Tüp Bebek Merkezleri Ankara Şehir Hastanesinde veya Başkent Üniversitesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ayy icimi rahatlattiniz Allah razi olsun benim canim cok tatlidir ama dayancaz artik yasayip gorecegim .. hsg drn snra 21.gun smear ve kan vercekmisim sonra bakalim ne skntimiz varmis
Smear testi bir haftada cikti benim. O yuzden zaten zubeyde hanimda yaptirdim. Smear testini verdim ertesi gun adet oldum. Sadece o test eksikti. Adetin 2 . Ve 21. Gun testleri sperm testi falan herseyim vardi smear istedikleri icin sehir has.den asilama yaptirmadim. Ay kaybetmeyim diye zubeyde de ilaclara basladim

Bisey sormak istiyorum. Ornegin bu ay tutmadi . Hemen gelecek ay yeniden ilac veriyorlar mi yoksa bekletiyorlar mi bilen var mi

Umarim biran once saglikli bir gebeliginiz olur .. devlett asılamayi hemen yapiyolarmi acaba ...

Bisey sormak istiyorum. Ornegin bu ay tutmadi . Hemen gelecek ay yeniden ilac veriyorlar mi yoksa bekletiyorlar mi bilen var mi
Baslatmazlar hemen canimm.2-3 ay sonrasina ancak. Zubeyde hanim kalabalik değilmi? Ya devlet hastanelerinden ürküyorum açikçasi ben, ozele de gidemiyorum sayi artişi çok fazla ank.da? Bazi özellerde devletten beter açikçasi,mesela başkent unv hast. İyi cesaret valla o gidenlere hayret ediyorum gunde 100 lercesiyle ayni gun muayene.Allah hepimizi uzak tutsun bu hastaliktan ve işlerimizi kolaylastirsin.. Ben başlamaya tereddut ediyorum, olurda bisey kaparsam ve yarida kalirsa diye.. Hala beklemedeyimm..

Himmm zubeyde bence sakindi. Benim randevumun oldugu gun sadece iki kisiydik baska kimse yoktu asilama bolumunde

arkadaşlar merhaba uzun araştırmalarım sonucu başkent üniversitesi hulusi hoca ya da göğşen hocaya karar kıldım ama bir türlü seçemiyorum hangisine gitmem gerektiğini.. iki hocadan da herkes çok memnun? bana yardımcı olursanız cok sevinirim arkadaslar bir hafta içinde gitmeyi planlıyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.ben iki doktorda gitmiyorum Ankara tıp a gidiyorum.ama sorunuza cevap vermek istedim bende uzun zaman arastrdim ve en çok Hulusi hoca adını duydum.bende ona gidebilirdim fakat ameliyatı tıpta oldum doktorum beni hastaligimi herşeyimi biliyor ve gerçekten devlet olmasına rağmen sabırla defalarca anlatıyor doktorum iyi umarım bu süreçte iyi devam eder bu sekilde isteyen herkese Allah nasip etsin

Merhaba Göğşen hocada muayene oldum. Çok ilgili sakin. Anlaşılır konuşan biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…