Merhaba . Novaart Mehmet Erdem-Ahmet Erdem bilgili ve çok iyi doktorlar gönülden tavsiyemerhaba kızlar temmuz ayında aşılama yapılacak tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamak istiyoruz ankarada olacak önerdiğiniz tüp bebek merkezleri varmı biliyorsunuz başarıda tüp bebek merkezleride çok önemli önerdiğiniz merkez doktor varsa yazarsanız çok sevinirim ilgizil bir doktor istemiyorum açıkcası 2025 ortalama fiyatlar nedir
teşekkür ederim kayderiyorumMerhaba . Novaart Mehmet Erdem-Ahmet Erdem çok iyi doktorlar
Mehmet erdem novaart tüp bebek merkezi araştırabılırsın cok hastaları var başarı oranları da yüksekmerhaba kızlar temmuz ayında aşılama yapılacak tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamak istiyoruz ankarada olacak önerdiğiniz tüp bebek merkezleri varmı biliyorsunuz başarıda tüp bebek merkezleride çok önemli önerdiğiniz merkez doktor varsa yazarsanız çok sevinirim ilgizil bir doktor istemiyorum açıkcası 2025 ortalama fiyatlar nedir
Merhaba,Mehmet erdem novaart tüp bebek merkezi araştırabılırsın cok hastaları var başarı oranları da yüksek
Şuanki fiyatı ne bilmiyorum bu fiyat olayı işleme göre illaki değişiyo zaten ekstra ilaçlar vs ben orda tedavi gördüm doktorum mehmet erdemdi ön görüşme yapıyolar bence gidip yüz yüze bi ön görüşme yapabilirsinizMerhaba,
Fiyatları hakkında bilginiz var mı ? ortalama ?
Kesinlikle esra çabuk cömert git en iyi doktor ve çok alanında uzman biz 4 kardeş gittik hepimiz hamileyizmerhaba kızlar temmuz ayında aşılama yapılacak tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamak istiyoruz ankarada olacak önerdiğiniz tüp bebek merkezleri varmı biliyorsunuz başarıda tüp bebek merkezleride çok önemli önerdiğiniz merkez doktor varsa yazarsanız çok sevinirim ilgizil bir doktor istemiyorum açıkcası 2025 ortalama fiyatlar nedir
Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi oldum. Transferinin 4. Günü. Ben memnun kaldım. Yaşım 38 olduğundan raporlu olarak tedavimi oldum. Özelden fiyat olarak daha uygun. Ekip muhteşem. Gönlünüz rahat gidip tedavi olun.merhaba kızlar temmuz ayında aşılama yapılacak tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamak istiyoruz ankarada olacak önerdiğiniz tüp bebek merkezleri varmı biliyorsunuz başarıda tüp bebek merkezleride çok önemli önerdiğiniz merkez doktor varsa yazarsanız çok sevinirim ilgizil bir doktor istemiyorum açıkcası 2025 ortalama fiyatlar nedir
teşekkürlerMehmet erdem novaart tüp bebek merkezi araştırabılırsın cok hastaları var başarı oranları da yüksek
yani genel olarak en fazla 200 bin cepte olmalı bendede eşimdede bir sorun yok ama tüp bebek aşamasında çıkabilirMerhaba,
Fiyatları hakkında bilginiz var mı ? ortalama ?
teşekkürler kaydediyorumŞuanki fiyatı ne bilmiyorum bu fiyat olayı işleme göre illaki değişiyo zaten ekstra ilaçlar vs ben orda tedavi gördüm doktorum mehmet erdemdi ön görüşme yapıyolar bence gidip yüz yüze bi ön görüşme yapabilirsiniz
tüp bebek ile mi kaldınızKesinlikle esra çabuk cömert git en iyi doktor ve çok alanında uzman biz 4 kardeş gittik hepimiz hamileyiz
benim yaş 30 değerlerde iyi tüp bebek için 3 yılı doldurmam gerekecek dediler bizde şu an için bilkentte aşılama yapacağız olmazsa ekim özel tüp bebek düşünüyoruzAnkara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi oldum. Transferinin 4. Günü. Ben memnun kaldım. Yaşım 38 olduğundan raporlu olarak tedavimi oldum. Özelden fiyat olarak daha uygun. Ekip muhteşem. Gönlünüz rahat gidip tedavi olun.
Evettüp bebek ile mi kaldınız
Hayırlısı olsun.Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bütün herkese tez vakitte en sağlıklısından ve hayırlısından güzeller güzeli ve yakışıklılar yakışıklısı evlatlar nasip etsin inşallah.benim yaş 30 değerlerde iyi tüp bebek için 3 yılı doldurmam gerekecek dediler bizde şu an için bilkentte aşılama yapacağız olmazsa ekim özel tüp bebek düşünüyoruz
Bahçeci nasıl acaba canım biz de orayı düşünüyoruzMerhaba . Novaart Mehmet Erdem-Ahmet Erdem bilgili ve çok iyi doktorlar gönülden tavsiye
Bahçeci bilmiyorum hiç maalesef ben Novaartta tedavi görüyorumBahçeci nasıl acaba canım biz de orayı düşünüyoruz
Merhaba bende novartta tedavi oldum 9 temmuz da transferim gerçekleşti. Mehmet hoca ile . Siz hangi aşamadasınızBahçeci bilmiyorum hiç maalesef ben Novaartta tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?