• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Üst Göz Kapağı Ameliyatı

Ben de öyle düşünmüştüm, hiç örnek fotoğraf bakmamıştım bile ameliyattan önce. Meğersem kaşın üstüne doğru bir sürü geçici dikiş oluyormuş, dediğiniz gibi 2 tane de saç içinden oluyormuş, onlar kalıcı olanlar.

Gerçi iyi ki bakmamışım, böyle olacağını bilsem cesaret edemeyebilirdim 😄 bayağı germe ameliyatı gibi bir ameliyatmış bu.
İyi ki bakmamışsınız fotoğraflara😀korkardınız belki vazgeçerdiniz

İyi ki bakmamışsınız fotoğraflara😀korkardınız belki vazgeçerdiniz
Evet kesin vazgeçerdim, şimdi bile kendime kızıyorum naptım ben diye :)
Bu sabah daha şiş ve kötü bir halde uyandım bu arada. Chatgpt'ye göre normalmiş bu, ama kontrol randevum var 1 saat sonra en doğrusunu hoca söyleyecektir bakalım.

Evet kesin vazgeçerdim, şimdi bile kendime kızıyorum naptım ben diye :)
Bu sabah daha şiş ve kötü bir halde uyandım bu arada. Chatgpt'ye göre normalmiş bu, ama kontrol randevum var 1 saat sonra en doğrusunu hoca söyleyecektir bakalım.
Normaldir şişlik, biraz zaman geçince iyi ki yaptırdım dersiniz umarım

Kontrolden geldim, alındaki dikişleri aldı hoca ama her yerim delik deşik şu anda :)) kendimden korkuyorum şu an :)))
Birkaç güne daha güzel ve ödemsiz görünmeyi umuyorum :) desteğiniz ve motivasyonunuz için de çok teşekkür ederim 🥰

Kontrolden geldim, alındaki dikişleri aldı hoca ama her yerim delik deşik şu anda :)) kendimden korkuyorum şu an :)))
Birkaç güne daha güzel ve ödemsiz görünmeyi umuyorum :) desteğiniz ve motivasyonunuz için de çok teşekkür ederim 🥰
Buz önerdiyse doktorunuz sık sık koyun iyi gelir ödemler daha çabuk geçer, iyi haberler bekliyoruz arada bizide bilgilendirin😉

Merhaba nasıl oldunuz

Merhaba nasıl oldunuz
Merhabalar, henüz hala morluk ve şişliklerim devam ediyor, çok aşırı bir iyileşmem yok maalesef. Bir de umarım ödemdendir diye düşünüyorum ama göz kapaklarım hala hiç görünmüyor :( hocayla bir sonraki kontrol randevumdan henüz bir haber gelmedi, onu bekliyorum açıkçası pek keyfim yerinde değil :(

Merhabalar, henüz hala morluk ve şişliklerim devam ediyor, çok aşırı bir iyileşmem yok maalesef. Bir de umarım ödemdendir diye düşünüyorum ama göz kapaklarım hala hiç görünmüyor :( hocayla bir sonraki kontrol randevumdan henüz bir haber gelmedi, onu bekliyorum açıkçası pek keyfim yerinde değil :(
Ödem zor geçiyor gerçekten , göz kapaklarınız kötü durumda olsaydı iki ameliyatı birden önerirdi galiba doktorunuz, ödemler inince umarım çok güzel olur mutsuzluğa kapılmayın🌸

Çok teşekkür ederim moral desteğiniz için 🥰 aynen ödemlerin gitmesini bekliyorum bakalım yapacak çok da bir şey yok şu anda 🥲

Çok teşekkür ederim moral desteğiniz için 🥰 aynen ödemlerin gitmesini bekliyorum bakalım yapacak çok da bir şey yok şu anda 🥲
merhabalar. nasıl oldunuz durumuzu merak ediyorum açıkçası. umarım çoook mutlu olacağınız bir hal üzeresinizdir. güncel durumuz hakkında bilgi verebilir misiniz. Hatta ameliyat halinizi sargılarınız çıktığı an ka durumuzu ve şu anki halinizi özel göndeririseniz minettar kalırım. sevgiler.

• Beğen
Reactions: Rhh
Selamlar. Açıkçası halimden hala pek memnun değilim. Gözlerimdeki kırmızılık ve göz altımdaki morluklar geçmek üzere, ama alnımda renk farkı olan kocaman bir yara izi var ve göz kapaklarım hala kapalı, bunca zaman hala olan şey ödem mi yoksa açılmamasını ödem olarak mı değerlendiriyorum bilmiyorum.
Moralim bozuk ama kimseye de ön yargı yüklemek istemiyorum. Hoca geçen paylaşım yaptı, kaş kaldırma dahil 4 tane ameliyatı aynı anda olan bir hastasının 1 haftalık görüntüsü benden iyi durumdaydı. Belki de sorun gerçekten benim cildimin yavaş iyileşmesinde, bilemiyorum ama şu an mutlu değilim ben hala.

Selamlar. Açıkçası halimden hala pek memnun değilim. Gözlerimdeki kırmızılık ve göz altımdaki morluklar geçmek üzere, ama alnımda renk farkı olan kocaman bir yara izi var ve göz kapaklarım hala kapalı, bunca zaman hala olan şey ödem mi yoksa açılmamasını ödem olarak mı değerlendiriyorum bilmiyorum.
Moralim bozuk ama kimseye de ön yargı yüklemek istemiyorum. Hoca geçen paylaşım yaptı, kaş kaldırma dahil 4 tane ameliyatı aynı anda olan bir hastasının 1 haftalık görüntüsü benden iyi durumdaydı. Belki de sorun gerçekten benim cildimin yavaş iyileşmesinde, bilemiyorum ama şu an mu
Çok zor geçiyor bazı insanlara ödem benimde öyle maalesef, inşallah ödem geçince memnun kalırsınız kaş kaldırma ameliyat sonuçları paylaşıyor doktorlar çok güzel oluyor sizinde öyle olur umarım🌸

Moralim bozuk ama kimseye de ön yargı yüklemek istemiyorum. Hoca geçen paylaşım yaptı, kaş kaldırma dahil 4 tane ameliyatı aynı anda olan bir hastasının 1 haftalık görüntüsü benden iyi durumdaydı. Belki de sorun gerçekten benim cildimin yavaş iyileşmesinde, bilemiyorum ama şu an mutlu değilim ben hala.
cevabınız için çok teşekkür ederim. ınşallah çok güzel olur sonucunuz. yapılan ameliyat hakkında biraz daha detay verebilir misiniz. hoca kesiyi nereden yaptı. saç içinden mi? deri çıkarımı yapıldı mı? alında yara izi demişsiniz tam anlamlandıramadığım için soruyorum. alın ve saç çizgisinin bitiminden itibaren mi kesi yaptı?

Çok zor geçiyor bazı insanlara ödem benimde öyle maalesef, inşallah ödem geçince memnun kalırsınız kaş kaldırma ameliyat sonuçları paylaşıyor doktorlar çok güzel oluyor sizinde öyle olur umarım🌸
Çok teşekkür ederim umarım öyle olur.
cevabınız için çok teşekkür ederim. ınşallah çok güzel olur sonucunuz. yapılan ameliyat hakkında biraz daha detay verebilir misiniz. hoca kesiyi nereden yaptı. saç içinden mi? deri çıkarımı yapıldı mı? alında yara izi demişsiniz tam anlamlandıramadığım için soruyorum. alın ve saç çizgisinin bitiminden itibaren mi kesi yaptı?

Asıl kesiler saç içinden oluyor sanırım, ama bütün alın dikiliyor. Bunu ameliyata girmeden önce ben de bilmiyordum, sargı açılınca şoka girdim hatta ama benim bütün alnımda dikiş vardı. Dolayısıyla o dikişler alınınca da bende biraz iz kaldı (hoca geçeceğini söylüyor, %90ı da kalmadı zaten ama dediğim gibi geçmeyen kısım var bende). Deri alma gibi bir durum yok, sizin bahsettiğiniz yüz gerdirme ameliyatlarında oluyor sanırım ben sadece kaş kaldırma ameliyatı oldum. Dikişlerle ilgili örnek buldum aşağı ekliyorum.

IMG_1931.webp

Saç içinden kesi ile çok kolay diye anlatıyor doktorlar bayağı zor bi ameliyat demek ki😞üst göz kapağı ameliyatı daha kolay sanki niye kapak değilde kaş kaldırma önerdi acaba diye düşündüm ama doktorunuz iyi bi doktor hiç kötü yorumu yok demekki kaş kaldırma daha iyi sonuç verecek, iyi haberler bekliyoruz🌸

Benim durumumda göz kapağı ameliyatı kaşım da düşük olduğu için tek başına işe yaramıyormuş ondan kaş her türlü gerekiyordu. Önceki gittiğim doktor ikisini birden yapmak lazım demişti, arda hoca 1-2 mm fark eder göz kapağına şu aşamada gerek yok demişti. Ama vardığım noktada bu kadar eziyet de çekmişken keşke onu da yaptırsa mıydım diye düşünüyorum şimdi :(

• Beğen
Reactions: Rhh
Merhaba sizin sorun sadece göz kapağı değil. Kaşlarında kaldırılması gerekiyor. Göz kapaklarını aldırıp aynı anda kaş üzerinden kesiyle kaş kaldırma yapılsın. Ama kaş üzerinden keside iz kalıyor bilginiz olsun. Sonuç mükemmel ve ömür boyu kalıcı olur. Sizde asıl sorun kaşların düşüklüğü. Sadece göz kapağı alınırsa memnun kalmazsınız. İki operasyon birlikte olmalı. Dr da büyük ihtimalle aynı şeyi önerir.
Ben de kaş üstünden kesiyle kaş kaldırma düşünüyorum, kaşlarım seyrek çok koyu değil,iz konusunda mutsuz olurum diye korkuyorum

Kaş üstünden iz kalırsa görüntü kötü olur saç içinden yaptırsanız daha garanti olur iz görünmez

Benim durumumda göz kapağı ameliyatı kaşım da düşük olduğu için tek başına işe yaramıyormuş ondan kaş her türlü gerekiyordu. Önceki gittiğim doktor ikisini birden yapmak lazım demişti, arda hoca 1-2 mm fark eder göz kapağına şu aşamada gerek yok demişti. Ama vardığım noktada bu kadar eziyet de çekmişken keşke onu da yaptırsa mıydım diye düşünüyorum şimdi :(
Meraba nasıl oldunuz, ödemler geçti mi memnun musunuz

Back
X