- 16 Şubat 2014
- 383
- 64
- 303
Merhaba ben bahçecide görüyorum bu ay hatta regl olduğumda transfer olacak. 2. Tüp bebek tedavim. İlkine göre bahçeci o kadar güzel ki Berfu hoca her ince ayrıntısına kadar inceliyor tartarak konuşuyor açık açık herşeyi söylüyor. Ben embriyolog kısmında da Berfu hocadan da aşırı memnun kaldım. İlk tüp bebeğime göre kıyaslama yaptığımda çok çok ilgili ve yüksek bilgili.( bir önceki oda aşırı iyi bir hastaneydi )Bahçeci nasıl acaba canım biz de orayı düşünüyoruz
Canım novaart ile bahceci arasında kaldık ağustos gibi gideceğizMerhaba ben bahçecide görüyorum bu ay hatta regl olduğumda transfer olacak. 2. Tüp bebek tedavim. İlkine göre bahçeci o kadar güzel ki Berfu hoca her ince ayrıntısına kadar inceliyor tartarak konuşuyor açık açık herşeyi söylüyor. Ben embriyolog kısmında da Berfu hocadan da aşırı memnun kaldım. İlk tüp bebeğime göre kıyaslama yaptığımda çok çok ilgili ve yüksek bilgili.( bir önceki oda aşırı iyi bir hastaneydi )
Cnm biz de kararsızız büyük ihtimalle novaart ile başlayacağızMerhaba ben bahçecide görüyorum bu ay hatta regl olduğumda transfer olacak. 2. Tüp bebek tedavim. İlkine göre bahçeci o kadar güzel ki Berfu hoca her ince ayrıntısına kadar inceliyor tartarak konuşuyor açık açık herşeyi söylüyor. Ben embriyolog kısmında da Berfu hocadan da aşırı memnun kaldım. İlk tüp bebeğime göre kıyaslama yaptığımda çok çok ilgili ve yüksek bilgili.( bir önceki oda aşırı iyi bir hastaneydi )
Novartta 2. Transferimi oldum cumartesi sonuç belli olacak.Cnm biz de kararsızız büyük ihtimalle novaart ile başlayacağız
Mehmet Erdem. Progestan dex iğne, estrofem, folik asit ve koraspirinİnşallah pozitif olur.Doktorunuz kim ? Transfer sonrası neler kullandınız ilaç iğne gibi
Canım ben 2020 de ilk tedavimi oldum. 2021 de oğlum doğdu . 2 tane embriyo kalmıştı bu ay onu transfer oldum yarın test günüm. Mehmet hoca benim doktorum bilgili ve işinde uzman. Muayeneleri çok kısa sürer az konuşurlar. Bahçeci daha ilgili gelebilir sana bu açıdan. Karar senin tabi içine hangisi siniyorsa orada başla .Memnun musun cnm
Bahceci ile arada kaldık
Bizim ki erkek faktörlüCanım ben 2020 de ilk tedavimi oldum. 2021 de oğlum doğdu . 2 tane embriyo kalmıştı bu ay onu transfer oldum yarın test günüm. Mehmet hoca benim doktorum bilgili ve işinde uzman. Muayeneleri çok kısa sürer az konuşurlar. Bahçeci daha ilgili gelebilir sana bu açıdan. Karar senin tabi içine hangisi siniyorsa orada başla .
Bizimkide erkek faktörü. Eşimin sperm sayısı 1 milyondu. Dna hasarıda vardı. Allah hepimizin gönlüne göre verslnBizim ki erkek faktörlü
Bahceciyi seçeceğiz galiba
Bahçeci Ankarayı öneririm canım, benim sürecim su gibi geçti. Doktorum Yusuf Aytaç Tohma hocaydı. Her soruma ayrıntılı cevap buldum, her istediğimde ulaşabildim. Laboratuar kısmındanda memnun kaldımBahçeci nasıl acaba canım biz de orayı düşünüyoruz
Canim biz de bahcecide karar kıldıkBahçeci Ankarayı öneririm canım, benim sürecim su gibi geçti. Doktorum Yusuf Aytaç Tohma hocaydı. Her soruma ayrıntılı cevap buldum, her istediğimde ulaşabildim. Laboratuar kısmındanda memnun kaldım
Bir cocugum var 5 yıldır olmuyor bana da tuğ bebek ücretsiz olur mu bilginiz varmı ucretlı olursa ortalama ne kdr olurbenim yaş 30 değerlerde iyi tüp bebek için 3 yılı doldurmam gerekecek dediler bizde şu an için bilkentte aşılama yapacağız olmazsa ekim özel tüp bebek düşünüyoruz
Doktorunuz kimdi 41 yaşında 4 yıllık evliyim yaparlar mı? Toplam ne kadar ödediniz?Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde tedavi oldum. Transferinin 4. Günü. Ben memnun kaldım. Yaşım 38 olduğundan raporlu olarak tedavimi oldum. Özelden fiyat olarak daha uygun. Ekip muhteşem. Gönlünüz rahat gidip tedavi olun.
Doktorum Gülnur Hoca. Benim tedavim raporlu oldu. 40bintl yakın harcama oldu. Sizin tedaviniz raporsuz olacağından size maliyeti 120bintl bulur. Benim ilk transfer tutmadı. Tamamiyle benle alakalı. Kafanın çok rahat olması gerekiyor tedavi sürecinde. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahDoktorunuz kimdi 41 yaşında 4 yıllık evliyim yaparlar mı? Toplam ne kadar ödediniz?
80 bin falan yumurta toplama aşaması + dondurma ücreti çıkar maksimum 20 binde o zam gelmezse ilaçlar hariçMerhaba,
Fiyatları hakkında bilginiz var mı ? ortalama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?