arkadaşlarımdan ankara üni. hastanesin odalarının çok temiz ve güzel olduğunu duymuştum, ama acaba hocaları doğuma giriyor mu? Üniversite hastanelerinde asistanlar doğuma giriyor diye duyuyorumbu konuda bilgisi olan bi arkadaş var mı?
ank üni karar verirsem farkınıı ödeyeceim ama yine de acaba noormal doğuma girerler mi diye tereddüt ediyorum..bu hastanede özel oda ayarlamak zor mu?
ben konuştum doktorumlar, normal doğuma da girdiğini söyledi..odalar güzelmiş, ayarlamak zor olmaz heralde..çok kalabalık değil hastane.
kızlar bende doğumumu nerde yapacağıma karar vermek için iki hastaneyi de gördüm. ama inanın hiç fark yok. hatta ztb daha iyi gibi geldi bana. ama tabi ben sezeryan için konuşuyorum.
sonuçta ikiside içime sinmedi başka bi özel hastaneyi beğendim.
ben özel hastanelere hiç güvenmiyorum..sonuçta hepsi ticarethane..özel hastanede bi sorun çıkarsa devlet hastanesine taşıyorlar..birçoğunun yeterli donanımı bile yok..hele de sezeryan olunacaksa, işlemi küçümsememek lazım,sonuçta ameliyat..normal doğum evde bile oluyor, onun için çok farketmez bence..
zekai tahir bana inanılmaz itici geliyor..çok kalabalık bi kere..kim kime dum duma..çok doğum yaptırılıyor olması nedeniyle deneyimli olabilir, ama üniversite hastanelerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum..
emi sen hangi doktora karar verdin?
canım yeni gördüm mesajını..ben Cem Bey'e gidiyorum..Şimdilik çok memnunum..Oradaki 3 doçentte çok iyi..Murat Bey ve Bülent Bey'de iyiler..Benim arkadaşlarım Cem Bey'e gidiyordu, o yüzden onu tercih ettim ben,ilgili biri.Tavsiye ederim.
merhaba bende 11 haftalk hamileyim ve doktor arayısı içindeyim de cem beyin soyadı ne acaba, internetden de biraz araştırayım cem beyi tavsiye eden baya çok kişi var tavsiye etmeyende var mı diye merak ettim CADIARZU
arkadaşlar 22 haftalık hamileyim bu konu tabiki benim içindi çok önemli. bişey sorcam ank. tıp 6 aydan büyük hamileleri muayeneye kabul ediyomu. bide bende cem beye gideceğim yani o gece nöbetçi olmasada doğuma giriyormu ücretini verince. birde doğum için özel muayene için ücreti nedir LÜTFEN BİLGİSİ OLANLARDAN CEVAP BEKLİYORUMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?