanlar vardır
tatlısı çok güzeldir yalnız doymazsınız 1 porsiyon pideyle size tadımlık gelir ben direk 1.5 söylüyorum

bahçeli aden dürüm iyidir ezmesiyle iyi birlik oluşturur dürümü, künefesi güzel ve ilginçdir içinde antep fıstıkları vardır tüm tüm agzınıza atarsınız
bahceli tabu kafenin pançı süperdir kesinlikle tavsiye ederim iç iç bitmiyor postakal kivi bsyler karışımı bir içecek
çukurağa güzeldi emektedir fakat şuanda tamamen bozmuş durumda ve tüm çalışanları ayrılmış galiba yeni kadro sizi sallamıyor bile ukalalar kavga ettim çıktım sonunda
ben kebap yemek isteyenleri balgat yunusun arkası dede efendiye beklerim mezeleri ve ırmık helvası cok güzeldır yanında dondurma ve kişi başı bir er dilim baklavada ikram edilir kebapları tamamen kuzu etidir sahibi gelir sizi karşılar hoş geldiniz der garsonları on numaradır kocaman bahçesi var sıcak havalarda faliyete geçicektir kesin mezeleri tertemiz kendileri yapar gözünüz görür mutfak açıktır herşey önünüzde yapılıyor
bahçeli liva pastanesinin steakleri güzeldir ayrıca kahve evi bahçelinin kahvesi fondüsü denemeye değer
son olarak çiftlik tigeme gidilir semaver söylenir birde çekirdek alınır tamam