Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

Merhaba bende bunu merak ediyorum. Ankara Memorial da Aygül hocaya tavsiye üzerine gittim. Muayenemi oldum prolaktin ve progestoron testleri yapıldı onlarda normal şu an bende bir sorun görünmüyor. Eşimin spermiyogram testinde sperm hareketliliği ve sperm sayısı az. O nedenle Aygül hoca tüp bebeğe yönlendirdi fakat 1 spermiyogram testi ile hareket etmeyelim sperm sayısı ve hareketliliğinde değişiklik olur mu diye eşime haftada bir vurulacak şekilde iğne ile selenyum içeren günde 1 defa kullanacağı ilaç verdi. 3 hafta kullandık. 3 hafta sonrasında bu cumartesi günü eşim tekrar spermiyogram testi verecek. Aynı zamanda Kaan hocayı internetten buldum. Yorumları oldukça olumlu idi. İnternet sayfasında bilgilendirme formunu doldurdum. Onada bu yukarıda yazdıklarımı anlattım. Kaan hoca çok yoğun randevuyu 1 ay öncesinden taa 27 Kasım 2014 tarihine alabildim. Kaan hocayı düşünüyorsanız hemen randevu alın. Kaan hoca randevu tarihine kadar eşimden sperm dna hasarı testi istedi. Düzen labaratuarında yaptırdık. O test de 20 günde çıkıyor. test sonucunu kendisine mail attık bu hafta sonuna kadar cevap gelir diye ümit ediyorum. Yani sonuç olarak Kaan hocaya eşim muayene olmadan tüp bebek işlemine başlamak istemiyorum. Aygül hoca tetkiklerimizi yapsın. Kaan hoca ile de eşim muayene olsun ikisin kararı da tüp bebekten yana olursa Aygül hoca ile devam edeceğim. Ama yok Kaan hoca bu işi tedaviyle düzeltebiliriz derse tedavimizi Kaan hocada devam edip doğal yollarla hamile kalmayı deneyeceğim. Kaan hoca tüp bebekte kime yönlendiriyor bilemiyorum. Umarım faydalı olmuştur.

Cok tessekur ederim detaylar icin.. kaan bey oyle gecveriyorsa randevuyu ve testler istiyorsa benim o kadar zamanin yok
Aygul hanimdan memnunsaniz ilgili ise onla devam edeyim bende :/ sonuclari yazarsaniz sevinirim

Merhaba tekrar
Aygül hn.ı tavsiye ederim ama şu açıdan kendisi çok yana yakın, çok tatlı, pozitif bir dr. sizi çok rahatlatıyor. Jinekolojik Muayenesi de oldukça rahat geçiyor. henüz bir tüp bebek girişimine girmediğim için o kısımdaki tedavi şekli için birşey demem doğru olmaz. Bayan dr. ve benimle ilgilensin istiyorsanız Aygül hoca ile de bir tanışın derim. Kaan Hocanın istemiş olduğu sperm dna testi sonucu pek iyi gelmedi. en fazla %20 olması gereken dna hasarı bizde %50 çıktı. Test sonucumuzu Kaan hocaya yine mail ile gönderdik. kendisi tedavi ile düzeltebilirsek doğal yolla çocuk sahibi olmanın mümkün olduğunu söyledi ve ilaç tedavisine başlattı. İlaçları aldık eşim kullanmaya başladı. Bu arada 27 kasım da idi randevumuz. Ama dün Kıymet hemşire aradı (randevularını ayarlıyor) bir boşluk oluşmuş ve bizim randevumuzu bugüne aldı. Tabi sevinçten havalara uçtuk. Bakalım bugün Kaan hoca ile tanışacağız. Bizde Durumlar böyle şimdilik. Siz zamanım yok derken tereddütünüz yaştan mı? Yoksa daha önce herhangi bir tedavi tecrübeniz oldu mu?

merhaba,
bende ilk defa tüp bebek denemeye kasımda başlamayı düşünüyorum.genartta Aysun hanım ve memorial de Aygül hanım arasında kalmıştım.aysun hanım hakkında olumlu yorumlar okumuştum ama Aygül hanım hakkında hiçbir fikrim yoktu.bu nedenle sizin yorumunuz benim için çok faydalı oldu.teşekkür ederim.bir de eğer bilginiz varsa memorialdaki tüp bebek+ilaç fiyatlarını paylaşabilirmisiniz???

Sonuc aldniz mi ?
Aslinda ben ne yapacagimi nasil yapacagimi bilmiyorum cok karisik durumdayim yani nereye nasil gidecez bilmiyorum birilerinin beni yonlendirmesi lazim

zamanim yok derkende ankarada yasamiyorum belli bi sureligine gelip gidecegim o yuzden..

Esas sorun esimde benim kaan hocaya mi gitmeliyim off kafam karisti..

Herseyi corba ettim aygul hanim kadin hastaliklari uzmani,
bizim esas sorunumuz esim benim o zaman kaan hocayla gorusmem lazim aygul hanim daha sonra olmasi gerek degil mi (((

Merhaba,

NovaART Tüp Bebek Merkezi Prof. Ahmet ve Mehmet Erdem hocalarla da görüşebilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Merhaba tekrar
Kaan hoca ile görüştük. Kendisi çok pozitif, her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. şu an tüp bebekten önce dna hasarını tedavi etmemiz gerektiğini aksi taktirde tüp bebekte de hüsrana uğrayabileceğimizi söyledi. 3-6 ay arası tedavi öneriyorum dedi. Daha önce vermiş olduğu ilaçları eşim kullanıyor. 1 ay sonra tekrar sperm dna hasarı testi ve bazı hormon testleri istedi onları yaptırıp sonuçları kendisine ileteceğiz. Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım. O nedenle ilk önce kadın doğum uzmanı Aygül hn.a gidip sorunun ne olduğunu öğrenmek istedim. Sıkıntı eşimde olunca ona yönelik tedaviler araştırdım ve Kaan hocaya ulaştım. yine bu sitede Kaan hoca hakkında bir sürü olumlu bilgi edindim. Kaan hocanın kendi sitesinde de bir sürü başarı hikayesi mevcut ve randevu alarak eşimin sorununa yönelik tedavi yoluna gittik. şu an için memnunum. Aygül hoca bana telefonda tüp bebek fiyatı için 4.500TL fiyat verdi. Ama ilaçlar dahil mi değil mi bilmiyorum çünkü bende hiç yaptırmadığım için ilaçların ekstra fiyat olduğunu bilmediğim için sormadım

Bu arada Kaan hoca çok sistematik bir şekilde internet sitesi üzerinden de tedaviye başlıyor. www.kaanaydos.com adresine girin. oraya üye olup soru mesaj gönder kısmından soruları yanıtlayarak durumunuzu anlatın. Kendisi dna hasar testini mail ile istedi bizden. testin sonucunu kendisine ilettiğimizde ilaç tavsiyesinde bulundu ve biz daha kendisi ile yüzyüze görüşmemiştik bile. en azından bu yolla sorununuzu uzman birine iletip cevap bulabilirsiniz. sonra kafanıza yatarsa randevu alıp eşiniz muayene olabilir. ama dediğim gibi çok yoğun olduğu için randevular bir kaç ay sornasına veriliyor. boşluk olursa erken çağırılıyorsunuz. Ama size Ankara dışında olduğunuzu iletirseniz belki size öncelik verebilir. çünkü ben ankara dan geleceğimi söylediğimde öncelik şehirdışı hastalarımıza veriyoruz demişlerdi. Bende denemekten zarar çıkmaz.

Ben aygul hanima esimde kaan beye muayne olacak bakalim
INSALLAH iyi sonuc aliriz :)

merhaba arkadaşlar,
bende tüp bebek konusunda kararsızlık yaşıyorum.eşimin sperm değerleri kötü.8 ay kadar önce varikosel ameliyatı oldu.önce biraz düzeldi değerler sonra yine düştü.2 defa aşılama denedik.olmadı maalesef.artık tüp bebek yapıcaz ve memorial istiyorum ben.memorialın tüp bebek merkezi yeni olduğu için kesin karar veremiyorum.sizlerden ricam doktor ve diğer çalışanlar hakkındaki izlenimlerinizi paylaşmanız.inşallah mutlu haberlerimizi paylaşmak da nasip olur.

Ben aygul hanima esimde kaan beye muayne olacak bakalim
INSALLAH iyi sonuc aliriz :)
canım ben de cumartesi ön görüşmeye gidicem aygül hanımla. beraber başlıyoruz sanırım. hayırlısı bakalım neler olacak :)

canım ben de cumartesi ön görüşmeye gidicem aygül hanımla. beraber başlıyoruz sanırım. hayırlısı bakalım neler olacak :)

merhaba,
bende cumartesi günü ön görüşmeye gidecektim memoriale ama bazı nedenlerden dolayı ertelemek zorunda kaldım.
inşallah kasım ayında görüşmeye gidip aralık ayında tedaviye başlamak istiyorum. görüşmeden sonra izlenimlerini paylaşırsan çok sevinirim...bu arada tedavin hayırlı olsun. inşallah olumlu sonuç almak nasip olur...

Canım bende memorial düşünüyorum burdan paylaşım yapabiliriz. Ücret konusunda ne dediler?

kizlar dun gorusmedeydim inanin doktor harika bir doktor. o kadar yol gitmeme degdi gercekten.inanilmaz ilgili candan samimi ve profesyonel.gercekten dogru adreste oldugumu anladim.eski tahlillerimi goturmem isimi kolaylastirdi.ben hemen baslamak istiyorum dedim.folik asit ve coraspirin verdi.regl olunca 2. gunu gel baslayalim dedi tupe.ama cok umutlu konustu.mutluyum ve huzurluyum.gercekten doktoruna inanmak cok guzelmis.gelelim fiyata.muayene ucreti 250 lira ki prof icin uygun bir fiyat.esime detayli sperm testi yapildi 150 lira.tup icin de 4500+ilaclar denildi.cok arastirdim fiyat genelde ayni zaten.sizleri de bekliyorum arkadaslar. Aygul hocam cok iyi bir doktor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…