Ankara Zekai tahir Burak!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Kızlar merhaba ben 18 haftalık hamileyim geçen hafta 3lü tarama için Zekai ye gittim ve o esnada cinsiyet görünmez dediler bakmadılar. Yarın sonucu alıp doktora göstericem acaba sonuç sırası değil de muayene alsam cinsiyet bakarlar mı? Ayrıntılı ultrason 15 şubatta o zamana kadar beklemek çok sıkıcı çok merak ediyorum haftamı da doldurdum. Sizce yarın sonucumu alıp muayene sırası alsam o sırada bakarlar mı yoksa sonuç sırası alıp sonucu gösterip ayrıntılıyı mı bekleyeyim? Doktor kızar mı sizce muayene alsam ?

ben 12 haftalikken cinsiyeti ogrendim.sen ne zaman istersen o zaman muayene olursun tabi ki.neden kizilsin onu anlamadim,bebegimi ve cinsiyetini merak ettim onu ogrenmek istiyorum dersin canim.

ben 12 haftalikken cinsiyeti ogrendim.sen ne zaman istersen o zaman muayene olursun tabi ki.neden kizilsin onu anlamadim,bebegimi ve cinsiyetini merak ettim onu ogrenmek istiyorum dersin canim.
Sonuç göstericem sonuç bakarken cinsiyet bakmaz gibi düşündüm o yüzden kızar mı diye sordum :( inşallah kızmaz

Back
X