- 22 Kasım 2016
- 75
- 13
- 38
- 30
- Konu Sahibi bazlamasurat
-
Burnunuz su an nasıl fotoğraf atabilir misinizHanımlar merhaba :) Bildiğiniz üzere dün ameliyatımı oldum. Şu anda size birkaç bilgi aktaracağım. Dün hastaneye ameliyat saatimden 2 saat önce geldim yatışımı yaptılar.
Daha sonra doktor beyi bekledim(Bu kısmı birazcık sıkıcı olabiliyor)
Doktor bey geldi ve son kez burnuma baktı ben tekrardan böyle olsun şöyle olsun diye söyledim.
Ve sedyeli abileeerr(hoşgeldiniizz ama ben gelmiyorumm diyemedim tabii) geldilerr. Üzerimi değiştirmiştim zaten ameliyat gömleği giymeniz gerekiyor,içinizde sadece alt iç çamaşırınız kalacak şekilde.
Hadi bakalım bindik gidiyoruz. (Bildiğim bütün duaları okudum diyebilirim)
Ameliyat odasına geldik her şey harika çalışanlar ilgili sohbet muhabbet derken pat gitmişim.
Ve uyandığımda hissettiğim tek şey bu üşüme,titreme nasıl geçecek.
Neyse işte bi süre sonra o da geçti.
Tabi çok şükür bir ağrı hissetmedim sadece değişik bir yanma oldu azcık başım ağrıdı o kadar ona da ağrı kesici yaptılar geçti
Biraz çok kan akıyo alta gazlı bezi koyuyo yanınızdaki refakatçi sürekli olarak değiştiriyor.
Canım doktorum ameliyatta burnun fotoğrafını çektiği için acaba nasıl olacak alçı çıkınca demiyorsunuz burda kafanız rahat.
Gece pek uyku uyuyamadım ben biraz rahatıma düşkün olduğum için.
Yemeğinizi ameliyattan çıktıktan 4 saat sonra getiriyolar (harika bir çorba açlığıma denk geldi galiba 5 kase içebilirdim,yoğurt ve komposto da var)
Bundan sonrası biraz daha kolay ilerliyor.
Yalnızca bu sabah biraz fazla yanma oldu burnumda sanki biraz rahatsız etti beni.
Burnunuzdan nefes alabiliyorsunuz delikli silikon tampon olduğundan.
Şimdilik böyle durumlar sormak istedikleriniz olursa cevaplarım :)
Özel mesaj olarak gönderdim :)Burnunuz su an nasıl fotoğraf atabilir misiniz
Hala aynı yerinde. Birde 182yi arayarak deneyin şansınızı isterseniz. Hastaneden direkt sıra alınabiliyor ama çok beklemek zorunda kalabilirsiniz ya da bazen çok dolu oluyor alamayadabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba, Orhan Aydından ben de randevu almaya çalışıyorum ama randevu sisteminde adı bile çıkmıyor. Halen aynı yerinde mi yoksa yer değişikliği gibi bir durum olabilir mi acaba bilgisi olan var mı? Sizler internet üzerinden mi randevu aldınız yoksa doğrudan hastaneye gidip oradan mı randevu aldınız? Yaklaşık 1 aydır randevu almaya çabalıyorum
Hala aynı yerinde. Birde 182yi arayarak deneyin şansınızı isterseniz. Hastaneden direkt sıra alınabiliyor ama çok beklemek zorunda kalabilirsiniz ya da bazen çok dolu oluyor alamayadabilirsiniz.
Kararsız kalan arkadaşlar benim şu anda 37. Günüm ve inanın şu ana kadar hiç kötü yorum almadım çevremden. Hatta arkadaşlarımdan şunu diyenler bile oldu “Şu ana kadar gördüğüm en doğal estetikli burun,doktorundan sırf tebrik etmek için randevu alıcam”Tabi bu tebrik kısmı abartıdır ama ne kadar çok beğendiklerini bu şekilde anlattılar. Ben sadece size yardımcı olmak adına yazıyorum bunları. Çünkü zamanında çok araştırma yapıyordum ve insanlar doğru düzgün bilgi vermiyorlardı. Memnun kalanlar zaten daha buraya girip bakmıyordu. İlla gidip olmak zorunda değilsiniz ama randevu alabilirseniz bi görüşün derim sonrasında karar sizin.
banada gönderir msnÖzel mesaj olarak gönderdim :)
Hastaneye gidip bi şansınızı deneyin isterseniz. Sıra verirler herhalde o kadar gitmişkenBir yolu var mı banada söyler misiniz? Aynı şeyden bende şikayetçiyim
Bana özelden bir fotoğrafınızı atabilir misiniz rica etsem? Ve tabi sakıncası yoksaHastaneye gidip bi şansınızı deneyin isterseniz. Sıra verirler herhalde o kadar gitmişken
Yaaa ameliyat tarihini bizimle de paylaşır mısınız rica etsek? Yanş siz kesin almasanız bile ne zamana verdiğini öğrenseniz?Çarşamba günü gidicem ben şaşırdım randevu alınabildiğine. Ama kafamda sorular var nasıl olcak bilmiyorum
Tabikide:) ameliyat tarihide alıcam 2019 olacağı kesinYaaa ameliyat tarihini bizimle de paylaşır mısınız rica etsek? Yanş siz kesin almasanız bile ne zamana verdiğini öğrenseniz?
Merhaba,Özel mesaj olarak gönderdim :)
valla bende zar zor randevuyu buldum dedim her şey yolunda gidiyor dedim taa ki gidene kadar. Sizede gidince aynı şeyleri diyecek yani canım, üzgünüm...İnanamıyorum gerçekten. E randevu almış hastaları ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?