Merhaba yeni anneler veya deneyimli hamişler, doğumumu Ankara Memorial'de gerçekleştirmek istiyorum. 1 hafta öncesine kadar Dr. Yeşim hanımda kararlıydım fakat hastaneden ayrılıp özel muayenehane açtı. Ne yazık ki sigortam karşılamıyor doktor değiştirmek konusunda çok kararsızım. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ankara Memorialda kontrollerinizi hangi doktorla gerçekleştirdiniz doğum deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Evet çok iyi olur yardim gelse yeşim hanim ayrılmış mi bende ona gidecektim. Koruda çalışan bir yakinimda nesrin hanımı önerdi memorialdan bende araştırıyorum. Başka yerde olur
Biraz geć oldu cevap icin ama ben en basindan beri nesrin fenere devam ediyorum. Geçen hafta cumartesi doğum yaptım, o kadar doğru bir karar vermisim ki çok sükur diyorum.
Merhaba, ben de önder koç a gidiyorum. Çikolata kistlerim vardı amelyatımı onda oldum, hamilelik için uğraşıyorum, sürdci beraber takip ediyoruz. Doğum yapam bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştim , hemüz hamile değilim malesef ama yaklaşımından gayet memnunum.