- Konu Sahibi bazlamasurat
-
Baktım instagram a ama daha dikkatli bakayım. Evet ödem yanıltabilir haklısınız. Bir de ne kadar ödediniz onu da yazarsanız cok sevinirim.Teşekkür ederim umarım güzel olur her şey hepimiz için:) Tabi paylaşırım ama tamponlar çıktıktan sonra bayağı bir ödemli olacak bu sizi yanıltabilir belki. Burnun normale dönmesi biraz uzun bir süreç. İnstagram sayfasında 6. Ay 3. Ay fotoğrafları var aslında Orhan beyin hastalarının bir bakın isterseniz onlara da.
Fiyat bilgisini önceki yorumlarımda da yazmıştım,özelden de yazdım size :)Baktım instagram a ama daha dikkatli bakayım. Evet ödem yanıltabilir haklısınız. Bir de ne kadar ödediniz onu da yazarsanız cok sevinirim.
tekrar çok teşekkür ederim.Fiyat bilgisini önceki yorumlarımda da yazmıştım,özelden de yazdım size :)
Geçmiş olsun bende ocak ayına randevu almıştım fakat perşembe günü tarihi önceye almasını rica etmek için gidicem. Nasıl geçiyor gününüz ameliyathanede neler yaşadınız biraz anlatır misiniz? Narkozu verirken vs gördünüz mü ne kadar sürede uyudunuz acaba? Çok korkuyorum
SeneyeNe kadar ileri bir tarihe veriyor acaba?
Hangi aya peki?Seneye2019a veriyor en yakın.benim için çok geç olduğundan net tarih almadım açıkçası
Benim için çok geç olduğundan net tarih sormadım. Henüz ameliyat olmadığım için teknik ve sonrası ile ilgili bir şey söyleyemem ama ameliyat olan arkadaş nefes alabildiğim bi tampon vardı demiştiHangi aya peki?
Tamponu yapıyor dimi ameliyatı birde açık mı yoksa kapalı teknikle mi?
Açık oluyor. Tampon oluyor silikon delikli.Hangi aya peki?
Tamponu yapıyor dimi ameliyatı birde açık mı yoksa kapalı teknikle mi?
İsterseniz instagramdaki yorumlardan ulaşabilirsiniz 6 aylık 1 senelik hastaları oraya yorum yapıyor. Hatta 2 senelik bile varmış şimdi gördüm. Oradan yardımcı olurlar size zannedersem.Arkadaşlar ORHAN AYDINA ameliyat olup da iyi kötü bi fikri olan yok mu hep taze hastalara ulaşabiliyoruz şöyle 1 sene geçti çok memnunum diycek birine ihtiyacım var
Bunun kıyaslamasını yapmak için ikisine de ameliyat olmak lazım sanırım :)SİZCE ORHAN AYDIN MI YOKSA TEVFİK SÖZEN Mİ
AHAHA evet ama açok kararsızım. İkisi de iyi doktorlar araştırdığım kadarıyla ama maddi açıdan orhan aydını düşünüyorum ama aklım tevfikteBunun kıyaslamasını yapmak için ikisine de ameliyat olmak lazım sanırım :)
Öyle mi bakayım hemenİsterseniz instagramdaki yorumlardan ulaşabilirsiniz 6 aylık 1 senelik hastaları oraya yorum yapıyor. Hatta 2 senelik bile varmış şimdi gördüm. Oradan yardımcı olurlar size zannedersem.
Aynı durumdayım tam olarak ikisinin arasında kaldım ama tevfik bey pahalı kalıyo şuan ona ameliyat olamamAHAHA evet ama açok kararsızım. İkisi de iyi doktorlar araştırdığım kadarıyla ama maddi açıdan orhan aydını düşünüyorum ama aklım tevfikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?