ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

ıyı dıleklerın ıcın cok sagol cnm bnm bnm tek korkum ya kanamazsa dıe dusunuyorum acayıp korkutuyor bu durum benı esn19cum sen yaptırmısmıydın
Bugüne kadar forumda kanaması olmayan çıkmadı canım, rahat ol :34:
evet ben de yaptırdım ve yaklaşık 1 ay önce kanamam da oldu.. Zor durumdaki arkadaşlarımı biraz olsun rahatlatabilmek için de sık sık foruma geliyorum. Daha önce görmedin heralde beni :34:

İst22 arkadasim tum forumu tekrardan okudum en cok ebru hanimin hastalarinda sonuc alinmis ve hepsine dikis atilmamis benim kuzenime de atmadi zaten. Fatmasonmez me33 bi de seda diye bi arkadasa da atmamis. Ama ben eger dugun tarihim belli olursa yine de kontrole giderim hem zaten kontrolde ucret almiyor hem de icim rahat olsun diye zaten ankaradayim...

İst22 arkadasim tum forumu tekrardan okudum en cok ebru hanimin hastalarinda sonuc alinmis ve hepsine dikis atilmamis benim kuzenime de atmadi zaten. Fatmasonmez me33 bi de seda diye bi arkadasa da atmamis. Ama ben eger dugun tarihim belli olursa yine de kontrole giderim hem zaten kontrolde ucret almiyor hem de icim rahat olsun diye zaten ankaradayim...

Tabi ki kontrole git gidebiliyosan muhakkak.. Bak miaji de çok kesin konuşuyodu ama problem çıktı.. Allah göstermesin garantiye almak lazım.. Bunun dönüşü yok çünkü..

aylin sen amelyt olalı ne kdr süre oldu orası kapalı mı hala?
kızlr ben bi de kızlk zarının dısırdn görndgnde anlaşılblcegnden emnm cnkü direk girişte yani amlyt olursam oreaya baktgmda eger orası kapalı dglse anlrm ki tutmamış . cnkü direk girişte yani kızlar ..
sen baktn mı ayln bakmadysan da bi bak orası kapalı mı acık mı die?minnacık bi yer ztn ..

aylin sen amelyt olalı ne kdr süre oldu orası kapalı mı hala?
kızlr ben bi de kızlk zarının dısırdn görndgnde anlaşılblcegnden emnm cnkü direk girişte yani amlyt olursam oreaya baktgmda eger orası kapalı dglse anlrm ki tutmamış . cnkü direk girişte yani kızlar ..
sen baktn mı ayln bakmadysan da bi bak orası kapalı mı acık mı die?minnacık bi yer ztn ..

aynen öyle, kapalıysa da kanama olur bence.

aylinde duycklrım benim için cok önemli cnkü o ebru hanıma kalıcı yaptrmış ve suan bekar ...
yani kapalı olup olmadıgı durumu önemlii benm için ..
gerci buraki herkesin ki önemli ama onla aynı durumda olcam büyük ihtimal ameliyt olduktan snra evlilik falan uzun bi süre sonra olur..
keşke bu amelyt olayını daha önceden bilseydimm .. :26:

aylinde duycklrım benim için cok önemli cnkü o ebru hanıma kalıcı yaptrmış ve suan bekar ...
yani kapalı olup olmadıgı durumu önemlii benm için ..
gerci buraki herkesin ki önemli ama onla aynı durumda olcam büyük ihtimal ameliyt olduktan snra evlilik falan uzun bi süre sonra olur..
keşke bu amelyt olayını daha önceden bilseydimm .. :26:

daha önceden bilsen ne olcaktı ki canım ben bu talihsiz olayı yaşamadan önce biliyordum, üzülerek ve şükrederek okuyordum burdan, bi gün benim de aynı durumda olacağım hiç aklıma gelmezdi. benim onayım dışında gerçekleşti ama çaresi olduğunu biliyordum üzülmemeye çalıştım, yine de "neden temkinli olmadın" diye kızıyorum hala kendime ama çok şükür çaresiz dert değil...

Bilmiyor arkadsim ben hic aynada bakmadim ama sirf senin icin kaldktim baktim oraya evet kapali gorunuyor ama cok da zorlamadan azicik ikindim biraz daha ikininca kucuk bi delik var ama...

teskkr edrm aylin benm için baktgn için :)
ya ben anlıyrm seni aynı durumdyz ..
ama işte o baktgn yerin kapalı olması gerekyr .. çünkü vajinanın tam girişnde ...
minkpermm arkdsmzn doktruda demş vajinanın girişnde öyle anlatıldgı gibi o kadr içerde falan degl yanii..
:( sen ne gzl ankaradasn ...

ben murat bey konuusnda cok tatmn oldm kızlar ...
hem kalıcı hem gecici konusunda ...aklıma yattıı tam anlamyla ..
kalııcı olup kontrle gidemeden kanamsı olan arkdsmz da vardı ..murat beyden dolayı :) o da ayrı bi umut oldu bnm içinnn ..

daha önceden bilsen ne olcaktı ki canım ben bu talihsiz olayı yaşamadan önce biliyordum, üzülerek ve şükrederek okuyordum burdan, bi gün benim de aynı durumda olacağım hiç aklıma gelmezdi. benim onayım dışında gerçekleşti ama çaresi olduğunu biliyordum üzülmemeye çalıştım, yine de "neden temkinli olmadın" diye kızıyorum hala kendime ama çok şükür çaresiz dert değil...

bilmiyorum canım sanki bilsem hem ona muhtac hissetmezdm kendmi..
nasıl olsa onla evlenmk zorundaym die düşünüp nelere katlandm ben ...yasım bu kadr küçük olmasaydı keske ...:( :5:

bu mesajım meryema ve guen41 e kızlar benim kontrol sonucumu biliyorsunuz doktor her ihtimale karşı eğer iltihap varsa diye neo-penotran fitili verdi vajinadan içeri kullanmak üzere bu fitil sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim farketmez tekrar ameliyat olacaksın zaten dedi ve ben dün bu fitili kullandığım da kanamam oldu 2-3 damla açık renk kan geldi sonrasın da 1-2 damla daha oldu çok şaşkınım hem de sevinçliim çünkü kafamdaki tüm endişeler gitti şimdi ikinci ameliyatımı olup önüme bakıcam garantisini almış oldum ;))))

bu mesajım meryema ve guen41 e kızlar benim kontrol sonucumu biliyorsunuz doktor her ihtimale karşı eğer iltihap varsa diye neo-penotran fitili verdi vajinadan içeri kullanmak üzere bu fitil sağlam olan yerlere de zarar verebilir dedim farketmez tekrar ameliyat olacaksın zaten dedi ve ben dün bu fitili kullandığım da kanamam oldu 2-3 damla açık renk kan geldi sonrasın da 1-2 damla daha oldu çok şaşkınım hem de sevinçliim çünkü kafamdaki tüm endişeler gitti şimdi ikinci ameliyatımı olup önüme bakıcam garantisini almış oldum ;))))

miaji'cim nasıl sevindim anlatamam, demekki doktor tekrar müdahale etmese bile olacakmış kanaman, şimdi ikinci ameliyattan sonra kendine güvenin tam olacak ve o kanı hepimiz göreceğiz inşallah düğün gecelerimizde :)

Son düzenleme:

öylede guzelde dugun tarihin belli mi ya da evlenme gıbı bırsey var mı??onemli olan bence (dıyeım kı bır yıl ıkı yıl sonra evlendın onemlı olan o gece kanaması)yanı sunu dıyorum daha bır ay once oldun bu amelıyatı tabi tutmustur azıcık bır acıklıgı vardır..ben hem cok sevındım senın adına hemde bıraz daha tedırgın oldum bır ay oncesınde yapılan bır ıslem bu tabi kanar dusuncesıne kanaat edıyorum yanlış anlamanı istemem yazını ılk okdugumda bu dusunceye kapıldım bır ay once olan bır ıslem

bana da öyle geliyor sonucta oraya igne degms yani... yaralar cok cbuk iyilşmyr tutmasnı anlamak için bile 2-3 ay beklenyr ...bence 1 ay öncsnden yapaılan kalıcı işlemde ya da illa kanamsı sartsa cok .. karsndaki adam illa o kanı görcem diyosa ....

işte o zmn 3 hfta öncesnden yada 2 hfta öncsnden fleb olcaksın ,daraltmayla birlkte bak bakalım nasıl kanıyorr canımız cok yanar ama o kanama da kesin olur bnce ...

senin adına çok sevindim tatlım kullandığın ilaç enfeksiyon riskini ortadan kaldıracak ve sen ameliyat olduğunda hiçbir sorunla karşılaşmayacaksın.ayrıca h.özkanın operasyonunun sonucunu aldın gibi bişey bu o durumda bile kanama olmuşsa tamamen kapandığında sorunsuzca çıkacaksın demektir bu işin içinden :) darısı bizlerin başına artık cnm..lütfen paylaşımlarını sürdür, yeniden yazdığını görünce nasıl sevindim anlatamam :)

senin adına çok sevindim tatlım kullandığın ilaç enfeksiyon riskini ortadan kaldıracak ve sen ameliyat olduğunda hiçbir sorunla karşılaşmayacaksın.ayrıca h.özkanın operasyonunun sonucunu aldın gibi bişey bu o durumda bile kanama olmuşsa tamamen kapandığında sorunsuzca çıkacaksın demektir bu işin içinden :) darısı bizlerin başına artık cnm..lütfen paylaşımlarını sürdür, yeniden yazdığını görünce nasıl sevindim anlatamam :)

doktoruma güvenim bir kez daha arttı dediğin gibi sonucu almış oldum :))... O zaten bu şekil de kanama olur ama riske de atmam dedi ayrıca ben de evde kendim kontrol ettiğim de açıklığı görebiliyordum ilaçtan sonra tekrar kontrol ettiğim de ordaki dokunun kaybolduğunu farkettim . Şimdi çok huzurluyum ve içim rahat inşallah sizlerde iyi doktorlara denk gelir de kurtulursunuz bu sıkıntıdan :)))

doktoruma güvenim bir kez daha arttı dediğin gibi sonucu almış oldum :))... O zaten bu şekil de kanama olur ama riske de atmam dedi ayrıca ben de evde kendim kontrol ettiğim de açıklığı görebiliyordum ilaçtan sonra tekrar kontrol ettiğim de ordaki dokunun kaybolduğunu farkettim . Şimdi çok huzurluyum ve içim rahat inşallah sizlerde iyi doktorlara denk gelir de kurtulursunuz bu sıkıntıdan :)))

ahh ben de yapsam da rahatlasam 1500 civarı param var üstünü de tamamlarım da nerede yaptıracağım konusunda karar veremedim. hayatıma da kimseyi sokmuyorum bu sebepten :( aklım hep bu konuda off yaa

Back
X