Lazer Epilasyon Ankara soprano ice lazer epilasyon

Kubumer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
6
2
33
Merhaba kızlar, bende büyük araştırmalar sonucu sopranoya karar kılanlardanım... Hatta öyle ki bu makinayı satan yeri arayıp ice mı accord mu daha iyi diye sordum tabi aldığım cevap alıcı mısın oldu :)) neyseki büyük araştırmalar sonucu soprano ice in en iyisi olduğunu anladım ve ankarada nerede yapılır diye bakarken sopranoyu satan sitede nerelere sattığı yazıyodu sopranonun ice modeli sadece kızılayda bi güzellik salonunda varmış hemen aradım gelin görüşelim dediler kafama koydum ya iş çıkışı hemen gittim. tabelası minnacık olduğu için bulmam sıkıntılı oldu. Etrafında döndüm durdum resmen. Tabi dilim durmadı içeri girer girmez söyledim oranın sahibi Hülya hanım da biz referansla çalışıyoruuz tabela önemli değil diyince hımm iyimiş dedim :))içeriside gayet temiz güzel bi yere benziyodu nebilim o güveni alınca görüşmemi yaptım 6 seanslık anlaştım. Bugün ilk seansım yapıldı sıfır acı diyebilirim kızlaar ama 3 hafta içinde dökülme başlıyacakmış bakalım sonuç ne olucak. Bu konuyu açmamdaki amaç bende merak edip bi türlü istediğim bilgiye ulaşamadım oyüzden burdan sizi her ay gelişmelerden haberdar edicem. Tüy hepimizin başının belası inşallah kurtulurum bunlardan

soprano ıce gelişmelirn nasıl gidiyor kubumer? hangi bölgene yapılıyor bilgilendirirmisin ltfn?

soprano ıce gelişmelirn nasıl gidiyor kubumer? hangi bölgene yapılıyor bilgilendirirmisin ltfn?

Ben tüm vucüt yaptırıyorum enseden topuğa diyim hatta daha açıklayıcı olsun mamamiya. Haftaya kontrolüm var mayısta da diğer seansım olucak dökülmeler bacak ve göğüste oldukça iyi ama pakette %40 gibi diyebilirim göbekte aynı şekilde ama bide ben pko hastasıyım ilaç kullanmayı bırakmıştım sanırım birazda onun etkisi var tekrar kontrollerimi yaptırdım ilaca başlıycam daha da güzel bi sonuca ulaşacağıma inanıyorum ama gerçekten acısız bi yöntem ilk iki haftadan sonrada dökülmeler başlıyo şuan rahatsız edici bi tüylenmem yok ama bakalım 2. Seanstan sonra daha güzel olur umarım

teşekkür ederim yanıtın için geçmiş olsun ..bende bu sopranoya girip girmemkle kararsızım kalanlarım için şuan yarım bacak için alexe gidiyorum bnm merkezdede soprano ıce var ondan sordum eğer memnun kalırsan geriye kalanlar için bnde düşünebilirim sopranoyu..inaşşalh kurtuluruz bu dertten.birde senin cilt ve kıl yapın nasıl? ve son olarak gelişmeleri bana yazarsan çok memnun olurum:)

teşekkür ederim yanıtın için geçmiş olsun ..bende bu sopranoya girip girmemkle kararsızım kalanlarım için şuan yarım bacak için alexe gidiyorum bnm merkezdede soprano ıce var ondan sordum eğer memnun kalırsan geriye kalanlar için bnde düşünebilirim sopranoyu..inaşşalh kurtuluruz bu dertten.birde senin cilt ve kıl yapın nasıl? ve son olarak gelişmeleri bana yazarsan çok memnun olurum:)

Ben esmer tenliyim tüy yapım aşırı kalın değil ama çok incede değil... bence yaptırmalısın benim araştırmalarım sonucu şuan en iyi bunun olduğuna ulaştım ve hemen başladım ama sen en azından bir ay daha bekle ben sonuçları burdan tabiki de yazarım inşallah haklı çıkarımda güzel sonuçlarla tekrar dönerim :))

anladım bende açık tenli koyu tüylü olna cinstenim,zaten şuanda değilde alex seanslarım bitmek üzereyken yani sonda kalan rengi açılmış seyrekleşmiş tüyler için düşünüyorum ozamana kadar sende epey bir yol katetmiş olursun bana gelişmeleri ve sonucu daha sağlıklı olarak yazmış olursun)) birde sporano inceyide kalınıda görüyor değilimi ayrım yapmadan :)

slm kubumer gelişmeler ne durumda ?
Merhaba Sedef, dün ikinci seansımın kontrolüne gittim. Şuan için baya iyi durumdayım. Özellikle kollarım bacaklarım çok çok iyi hatta yüzüme de başladım. 5 yıldır alexandrite yaptırıyodum yüzüme 1.5 ay temiz sonra bi anda çıkıyodu sanki kıllar.. Bakalım bu yönteme yeni başladım yüzüm için etkisini görürsem yine bilgilendiririm sizi:)

Arkadaşlar, uzun bi zamandan sonra şuan ki durumumu ayrıntılı yazmak istedim. Biliyosunuz ki tüm vücut gidiyorum. Özellikle kollarım ve bacaklarımdan çok iyi sonuç aldım. Göbek ve göğüs kısmımda baya baya inceldi en azından şuan için bi rahatsızlığım yok. Pakette %80lik kısım iyi %20lik bölümü anladınız siz :KK66:) bel ve sırt kısmını çok inceleyemesemde aynadan gördüğüm kadarıyla bi sıkıntı yok... Benim için buz lazerin en iyi yanı 1.si acısız olması 2.si ince tüylerde kalınlaşma yapmaması. Dediğim gibi enseden topuğa heryerime gidiyorum ince kalın bütün kıllara lazer değiyo şükür daha 2. Seansım ama incelerde de bi kalınlaşma olmadı. İnanıyorum ya inşallah güzel sonuçlara ulaşacağım. Diğer seanslardan sonra tekrar yazarımm size kızlaar :)

Çok sevindim adına bende gidiyorum ama henüz tüm vücuda başlamadım belli gölgelere giriyorum şuanda ama bende çok yakında tüm vücut gireceğim :KK70: Koltuk altım 2 seansta bitti nerdeyse 3 tane kıl ya var ya yok bende çok olumlu sonuçlar aldım.

Merhaba kızlar, bende büyük araştırmalar sonucu sopranoya karar kılanlardanım... Hatta öyle ki bu makinayı satan yeri arayıp ice mı accord mu daha iyi diye sordum tabi aldığım cevap alıcı mısın oldu :)) neyseki büyük araştırmalar sonucu soprano ice in en iyisi olduğunu anladım ve ankarada nerede yapılır diye bakarken sopranoyu satan sitede nerelere sattığı yazıyodu sopranonun ice modeli sadece kızılayda bi güzellik salonunda varmış hemen aradım gelin görüşelim dediler kafama koydum ya iş çıkışı hemen gittim. tabelası minnacık olduğu için bulmam sıkıntılı oldu. Etrafında döndüm durdum resmen. Tabi dilim durmadı içeri girer girmez söyledim oranın sahibi Hülya hanım da biz referansla çalışıyoruuz tabela önemli değil diyince hımm iyimiş dedim :))içeriside gayet temiz güzel bi yere benziyodu nebilim o güveni alınca görüşmemi yaptım 6 seanslık anlaştım. Bugün ilk seansım yapıldı sıfır acı diyebilirim kızlaar ama 3 hafta içinde dökülme başlıyacakmış bakalım sonuç ne olucak. Bu konuyu açmamdaki amaç bende merak edip bi türlü istediğim bilgiye ulaşamadım oyüzden burdan sizi her ay gelişmelerden haberdar edicem. Tüy hepimizin başının belası inşallah kurtulurum bunlardan
Ne kadar veriyorsun canım fiyatı uygun mu

Bende elpidaya kayit yaptirdim ilk seansa gittim koltuk altim bayagi dokuldu bakalim nasil ilerleme olacak

sonuç nedir,bende pko hastasıyım eğer önerirsen hemen başlamayı düşünüyorum

merhaba canlar :) bende bugün soprano ya başladım. umarım kıl tüy muhabbeti bununla sona erer. sizler ne durumdasınız? gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz sevinirim. bende olan biteni yazmaya devam edeceğim. görüşürüz :)

merhaba canlar :) bende bugün soprano ya başladım. umarım kıl tüy muhabbeti bununla sona erer. sizler ne durumdasınız? gelişmelerden bizi de haberdar ederseniz sevinirim. bende olan biteni yazmaya devam edeceğim. görüşürüz :)
Selam bende yuz bolgesi icin dusunuyorum. ankaradayim. elpidada karar kildim. kacinci seans ve ne durumdasiniz merak ettim

Selam bende yuz bolgesi icin dusunuyorum. ankaradayim. elpidada karar kildim. kacinci seans ve ne durumdasiniz merak ettim
merhaba. henüz ilk seansa gittim bende. hemen etkili oldu ve çoğunluk döküldü. gidip bi görüşün derim karar yine size ait tabii.

X