ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

o açıklığı doktor özellikle bırakmış olabilir adet kanı vs. akabilsin diye. daha öncesinde düğümün altında kaldığı için görmemiş olabilirsin. kızlar bu kadar sorun etmeyin bence, az bi açıklık olsa bile kanar diye düşünüyorum, sonuçta kalem çapında bi yerden geçip de kanatmaması mümkün gelmiyor bana.

olabilir canım ilk başta telaş yaptım ama şimdi banada açıklığın ondan olması mantıklı geliyor.akın bey nasıl bi yöntemle yapıyor bilmiyorum ama benim doktorum istediğin zaman evlenebilirsin bunun bir süresi yok dedi sorun yaşamazsın dedi ama çoğu dokuların esneyebileceğinide söylüyor benim doktorum böyle birşey demedi okadar ameliyat yapıp son üç gün çağırmak kandırmak oluyor dedi umarım benimki de tutmuştur ve sıkıntı yaşamam haftaya kontrole gidicem bakalım yaklaşık 40 gün olucak hayırlısı olsun..

o açıklığı doktor özellikle bırakmış olabilir adet kanı vs. akabilsin diye. daha öncesinde düğümün altında kaldığı için görmemiş olabilirsin. kızlar bu kadar sorun etmeyin bence, az bi açıklık olsa bile kanar diye düşünüyorum, sonuçta kalem çapında bi yerden geçip de kanatmaması mümkün gelmiyor bana.

olabilir canım ilk başta telaş yaptım ama şimdi banada açıklığın ondan olması mantıklı geliyor.akın bey nasıl bi yöntemle yapıyor bilmiyorum ama benim doktorum istediğin zaman evlenebilirsin bunun bir süresi yok dedi sorun yaşamazsın dedi ama çoğu dokuların esneyebileceğinide söylüyor benim doktorum böyle birşey demedi okadar ameliyat yapıp son üç gün çağırmak kandırmak oluyor dedi umarım benimki de tutmuştur ve sıkıntı yaşamam haftaya kontrole gidicem bakalım yaklaşık 40 gün olucak hayırlısı olsun..

haftaya güzel haberlerini bekliyoruz canım o zaman :)
senin doktorun özkan beydi sanırım..

canım inş güzel haberlerle dönersin akın bey'in yanından. ben de akın bey'i düşünebilirim. kendisi operasyonun düğünden 2-3 yıl kadar önce yapılabildiğini söylemişti sanki, o kadar dayanıyormuş yani. gittiğinde sorabilir misin, süresi daha fazla deil mi, ya da belki sana da söylemiştir ilişkiye girmedikçe dayanır diye?

sormuştum canım,flep tuttuktan sonra herhangi bir süresi yokmuş,dayanıyomuş, düşme çarpma olmadığı sürece tekrar gelmene gerek yok dedi

kızlar cuma günü kontrlm var dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var:(

haklısın hiç biri başarısızm son dakka çağırırım demiyo ebru hanım içimiz rahat etsin evlenmeden gel diyor kimse kabul etmiyo benimde olduğum yerde yoktu seni çok iyi anlıyorum başka yardımcı olabiliceğim merak ettiğin birşey olursa cvplarım yine

nar sen kime yaptırdın harun özkana mı

Narm ben ebru hanima flep operasyonu oldum ve benim kesin tuttugunu sooledi. Bana artik kontrole gelmene gerek yok dedi. Ebru hanim sadece riskli gorurse cagiriyor hastasini... Beni cagirmadi sukur bu konuda narm yanlis bilgi veriyorsun insanlara...

Narm ben ebru hanima flep operasyonu oldum ve benim kesin tuttugunu sooledi. Bana artik kontrole gelmene gerek yok dedi. Ebru hanim sadece riskli gorurse cagiriyor hastasini... Beni cagirmadi sukur bu konuda narm yanlis bilgi veriyorsun insanlara...

ben ebru hanımla sadece mailde görüştüm canım burdan gördüklerimle konuşuyorum riskli gördüğünde çağırdığında uzakta olan insan gidemez ondan bana hitap etmiyor bence sen ebru hanıma olan sevginden dolayı bu konuda biraz alınganlık ediyorsun

Narm yazdiklatini okudum benim anladigim sen msil atmissin ebru hnm cok ilgilenmedi demissin ama yazdigin icerikletde de flep teknigi ile ilgili her konuda ebru hanimla ilgili yorumun var... Yani son derece bilgilisin ... Ben ebru hanim kadar ilgili doktor gormedim... Kac kere mail attiysam hepsine sabirla cevap verdi vallla...acikcasi ebru hanima cok guveniyorum ve guvenimi sarsacak bisey de yasatmadi sukur allahima...

aylincim ben sana msn adresimi versem uygun oldgn zmn bi mailleşsek burda msj hakkın yok sana cormak istedigim cook şey var ebru hanım konusunda kafam cok karısık bi türlü güvenemiyorum...:ssz::ssz:

Narm yazdiklatini okudum benim anladigim sen msil atmissin ebru hnm cok ilgilenmedi demissin ama yazdigin icerikletde de flep teknigi ile ilgili her konuda ebru hanimla ilgili yorumun var... Yani son derece bilgilisin ... Ben ebru hanim kadar ilgili doktor gormedim... Kac kere mail attiysam hepsine sabirla cevap verdi vallla...acikcasi ebru hanima cok guveniyorum ve guvenimi sarsacak bisey de yasatmadi sukur allahima...

ebru hanımın hastalarına karşı nekadar ilgili ve rahatlatıcı olduğu belli zaten canım gidebilenler yakında olanlar ankarada olanlar özellikle ona gidebilir belki bana buşekilde denk gelmiş olabilir burdaki herkeste son zamanda kontrole çağrılma korkusu var yorumlarımı buna ver bence.umarım senin için iyi olur ama ben birilerine acaba anlatıp yardım edebilirmiyim diye yazıyorum kimseyi övmüyorum yada kimseyi yermiyorum özellikle "kimse hata yapmışız son 3 gün çağırıcaz demez" diyorum. doktorunu sevmeni anlayabiliyorum seni son zamanda çağırmamış olabilir ama örnekleri var bitek ebru hanımında değil birçok doktor çağırıyor bunuda hepimiz biliyoruz bilgim bundan. biraz abartmanı ve ebru hanım konusunda aşırı tepki vermeni onla olan duygusal bağına veriyorum madem yanlış anlaşılıyorum bukonuda seninle veya başka kimseyle konuşmayacağıma emin olabilirsin.ama unuttuğun burda herkes seninle aynı durumda ve bir ucundan nasıl kurtulucaz diye uğraşıyoruz

Msn kullanmoyorum cnm... Bilmiyor bence sen hic bir doktora guvenemryeceksin gibi geliyo... Surekli fikir degistirip kararsiz kaliyosun... Guvenmiyosan yaptirma tabi ki burada doktorunla ayni frekansda olman ve tam icine sindirmen cok onemli ...

ben neden karar deigştriyorum cnkü mekanım belli olmucak yaptırma asamasında ondan tüm doktorlar hakkında bilgi almaya çalışıyorum ....
yapılcaksa bi kere yapılmalı bence ...
cok faydalı oldu verdigin bilgi tesekkür ederim arkadasımm..

ebru hanım bana da güven veriyor yanına gittim baktı seni bi kez çağırırırm yapınca ben riskli hastalarımı 3 gün önce çağırıyorum dedi inşallah ta öyle olur

Back
X