merhaba ben de ocakayında tüp bebek yaptıracağım ama merkez bilmiyorumaraştıraya yenbaşladık anatolianasıl biliyomusunuzkızlar ankara da olup tüp bebek merkez ve fiyatlarını bilen var mı? Bi de zekai tahir burak hastanesinde tüp bebek deneyen var mı?rapor çıkartacağım burada mı özel klinikte mi karar veremedim hem maddi açıdan sıkışacağım hemde diğe
r merkezler işi artık tamamen paraya dökmüşler maalesef tavsiyelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz
merhaba ben de ocakayında tüp bebek yaptıracağım ama merkez bilmiyorumaraştıraya yenbaşladık anatolianasıl biliyomusunuz
yok canım biz yalnızca tüp bebek şansımızın olduğu yeni öğrendik çok şaşkın ve üzgünümBende senin gibi sürekli araştırıp soruyorum herkese Senin araştırmaların ne durumda ?
Yok canım biz yalnızca tüp bebek şansımızın olduğu yeni öğrendik çok şaşkın ve üzgünümbende senin gibi sürekli araştırıp soruyorum herkese senin araştırmaların ne durumda ?
mrbbb ecemmmm bende senin gibii cok arastirmistimm ve sonundaa aradim merkezi buldum ve hamileyimm hemde 3.5yil aradan sonra ;-);-)
morelini bozma ve demekki gecirmem gereken bi surec de daha az yipranmadan atlatt..
Ben 2yil ztb gittim icini disini bilirim hemen tupe baslayamadim zaten onemseyip gerekli tedavi olamadimki iki yil ugrastirdilar neyseki ilk tup brbek yapildim ama tam bi fiyaskoydu hani dedik ilk hakimiz ssk ile kullanalim olmazsa ikinci hakka ozel merkeze gwceeriz dedik.hic ilgi alaka yok birak ilgi alakayi muhattap yokk her gittimde doktor degosiyo asistanlar bakiyoo ve hocalarina senin durumunu ne kadar aktarirlarsa o kadar tedavi oluyosun her neysee cok sukur ni tavsiye ile gogsen bgeyi taniysna kadar hersey kotuydu tamam olmuycak diyordumm bitti anne olamiycam derken gogsen bey gunes gibi dogdu icimizee ve fiyatlari cogu merkezden cok cokk uygunn..baskentte gogsen beye git derim bi konuss gerekirse ozeldende ismimi veririm ayricaa ssk son hakkimizdi 1700verdik tup icin hala kontrol icinde son iki ayfir ucretsiz gidiyorum arti bi ketede 55tl muayene ucreti verdim baskada vermedim.zaman kaybetme git derim.ztb gelince sakin dusunmeee
canım benimeşimin sperm hareketidüşük olduğundan bebek olmuyor malesef.. Aşılamayı hiç yaptırmıcaz direk tp bebek..anatolia diyodum ama nette yorumlar olumsuz genelde doktorların ilgisizliğinden söz ediyorlar bi arkadaşımız cihan öztopçuyu tavsiye etti sanırım onagidicez
mrbbb ecemmmm bende senin gibii cok arastirmistimm ve sonundaa aradim merkezi buldum ve hamileyimm hemde 3.5yil aradan sonra ;-);-)
morelini bozma ve demekki gecirmem gereken bi surec de daha az yipranmadan atlatt..
ben 2yil ztb gittim icini disini bilirim hemen tupe baslayamadim zaten onemseyip gerekli tedavi olamadimki iki yil ugrastirdilar neyseki ilk tup brbek yapildim ama tam bi fiyaskoydu hani dedik ilk hakimiz ssk ile kullanalim olmazsa ikinci hakka ozel merkeze gwceeriz dedik.hic ilgi alaka yok birak ilgi alakayi muhattap yokk her gittimde doktor degosiyo asistanlar bakiyoo ve hocalarina senin durumunu ne kadar aktarirlarsa o kadar tedavi oluyosun her neysee cok sukur ni tavsiye ile gogsen bgeyi taniysna kadar hersey kotuydu tamam olmuycak diyordumm bitti anne olamiycam derken gogsen bey gunes gibi dogdu icimizee ve fiyatlari cogu merkezden cok cokk uygunn..baskentte gogsen beye git derim bi konuss gerekirse ozeldende ismimi veririm ayricaa ssk son hakkimizdi 1700verdik tup icin hala kontrol icinde son iki ayfir ucretsiz gidiyorum arti bi ketede 55tl muayene ucreti verdim baskada vermedim.zaman kaybetme git derim.ztb gelince sakin dusunmeee
canım geçmişolsun bizdede sorun eşimin sperm sayısı çok düşük :) sen cihan öztopçuy 'a gidince deneyimlerini paylaşırmısın?
cnm mrb ben yeni anatoliada yaptrdm we şu an hamileyim tawsiye ederm
herseyimle gogsen bey ilgilendi gerektinde telfonda bile irtibat kurduk.herhangi bi tersleme yasamadim herseyle nazikce ilgilendi ve cok farkli tedavi uyguladi obur (ztb)tarafta hep ayni seyler herkese iygulanmisti.Cansu çok teşekkür ederim başkent hast. birebir dr. ile görüşebiliyor musun burda birçok kişi gittiği dr. sadece bir kez gördüğünü bütün diğer tüp bebek yerleştirmeye bile başkalarınherın girdiğini söylüyor :18: aklım karışıyor yaş 35 dedim ya ssk karşılıyor mu masrafları ilaçlar testler çok tutar mı?
herseyimle gogsen bey ilgilendi gerektinde telfonda bile irtibat kurduk.herhangi bi tersleme yasamadim herseyle nazikce ilgilendi ve cok farkli tedavi uyguladi obur (ztb)tarafta hep ayni seyler herkese iygulanmisti.
ssk hakkim varsa benim odefim miktar kadar odrsin istersen yarin ac sorrrr tlfnda..herseyinle gogsen ilgilencekkkk canim o yuzden tavsiye ettim zatennn.biliyorum bende cokkk doktor prof. doc. karsilastim cok para cok ilgi olmuyomus onu ogrendimmm
insallahh sende bebisinee kavusursunnn canimmmnmmm...ben cok cektim o yuzden yazdim byyCanım ya çok sağol yarın ilk işim aramak gerekirse gidip yüz yüze konuşmak olacak
k.bakma cnm ya(( ben hakan yaralıya gitti 4.800+300 muayene + ilaçlaar cnm
merhaba ben de ocakayında tüp bebek yaptıracağım ama merkez bilmiyorumaraştıraya yenbaşladık anatolianasıl biliyomusunuz
selam biz bu mart ve eylülde ank.timur gürganda 2 defa denedik maalesef negatif...ilgi eksikliği var önermem bilgine...timur hocayı da toplamda 2 defa gördük hele 2. denemede hiç görmedik yurt dışındaymış sanırım...bol bol hemşirelerle muhattapsın bişe soruncada biz bişe diyemeyiz hocalarımız bilir diyolar :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?