Ankara Onkoloji Hastanesi Dr. Orhan Aydın Burun Estetiği

Baktım instagram a ama daha dikkatli bakayım. Evet ödem yanıltabilir haklısınız. Bir de ne kadar ödediniz onu da yazarsanız cok sevinirim.

Buse hanım öne aldırabildiniz mi acaba ameliyat tarihini ne zamana verdi? Ben de muayeneye gittim fiyat hala 2000 tl arkadaşlar. 2500 yatırıyormuşuz 500ü kapora gibiymiş ameliyattan sonra geri alıyormuşuz sekreter böyle açıkladı. Ameliyat tarihini çok ileri veriyor ben de tekrar görüşmeye gitmek istiyorum çünkü çok geç olursa ameliyat olmam mümkün olmayacak..

Hangi aya peki?
Tamponu yapıyor dimi ameliyatı birde açık mı yoksa kapalı teknikle mi?
Benim için çok geç olduğundan net tarih sormadım. Henüz ameliyat olmadığım için teknik ve sonrası ile ilgili bir şey söyleyemem ama ameliyat olan arkadaş nefes alabildiğim bi tampon vardı demişti

Hangi aya peki?
Tamponu yapıyor dimi ameliyatı birde açık mı yoksa kapalı teknikle mi?
Açık oluyor. Tampon oluyor silikon delikli.

Ameliyattan sonra burnumdan nefes aldım.

Tamponlar çıkarken bir gram bile ağrı hissetmedim.

Dikişler alınırken çok hafif bi sızı oluyor dayanamayacak kadar asla değil.

Başka sorunuz varsa fırsat buldukça yardımc olmaya çalışırım.

Arkadaşlar ORHAN AYDINA ameliyat olup da iyi kötü bi fikri olan yok mu hep taze hastalara ulaşabiliyoruz şöyle 1 sene geçti çok memnunum diycek birine ihtiyacım var

Arkadaşlar ORHAN AYDINA ameliyat olup da iyi kötü bi fikri olan yok mu hep taze hastalara ulaşabiliyoruz şöyle 1 sene geçti çok memnunum diycek birine ihtiyacım var
İsterseniz instagramdaki yorumlardan ulaşabilirsiniz 6 aylık 1 senelik hastaları oraya yorum yapıyor. Hatta 2 senelik bile varmış şimdi gördüm. Oradan yardımcı olurlar size zannedersem.

Bence ikisine de ameliyat olmuş kişilerle ayrı ayrı görüşün sonra eksileriyle artılarıyla değerlendirin öyle karar verin. Acele davranmayın,pişman olmamak için iyice düşünüp öyle karar verin derim.

AHAHA evet ama açok kararsızım. İkisi de iyi doktorlar araştırdığım kadarıyla ama maddi açıdan orhan aydını düşünüyorum ama aklım tevfikte
Aynı durumdayım tam olarak ikisinin arasında kaldım ama tevfik bey pahalı kalıyo şuan ona ameliyat olamam

Kararsız kalan arkadaşlar benim şu anda 37. Günüm ve inanın şu ana kadar hiç kötü yorum almadım çevremden. Hatta arkadaşlarımdan şunu diyenler bile oldu “Şu ana kadar gördüğüm en doğal estetikli burun,doktorundan sırf tebrik etmek için randevu alıcam” Tabi bu tebrik kısmı abartıdır ama ne kadar çok beğendiklerini bu şekilde anlattılar. Ben sadece size yardımcı olmak adına yazıyorum bunları. Çünkü zamanında çok araştırma yapıyordum ve insanlar doğru düzgün bilgi vermiyorlardı. Memnun kalanlar zaten daha buraya girip bakmıyordu. İlla gidip olmak zorunda değilsiniz ama randevu alabilirseniz bi görüşün derim sonrasında karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…