Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Yunu sen ne yaptin.. Nerde tedaviye başlıyorsun.
Canım ben en son genarta gittim müfit hoca eşime tedavi verdi temmuz sonunda tedavisi bitiyo test yapılıp değerlere bakılacak eğer yükselmişse ağustos eylül gibi aysun hanımda denemeyi düşünüyoruz canım. Senin durumun nedir peki

Bizde kromozom testi yapıldı temiz çıktı. Su an tek sorun benim tsh değerinin yüksek çıkması..başlamak için onun düşmesi gerekiyormuş. Ona gore basliycaz. 2. Denemen mi senin ilkini nerde yaptırdınız. Ankara da misiniz

Merhabalar canim
Evet tedavim genartta oldu ve doktorum sertac bey.
Bu benim 3.tedavimdi 3ude genarttaydi.artik sertac beyi iyice tanir oldum haliyle.
Cokkk memnun kaldim.gayet net bir insan.neyse o.ve gayet tecrubeli.3 tedavimdede ne dediyse cikti.
Ben cok guvendim kendisine.esimde oyle.uzerine doktor yok diyor esim.
Inan emin ellerdesin.
Allah razi olsun diyorum baska bisey diyemiyorum.
Umuarim rabbim ol der, sertac bey vesile olur ve yavruna kavusursun.
Ama en buyuk tavsiyem rahat ol.stres hic iyi degil.3 tedavimde en cok bunda rahattim.ya bismillah dedik basladik.hergun dularimda rabbim sana emanetiz yardim.et dedim.
Sakin ol.sertac beye guven.insallah rabbim emeklerini bosa cikarmasin.
Grsrz canim.

Amin tesekkur ederim içimi rahatlattin. İnsallah her şey guzel olacakk

Bizim de kromozom testi temiz çıktı canım eşimin morfolojisi düşük tedavi görüyor. Benim bu ikinci tedavim olacak ilk tedavim ankara memorialde olmuştu bu arada ben trabzonda yaşıyorum canım

Bizim de kromozom testi temiz çıktı canım eşimin morfolojisi düşük tedavi görüyor. Benim bu ikinci tedavim olacak ilk tedavim ankara memorialde olmuştu bu arada ben trabzonda yaşıyorum canım
morfoloji kac ne gibi tedavi görüyor..benim esiminde biraz düşükmüş sayı iyi ama

morfoloji kac ne gibi tedavi görüyor..benim esiminde biraz düşükmüş sayı iyi ama
Canım morfoloji 2 ama ileri hızlı 0 dedi şuan merional iğne kullanıyo bi de neofortil ilaç. Sigarayı bırakacaksın dedi bıraktı çok şükür. Şimdi 20 gün sonra tekrar test yaptrcaz ona göre belli olacak tedavi sürecimiz canım

Himmm insallah hepimiz için iyi olur.

Mrb kizlar
Ne yaptiniz
Yunu tedaviye basladinmi?
Ben bugun gittim. Esimin hasari duzelmisti. Kismetse ctesi gunu uzun protokolle tedaviye basliyoruz. Bir problem cikmazsa insallah agustosta 3. Denememizi yapmis olacagiz. Cok heyecanliyim bir taraftan hemen zamn gecsin istiyorum. Bir tarftanda 3. Olunca umudum yerlere iniyor oturup aglamak geliyor icimden. allahim hepimize sabir versin

Canım biz henüz başlamadık eşimin ilaçları yeni bitti bu hafta baktrcaz düzeldi mi diye. Zaten eşimin işlerinden dolayı eylülde deniycez mecburen. Senin adına çok sevindim canım unutmaki Allah ın hakkı üçtür bu sefer olacak inşallahhh

canım tedavin hayırlı olsun ve yavruna kavuş inşallahhh
sakın 3.deneme deyip korkma.bak benimde 3.denememdi.eşim hep allahın hakkı 3tür diyordu.
en rahat tedavimdi.stres olmadım.ne aksilik engel çıkarsa çıksın rabbim ol derse olacak dedim durdum.
nasipten ötesi yok.rabbim yardım etsin emeklerinız boşa çıkmasın inşallah...bol şans...

merhaba kızlar ben tedaviye başladım bugün adetimin 6. günü. sanırım haftaya opu olurum çarşamba yada perşembe.bu sefer hoca 5. güne gidelim dedi. hem çok vurdumduymazım içimde hiç bir his yok. Hemde heyecanlanıyorum yeniden yumoşlarım inşallah 5. güne gidebilirler.

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer olacak. Biz de eşime test yaptırdık değerler de hiç artış yok çok moralimiz bozuldu şimdi doktordan cevap bekliyorum yeni bi tedavi verecek sanırım

Hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer olacak. Biz de eşime test yaptırdık değerler de hiç artış yok çok moralimiz bozuldu şimdi doktordan cevap bekliyorum yeni bi tedavi verecek sanırım

cnm eşine bol bol balık, incir, ceviz vs yedir. Keçiboynuzuda tabiki? bol yeşillik yesin.
tabi biz doktor değiliz ama eşiminde spermleri ilk tahlilde 7 milyon çıkmıştı. 0 hareket ,0 morfolojiydi. Varikoselden sonra ve klomen keçi boynozu derken bir ara 40 milyona çıktı şimdi gene 20-30 civarında ama ileri hızlı hareketli %3 oldu.şimdi sürekli ısırgan çayı teatrio vitamine devam ediyor. Keçiboynozunu hiç bırakmadık.

Bozmayın moralinizi. Biz eşimin tedavisine başlayalı 2 yılı geçti nerdeyse. son 9 aydırda dna hasarı için uğraştık.Ama inşallah sonuca doğru geldik. Önemli olan canınızı sıkmadan biraz sabretmek. Bende en son dna hasarını öğrendiğimde allahım ya nasıl geçecek zaman daha bekleyemem diyordum. Ama kendime bir sürü uğraş buldum öyle böyle derken geçti zaman.

Bu arada az önce kontrolden geldim sanırım pazartesi opu olacağım.12. güne denk geliyor. Sizinde böyle erkenmiydi.?

İnşallah canım dediklerini dikkate alacağım çok sağolasın. Ben de akışına bıraktım artık benm de canım 15. Gün opu olmuştu ama bana geç oldu demişlerdi yumurtalar geç büyümüştü yani.

Mrb kızlar dün opu oldum 14 yumurta toplandı sadece 10 u döllenmiş onunda sadece 6 sı yaşıyormuş.5. Gün transfer ederiz demişti doktor.ama malesef 5 güne yaşamaz gibi dedi doktor. Moralim sıfırlandı. Perşembeye gelin transfer edelim 3. Günde dediler. Ama benim umudum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…