- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
Ankaralı arkadaşlar psikiyatri önerisinde bulunurlarsa çok sevinirim.gaziye gidecektim 30una kadar doluymuş.bi el atıverin kızlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o konuyu başka bi tarafa koydum bu kafayla doğru karar veremeyeceğimi düşündüm.Ayrıldınmı erkek arkadaşından
o konuyu başka bi tarafa koydum bu kafayla doğru karar veremeyeceğimi düşündüm.
gerçekten problemimin çözülmesi gerekiyor devlet hastanesinde ilgileniyorlar mı güvenmek istiyorumNumune hastanesinin sıhhıye semt polikliniği var. Orada hiç sıra olmuyor ve hep doktor oluyor. Tavsiye ederim, güzelce dinliyorlar yardımcı oluyorlar.
hayırlısı olsun inşallah ya ne diyimKendi adına güzel bi karar vermişsin arkadaşım
gerçekten problemimin çözülmesi gerekiyor devlet hastanesinde ilgileniyorlar mı güvenmek istiyorum
çok teşekkür ederim canım sağol.Açıkcası ben 2 sefer gittim (psikoloğum ilaca başlamam gerektiğini söyleyince), ilk gittiğimde neden psikoloğa gittiğimi falan sordu, anlattım, ne hissetiğimi falan sordu, ilaç yazdı anlattı. Sonrasında ne zaman tekrar gitmem gerektiğini anlattı.2.gidişimde başka doktor vardı ama bilgisayara not aldıkları için açıp dosyama baktı sonra o da tekrar dinledi, tedavi sürecinde neler yaşadığımı dinledi, ilaç yazdı, tüm sorduğum sorulara da cevap verdi. Yetersiz gelirse onların yönlendirmelerini isteyebilirsin.
Psikiyatri bulabildin mi ankara da ?Ankaralı arkadaşlar psikiyatri önerisinde bulunurlarsa çok sevinirim.gaziye gidecektim 30una kadar doluymuş.bi el atıverin kızlar :)
Merhaba gittiğiniz doktor un ismi nedir?Açıkcası ben 2 sefer gittim (psikoloğum ilaca başlamam gerektiğini söyleyince), ilk gittiğimde neden psikoloğa gittiğimi falan sordu, anlattım, ne hissetiğimi falan sordu, ilaç yazdı anlattı. Sonrasında ne zaman tekrar gitmem gerektiğini anlattı.2.gidişimde başka doktor vardı ama bilgisayara not aldıkları için açıp dosyama baktı sonra o da tekrar dinledi, tedavi sürecinde neler yaşadığımı dinledi, ilaç yazdı, tüm sorduğum sorulara da cevap verdi. Yetersiz gelirse onların yönlendirmelerini isteyebilirsin.