Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

G
geçmiş olsun canım sakın olumsuz düşünme iyi olacak inşallah dualarımız seninle

Ben orda yaptırdım..Hulusı beymı..aynı yerdemı 3 deneme de ..darısı basına canm

Evet cnm hulusı hoca da yaptırıyorum. Yarın sabah gideceğim bakalım tranfermi diyecek yoksa 5. Güne i gidelim diyecek. Bilmiyorum. Bugün gittim konuştum. Cnm sıkıldı diye. Oda her zaman 5. Gün iyi demek değil dedi. Hoş benim öncekilerde 3. Gün transferiydiya. Sana kaçıncı gün transfer edildi. Problem neydi

G

geçmiş olsun canım sakın olumsuz düşünme iyi olacak inşallah dualarımız seninle
Teşekkür edeim cnm. Ortamı geren birazda kocamdı. Problem onda olunca ortamı gerdi. Vay hoca kötü ilgilenmiyor bişeyle falan diye. Destwk olacagına köstek oldu. Bugunde çekti yurt dışına gitti. Gene kendi kendime çocuk yapıyor gibi oldum. Allah yüzümüze baksın bu erkeklerin eline koymasın bizi

Aminn canım erkekler maalesef bizler gibi değiller aynı şeyi biz yapamayız belki ama onlar empati kurmadan davranırlar. Eşinde üzüntüsünden yapmıştır zaten. Sen şimdi transferi düşün bebeğini düşün inşallah bu sefer olacak. Hamile kaldığında bunların acısını 9 ay eşinden fazlasıyla çıkaracaksın unutma :)))

Cnm bugun transfer var insallah. 6 embriyoda yasiyormus fakat 3. U cok iyi kalite digerleri daha dusuk sanirim. 2. Sini transfer edecekler insallah kalanlarida bakalim 5. Gune giderlerse dondururuz diyorum. Yoksa da napalim

Kizlar transfer oldum 3 tane transfer oldu birl dusuk kalite digerleri iyi bakalim gecsin simdi 12 gun gel 8 eylul gel

Kizlar transfer oldum 3 tane transfer oldu birl dusuk kalite digerleri iyi bakalim gecsin simdi 12 gun gel 8 eylul gel
canım şansın bol olsun...
umarım bir ömür boyu yavrunla ayrılmazsınız.seni hiç bırakmasınlar annesi...
dualarım seninle.güzel haberlerini alıcaz inşallah...

4 gun bitti.kaldi 8 gun . Ama herlde 10. Gun test yaparim dayanamam galiba.

Bel agrisi disinda bir sikintim yok. Transferle birlikte 4 gun yattim. Bugun isime geri dondum.

Kizlar bugun 11. Gunumdu. Ve kan sonucum pozitif sukurler olsun bakalim artik degerin katlamasini bekleyecegiz

Kizlar bugun 11. Gunumdu. Ve kan sonucum pozitif sukurler olsun bakalim artik degerin katlamasini bekleyecegiz
canım çok sevindim.ohh ne güzellllll
inşallah değerlerin katlanacak.darısı keseye, kalp atışına tüm güzel gelişmelere olsun.
hayırlısı ile sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucağımıza.

İnşallah değerler katlanır canım. İnşallah kesesini ve kalp atışlarınıda duyarız.
Sen keseyi ne zaman görmüştün. 2 hafta sonramıydı. Benim deger 140 çıktı

İnşallah değerler katlanır canım. İnşallah kesesini ve kalp atışlarınıda duyarız.
inşallah katlıcak, keseyide kalp atışınıda görceksiniz canım Allahın izniyle.bu kadarı olduya geriside gelecek inşallah sen içini ferah tut.yavrucuğunda güzelce büyüsün.
benim 3.gün embriyosuydu.tam 12 gün sonra kan verdim.o gün 194 çıkmıştı.2 gün sonra tekrar verdim 476 çıktı.doktorum yeterli bi daha vermene gerek yok dedi.
27 mayısta ilk kanı verdim.
4 haziranda(8 gün sonra) 5+1 de keseyi gördük.bebişide gördük.teki tutunmuş dedi doktor.
12 haziranda(keseden 8 gün sonra)6+2 de hem kalp atışını gördük hem dinledik.
şimdi 18+5 iz. öyle oğluşumuzun yolunu gözlüyoruz teyzesi.

Canımmmm çok sevindim ya ne güzel hayırlı uğurlu olsun canım benim Allahım sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin inşallah

Kizlar 2. Tahlildede deger katladi sukur. 2 kez kan daha veririsem heralde 1000i gecer. Sonra keseyi bekleriz. Yada btd08 arkadasimin dedigi gibi bini gectiginde bir hafta bitmis oluyor belki pazartesi sali keseyide goruruz sikinti olmazsa.

Bugun aklima geldi kis doneminde iyiki gaza gelip memoriale gitmemisim. Esimin tedavisi yarim kalacakti en iyiyi seciyoz diyede aldanacaktik. Ve belki bir olumsuz sonuc daha alacaktik

Doktor hangi iğneleri ilaçları verdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…