Ankara Onkoloji Hastanesi Dr. Orhan Aydın Burun Estetiği

Burnunuz su an nasıl fotoğraf atabilir misiniz

Arkadaşlar merhaba, Orhan Aydından ben de randevu almaya çalışıyorum ama randevu sisteminde adı bile çıkmıyor. Halen aynı yerinde mi yoksa yer değişikliği gibi bir durum olabilir mi acaba bilgisi olan var mı? Sizler internet üzerinden mi randevu aldınız yoksa doğrudan hastaneye gidip oradan mı randevu aldınız? Yaklaşık 1 aydır randevu almaya çabalıyorum

Hala aynı yerinde. Birde 182yi arayarak deneyin şansınızı isterseniz. Hastaneden direkt sıra alınabiliyor ama çok beklemek zorunda kalabilirsiniz ya da bazen çok dolu oluyor alamayadabilirsiniz.

Özel mesaj olarak gönderdim :)
banada gönderir msn

Çarşamba günü gidicem ben şaşırdım randevu alınabildiğine. Ama kafamda sorular var nasıl olcak bilmiyorum

Arkadaşlar size kötü haberim var bugün muayene oldum. Orhan hoca dün istifasını vermiş kasım başında kendi muayenesini açıyormuş ve fiyat 6000 tl. Açıkçası bu durum benim hiç hoşuma gitmedi ismi duyulmaya başladı. Garipsedim açıkçası ve bu bahsettiğim fiyatta açılış fiyatıymış... Benim söyleyeceklerim bu kadar inşallah uygun fiyatlı güzel doktorlar buluruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanamıyorum gerçekten. E randevu almış hastaları ne olacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orhan Hoca hakkında bu kadar güzel sözlerden sonra muayenehane açtı diye karalamak çok yanlış. Özel muayenehane açan bir doktordan bedava ameliyat yapmasını mı bekliyorsunuz? Şimdiye kadar devlette yapıyordu ucuzdu şimdi özel yer açtı diye bir günde paragöz bir doktor mu oldu? Ben yorumlarınızı hiç hoş bulmadım. Orhan Bey e defalarca PRP ve Botoks yaptırdım, bir çok arkadaşımında ameliyatını yaptı, bu kadar iyi niyetli ve işini çok iyi yapan bir doktor için yazdıklarınız hoş değil. Sonuçta estetik yaptırıyorsunuz lüks bir ihtiyaç, bütçeniz yoksa yaptırmazsınız.

Çok sevindim Orhan bey için. Ankara da özel için fiyat bence çok iyi. Orhan beyin yaptığı burunları ben çok beğeniyorum, ameliyat için randevu almıştım ama özelde olmak için tekrar gidip konuşacağım. Paracı lafınız çok hoş olmamış. Zorla kimseyi ameliyat etmiyordur diye düşünüyorum. Bütçenize uymuyorsa başkasına gidebilirsiniz buradan fiyat bütçenize uygun değil diye hemen kötülemeniz hiç hoş değil.

Burun ameliyatı olan bir arkadaşım övgüyle anlatınca duydum Orhan beyin ismini, biraz araştırınca Ankara’nın en iyi estetik cerrahlarından birisi olduğunu gördüm yaptıracağım operasyon için tek endişem devlet hastanesi ortamı olmasıydı(hijyen vs) şimdi yeni yerinde ilk hastalarından biri olacağım kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…