- 1 Ekim 2017
- 243
- 358
- 53
- Konu Sahibi bazlamasurat
-
Merhaba, ben kendisiyle görüştüm hatta ameliyat günü bile aldım :) Kendisi gerçekten müthiş ilgili bi doktor ben öyle bi ilgiyle karsilasacagimi hic ummuyordum fakat cok ilgilendi daha ben sormadan yaptığı burunlari gösterdi.Ben de merak ediyorum bunu. Orhan Aydın'a ameliyat olan birileri varsa hocadan biraz bahsedebilirler mi? İlgisi nasıl, hastayı dinliyor mu, ameliyat sonucundan memnun kaldınız mı? Hoca instagram hesabına ameliyat sonrası birçok fotoğraf eklemiş ama ben ameliyattan birkaç ay sonra nasıl göründüğünü de merak ediyorum. Fotoğraf atabilir mi acaba ona yaptıran hastalar?
Çok teşekkür ederim :) Ben de yoğun çabalarım sonucu kendisine yarın için muayene randevusu alabildim, gidip mutlaka görüşeceğim o halde. Gelişmelerden beni haberdar ederseniz çok mutlu olurum. Ameliyatta her şey gönlünüzce olsun!Merhaba, ben kendisiyle görüştüm hatta ameliyat günü bile aldım :) Kendisi gerçekten müthiş ilgili bi doktor ben öyle bi ilgiyle karsilasacagimi hic ummuyordum fakat cok ilgilendi daha ben sormadan yaptığı burunlari gösterdi.
Ve ameliyattan önce burnun fotoğrafıni çekip bilgisayardan birlikte karar vericez nasil bir burun olacagina dedi. Bunu devlet hastanesinde yapan doktor ben duymamistim daha önceden.
ve cok gerçekçi konusuyor burun deriniz hakkinda,yapacagi burun hakkında. Bana cok güven verdi açıkçası.
Tüm bu olumlu seyler karsisinda olumsuz olan tek sey ameliyat günü. Bana Agustos ayina verdi cok yogunmus ameliyatları o yuzden.
Sizde bi gorusmeye gidin derim ameliyat gunu icin aceleniz yoksa. Pişman olmazsiniz muhtemelen :)
Tabi ki ederim:) İnşallah hepimiz için güzel olur her şeyÇok teşekkür ederim :) Ben de yoğun çabalarım sonucu kendisine yarın için muayene randevusu alabildim, gidip mutlaka görüşeceğim o halde. Gelişmelerden beni haberdar ederseniz çok mutlu olurum. Ameliyatta her şey gönlünüzce olsun!
Ciddi misiniz? Seneye ocak mı yaniiimerhaba bende yaklasık on gün önce muayene için gittim ve hemen gün aldım. fakat ocak 15 için gün verdi. ilgisini vs begendim yaptıgı işlerde gayet dogal ve güzel. tek sıkıntı ameliyat günü cooook uzun süre
evet =) bende sasırmıstım ama malesef seneye için gün verdiCiddi misiniz? Seneye ocak mı yaniiiBenimde ağustos ayında olacak ben ona geç diyordum ama sizinki bayağı geçmiş
Yani bayağı geç ama geç olsun güzel olsun inşallahevet =) bende sasırmıstım ama malesef seneye için gün verdi
Fiyatı nedir acaba ?Yani bayağı geç ama geç olsun güzel olsun inşallah
Ben şubat mart gibi almıştım randevu 2000 liraydı en son. Ama şu anda bir değişiklik var mıdır bilemiyorumFiyatı nedir acaba ?
gerçekten 2000 tl mi simdiye kadar en az 6000tl duydumBen şubat mart gibi almıştım randevu 2000 liraydı en son. Ama şu anda bir değişiklik var mıdır bilemiyorum
Devlet hastanesi olduğu için fiyat uygungerçekten 2000 tl mi simdiye kadar en az 6000tl duydum
Merhaba, ben kendisiyle görüştüm hatta ameliyat günü bile aldım :) Kendisi gerçekten müthiş ilgili bi doktor ben öyle bi ilgiyle karsilasacagimi hic ummuyordum fakat cok ilgilendi daha ben sormadan yaptığı burunlari gösterdi.
Ve ameliyattan önce burnun fotoğrafıni çekip bilgisayardan birlikte karar vericez nasil bir burun olacagina dedi. Bunu devlet hastanesinde yapan doktor ben duymamistim daha önceden.
ve cok gerçekçi konusuyor burun deriniz hakkinda,yapacagi burun hakkında. Bana cok güven verdi açıkçası.
Tüm bu olumlu seyler karsisinda olumsuz olan tek sey ameliyat günü. Bana Agustos ayina verdi cok yogunmus ameliyatları o yuzden.
Sizde bi gorusmeye gidin derim ameliyat gunu icin aceleniz yoksa. Pişman olmazsiniz muhtemelen :)
Pazartesi günü oluyorum :) Randevu almadan gittiğinizde de sıra veriyorlar aslında sadece birazcık beklemek zorunda kalıyorsunuz. Gerçekten çok mütevazı,güleryüzlü,iyi kalpli bir doktor. İnsana güven veriyor.Merhabalar ameliyatınız ne zaman acaba? Ben de muayene için randevu almaya çalışıyorum, instagramda yaptığı işleri çok çok beğeniyorum ayrıca kendi eşinin de burnunu yapmış :) Bu biraz güven verdi bana, siz de süreci paylaşırsanız harika olur
Teşekkür ederim :) İnanın bu saydıklarınızın hiçbiri korkulacak şeyler değil. Ameliyathanede çok bir şey yaşamıyorsunuz çünkü indiğiniz gibi ameliyathaneye alıyorlar daha sonra damar yolu açılıyor ve anestezik ilaçlar verilmeye başlanıyor bunların hepsi çabucak gerçekleşen şeyler. Güzel bi tecrübeydi benim için. Böyle çok tatlı bi uykuya dalmak üzere olursunuz ya o şekilde bir his :) Sonrasında çıktığımda bayağı rahattım açıkcası ağrım falan olmadı. Sadece 4 saat hiçbir şey yiyip içmemeniz gerekiyor ameliyattan çıkınca o biraz zorluyor çünkü çok acıkmış oluyorsunuz. 2. Günümde evde birazcık ağrım oldu ama asla dayanılmayacak bi ağrı değil. Bu şekilde yani çok fazla korkulacak bir şey yokmuş bende biraz korka korka girdim ama azcık abartmışım :)Geçmiş olsun bende ocak ayına randevu almıştım fakat perşembe günü tarihi önceye almasını rica etmek için gidicem. Nasıl geçiyor gününüz ameliyathanede neler yaşadınız biraz anlatır misiniz? Narkozu verirken vs gördünüz mü ne kadar sürede uyudunuz acaba? Çok korkuyorum
Teşekkür ederim umarım güzel olur her şey hepimiz için:) Tabi paylaşırım ama tamponlar çıktıktan sonra bayağı bir ödemli olacak bu sizi yanıltabilir belki. Burnun normale dönmesi biraz uzun bir süreç. İnstagram sayfasında 6. Ay 3. Ay fotoğrafları var aslında Orhan beyin hastalarının bir bakın isterseniz onlara da.Geçmiş olsunbazlamasurat . umarım bundan sonrası da böyle güzel geçer. Bende Orhan Bey i araştırıyorum bu aralar. Tamponlar çıktıktan sonra rica etsem resim paylaşabilir misiniz? Hep ameliyet sonrası resimler mevcut.Bir kaç ay sonrası için bulamadım . Bir de ne kadar ödediniz öğrenebilir miyim? teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?