- Konu Sahibi depresif2222
elanur sen ne zaman sormuştun fiyatı?belki daraltmaya ihtiyac yoktur ondan seninki öyle olabilir para biriktirmen gerekmiyodur korkma şimdiden:)walla belden iğne vurulduğunda cok korktum operasyondan önce zaten ağlama krizi geldi ama sonra geçiyor.violenden dolayı bende korkuyorum onun da kontrole gitmişti herşey yolunda demişti doktor ama sonradan tekrar kontrole gitmiş sanrıım ve doktor sen birliktemi oldun diye sanırım(yanlış hatırlamıorsam) tutmadı koruyamamışsın diye kızdığnı ve doku yapıştırıcısı kullan fln dediğini söylemişti. ben kdr56nın sonucunu düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.acelesi olmayanlar en azından kontrol sonucumu bekleyeblir ben anlatırım. ortadan kaybolmak cidden sorun oluyor batikonda hep çantamda gezidrdim sürekli poşete koyup çöpe attım insan okadar çok dikkat ediyorki en son korkun batikon olsun:)
ben en son mayısta gittim canım o zaman sordum 1500 dedi bana daraltmadan bahsetmedi vajina girişini daraltıyoruz ve 3 yerden koruma altına alıyoruz dedi sanada böylemi söyledi vajinanın içini daraltmam gerek falan dedimi aklım karıştı şimdi:26: bende kdr56 arkadaşımızın sonucuyla avutuyorum kendimi birde ordaki hemşireyle konuştum oda çok emin konuştu 1000 kişi geliyo buraya kanaması olmayan yok ama kendine dikkat ediceksin dedi özkan bey bazı şeylerden bahsediyo ya onlara dikkat et hiç bişey olmaz dedi. senin düğününü beklicem canım bende eğer bana 7 ay sonra hayırlı haberi verirsen bende hemen bu operasyonu olucam