Ankara-Yüzdeki Benleri Aldırma (ACİL)

Semranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
17
0
36
Ankara
Arkadaşlar Merhaba.Benim 18 Yaşımda Genç bir kızım var ellerinizden öper :) Fakat kızım yüzündeki benlerden artık şikayetci.Toplam 7 Tane ben var yüzünde kabarık olmayacak şekilde mercimegim yarısı civarında boyutları.Bunları Ankarada sizce en iyi alabilecek doktor kim yada hangi HASTANE ? iz kalmıyacak şekilde ? ÇÜNKÜ ÇOK KORKUYOR İZ KALIRMI ? Kendisi daha tam 18 yaşını doldurmadıgı için bizden bagımsız DEVLETİN BAGKUR çalışan diye geçiyor.

Yada özel bir yerde yaptırmaya kalırsam ne kadar ücret tutar ?

teşekkürler ediyorum iyi forumlarrr :)

Ablacım en iyisi devlet, devletten şaşmayın derim. Çünkü özeller fahiş bir fiyat çıkartıyor maalesef.

En iyi yöntem de cerrahidir. Mecbur iz kalır, bistüriyle kesiyor sonuçta. Dikişi de mümkün olduğu kadar ince bir iple yaparsa sonuç güzel olur.

Ben de bayramdan 1 hafta önce aldırmıştım. Doktorum baya bi ince iple dikmiş. 1 hafta sonra dikişlerimi aldırmak ve oluşacak izler için ilaç yazdırmak için özel bir hastanede dermatoloğa gitmiştim. İnanır mısınız kadın alamadı dikişlerimi Tecrübeli bir hemşire aldı. O da çok beğendi, güzel dikiş atmış dedi.

Yani önemli olan dikişlerin nasıl atıldığı. Şu an iz var bende, ama o 'ben'lerden kesinlikle daha iyi Hiç durmayın gidin devlet hastanesine plastik cerrahtan randevu alın. Şimdiden geçmiş olsun

Bende öyle diyorum am dinletemiyorumki kızıma Nerden gördüyse arkadaşıda aldırmış ama hiç iz kalmamış kendilerinede ulaşamıyorumki arayıp sorsam :/

Peki en iyi sonuç verebilecek doktor ve hastane hangisi sizce ?
Birde kaç gün bandajlı durdunuz ? komple yüzünüzmü yoksa sadece alınan ben yerlerimi ?

Ben İstanbulda yaşıyorum ama İzmit'te aldırdım. ama size uzak kalır İzmit :26:

Doktor 6 ay içinde izlerin rengi açılacak demişti bana. Kremi de sürüyorum inşallah iz kalmaz. İz durumu cilt tipine de bağlı. Benim vücudumda izler kolay kolay geçmiyor ama kızınızınki geçebilir belki çabucak

Sadece alınan yerler 2 gün kapalı durdu. Sonra doktor bir krem vermişti enfeksiyon olmasın diye, onu sürdüm. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz

Toplam 7 Tane kırmızı mercimegin yarısı kadar boyuttalar.Kızımın cilt tipi sanırsam kuru tam olarak bilmiyorum ama (burun ve alnı yaglı).

İzler açılır derken kaybolurmu demek istedi yoksa dahamı belirginligini iyice yitirirmi ?

Evet izmit zor olur bize zaten kızımın lise son okul filan

Ankara içi bakıyorum ama hiçbirşey bulamadım maalesef

Çok şey soruyorum kusura bakmayın.Benim kızım digerlerinden farklı bir takım kişilik özelliklerine sahip.Bana güvenini kaybederse asla affetmez bunu biliyorum kendi hayatından.O Yüzden "sen buldun bu doktoru bak iz kaldı" demesini istemem

Annelik zor zanaatmış ya

İz geçer de, geçmesi zaman alır. Kızınız izlerin geçmesi için sabredemez bence :26:

Maddi durumunuz nasıl ? Lazerle aldırmayı deneyin çünkü iz kalmıyormuş. Fakat tekrar çıkma riski var. Güneşten korunması lazım..

Pek fazla bilmiyorum ama özel hastanede lazerle aldırmak için 500tl'yi gözden çıkarmalısınız :26:

Canım oralara hiiiiç girme hemde hiiiç hele birde süslüyse tamam fermanını kesmişsindir anlaşılan

Sorun deyil ben parayı bulurum fakat şunu anlamadım..

Lazer ile aldırdıgımız zamanmı tekrar çıkma riski var yoksa normal alındıgı zaman'mı ?

Lazer ile alındığı zaman risk daha fazla, keserek çıkarması daha iyi. Ama kızınız razı gelmez biraz izli gezmeye bence

6 ay kadar sabredemez mi izlerin geçmesi için ?

4 ay filan iadere ederim diyor nasılsa kış o zaman olur diyor

Peki dondurma yöntemi yapsak olmazmı ?(KRİO)

Bu arada ben doktora sormayı unuttum bu benler ne diye geçiyor acaba ya ? yüzle birleşim öyle bi çıkıntısı yok kırmızıya yakın renkte çıkıntısızlar

O kadar çok yöntem okumuştum ki ben de Krio'da dondurulup yok ediliyor sanırım. Benler nevüs diye geçiyor tıp literatüründe. Doktor ne dedi peki ?

Doktor'a bu konuyu sormadım açıkcası iyice kafam karışmasın diye.Sadece kontrol'e götürdüm baktı herhangi bir risk taşımıyor dedi.Almaya gerek yok dedi.İsterseniz ilerki zamanlarda aldırabilirsiniz dedi.

Dondurma yöntemini hiç kullanan birisine rast gelmedimki maalesef forumda

Dermatoloğa mı gittiniz Semranur ? Doktorlar krio'dan falan bahsetmiyorlar. Pek de yaygın değil sanırım :44:

bende de hemen hemen sizin dediğiniz gibi oldu çukur gibi kırmızı bir iz kaldı cerrahi yöntem ile aldı ancak şimdi eskisinden daha kötü bir durum var bundan nasıl kurtulabilirim

ben ilk kesilerek bir ben aldırdım, iz kaldı. başka doktora gitdim, tavsiye etmedi, hayır dedi.İyiki beklemişim.Sonra lazer geldi piyasaya.Lazerle aldırdım.Sonuç çok güzel çıkdı, hiç iz kalmadı. 5-6 ben aldırdım. lazer kullanan bir dermatolog araştır.

Peki bunu BAGKUR karşılıyormu ? ve ne tür seanslar uygulandı ?

peki önceden alınan cerrahi yöntem ile alınan için lazer ile iz'i geçirmek için neler yapabiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…