Ankara Tüp Bebek

marin1

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
240
121
18
29
merhaba kızlar temmuz ayında aşılama yapılacak tutmazsa vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlamak istiyoruz ankarada olacak önerdiğiniz tüp bebek merkezleri varmı biliyorsunuz başarıda tüp bebek merkezleride çok önemli önerdiğiniz merkez doktor varsa yazarsanız çok sevinirim ilgizil bir doktor istemiyorum açıkcası 2025 ortalama fiyatlar nedir

Tolga ecemiş
Ahmet erdem bi araştırın

200 bin cebte olmalı . gen testi falan yapmak gerekirse daha da fazla tutabilir

Merhaba . Novaart Mehmet Erdem-Ahmet Erdem bilgili ve çok iyi doktorlar gönülden tavsiye

Mehmet erdem novaart tüp bebek merkezi araştırabılırsın cok hastaları var başarı oranları da yüksek

Merhaba,

Fiyatları hakkında bilginiz var mı ? ortalama ?
Şuanki fiyatı ne bilmiyorum bu fiyat olayı işleme göre illaki değişiyo zaten ekstra ilaçlar vs ben orda tedavi gördüm doktorum mehmet erdemdi ön görüşme yapıyolar bence gidip yüz yüze bi ön görüşme yapabilirsiniz

Kesinlikle esra çabuk cömert git en iyi doktor ve çok alanında uzman biz 4 kardeş gittik hepimiz hamileyiz

Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi oldum. Transferinin 4. Günü. Ben memnun kaldım. Yaşım 38 olduğundan raporlu olarak tedavimi oldum. Özelden fiyat olarak daha uygun. Ekip muhteşem. Gönlünüz rahat gidip tedavi olun.

teşekkürler kaydediyorum

benim yaş 30 değerlerde iyi tüp bebek için 3 yılı doldurmam gerekecek dediler bizde şu an için bilkentte aşılama yapacağız olmazsa ekim özel tüp bebek düşünüyoruz

benim yaş 30 değerlerde iyi tüp bebek için 3 yılı doldurmam gerekecek dediler bizde şu an için bilkentte aşılama yapacağız olmazsa ekim özel tüp bebek düşünüyoruz
Hayırlısı olsun.Rabbim evlat sahibi olmak isteyen bütün herkese tez vakitte en sağlıklısından ve hayırlısından güzeller güzeli ve yakışıklılar yakışıklısı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…