Ankara'd dogum yapmis anneler

Elwing6

"Cok üret,az tüket,basit yaşa"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2019
4.874
8.221
108
İlk bebegim korkular heyecanlar ..henuz 6 haftalik..Ankara'da yeniyiz..

Hastane konusunda İnanilmaz kararsizim..lutfen Ankarada dogum yapmis anneler bana bir akıl versin..liv hastanes(başak güler) ve medicalpark (pinar telli celtemen) arasinda kaldim..basak hoca normal dogum yanlisi ben illa normal diye tutturmuyorum denerim ama olmazsa zorlamak istemem zaten dogumdan deli gibi korkuyorum.ama cok iyi bir doktor oldugu konusuluyor hatta cok yogun..medicalparka bilgi icin dahii ulasamadim pinar hanim cok iyi olsada hastane anladigim kadariyla yogun..burada dogum yapan ya da bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim.yani birinde hastane icime siniyor(liv) digerinde doktor..

medicalparka devlet hastanesi gibi olmus diyenler var..peki liv nasil ?

Bir de bana guzel dogum hikayelerinizi yazar misiniz? Acip acip okur motive olurum :) yoksa bu dogum korkusuyla cocugum stresten psikopat gelecek :))))

Arkadaşım Liv de başak hanımla yaptı doğumunu çok memnun kaldı. 9 -12bin civarına paket almışlardı diye hatırlıyorum.

TOBB etü Şenol Kalyoncu ile sezeryanla doğum yaptım Ağustos/ 2017 de. TOBB özel muayenehanesi olan birçok doktorun doğum yaptırmak için seçimi olan bir hastane aynı zamanda.kadin doğum hemşireleri ve yenidoğan hemşireleri kusursuz.dogum sonrasi doktorla pek işiniz kalmiyor.emzirme hemsireleri taburcu olduktan sonra bile aradilar. Doğum öncesi ve sonrası eğitim verdiler.Ankarada yeni iseniz araştırın

Doğum hikayesine gelince spinal epidural kombin ile sezeryanla oldum.asiri heyecanliydim.sohbet muhabbet ile başladık bebek çıktı ağladı ben rahatladım.klasik ameliyat ekibi eşim bebekle vs foto çekindik.bebek ameliyathane den çıkınca eşime sen bebekle git dedim anestezi uzmanına da sen de beni bi guzel uyut dikişler bitene kadar dedim.acidan değil heyecanı kontrol edemeden sakin gözünüz korkmasın.genel anestezinin de aldım:))) odama geçince oğlumu hemen emzirmemi istediler.bi güzel emdi hala da emer maşallah sürüm hemen geldi.herhangi bir komplikasyon olmadı.dikis izi kısa sürede azaldı şimdi neredeyse yok gibi

dogum yapacaginiz hastanede yeni dogan unitesi varmi once buna bakin derim egee durumunuz musaitsede baskent hastanesi derim

doguma gelincede spinal ile sezeryan dogum yaptim pisman degilim
stres yapacak bisey yok zaten son haftalara gelince dogursamda kurtulsam artik diyeceksiniz hamileliginizin tadini cikarin bol bol uyuyun :)

Güven hastanesini Ankara’da hastane olarak tek geçerim. Dr. Belgin Polat’ı da doktor olarak tek geçerim. Benden sonra birçok arkadaşımı doğurttu. Normal Doğum yapan da oldu sezeryan yapanda oldu. Eli çok hafif herkes bana sen nasıl sezeyanlı lohusasın diyordu. Amilyat çok kısa sürdü. Tam zamanında aldılar. Ancak çok heyecanlıydım. Epidural olmasına rağmen ameliyathanede huysuzlanınca anestezi doktoru sakinleştirici verdi. Ameliyat boyunca doktorumu çok darladığımı hatırlıyorum. sürekli başıma gelmek zorunda kaldı ama tüm şefkati ile geldi. Zaten tüm süreçte sadece bir doktor değil, bir anne, bir arkadaş, bir psikolog gibi davrandı. Çok şefkatli biri. Ayrıca çok da bilgili. Her hastaya özel takip yapıyor. Herkese aynı vitamin mineralleri verip testleri yapıp göndermiyor. Tavsiye ederim. Tekrar hamile olsam yine aynı hastaneyi ve aynı doktoru tercih ederim. Ayrıca kendisinin reklamını göremezsiniz çünkü sosyal medyada kendini tanıtma derdi olmadığı için sosyal medyayı kullanıp hasta toplamaya çalışmıyor. Doktoru bilenler gidiyor. Zaten Zekai Tahir kökenli bir doktor.

Liv hospitl diorum,arkadaşm yaptı orda doğum.
Doğum korkusuna gelince ,benden daha fazla korkan olamaz.
Epidural sezryn doğum yaptım, şimdi bitane daha istiyorum ,mide bulantısından deli gibi korkuyorum sadece:)

Kardesimin esi tobb da dogum yapti cok memnun kaldilar.ben de hastaneye her acidan bayildim

Medicalparkı gönül rahatlığıyla önerebilirim. Herşey mükemmeldi. Rabbim 2. Bebeği nasip ederse hiç düşünmem yine Medicalparkı seçerim. Doğumumu düşünürken keşke o anları tekrar yaşasam diyorum hep siz düşünün.

Seçeneklerinizin arasında yok ama bende bir öneride bulunuyum size :) 4 ay önce ankarada koru hastanesinde doğum yaptım, benim yaptığım yer sincandaki şubesiydi, sakin ilgili bir hastaneydi ve temizdi , hemşireler ebeler çok güler yüzlüydü ,doktorum Faika Ceylan Çifçiydi, çok güler yüzlü ilgili ve normal doğum destekcisi. Doğuma bi 10 dk kala beni sezeryana alın gücüm bitti diye yalvarmama rağmen beni motive etti ve normal doğum gerçekleştirdim,doğumum çok güzel geçti ve eli çok hafif. İstediğiniz zaman kendisine ulaşabiliyorsunuz yazabiliyorsunuz bu konularda da ilgili, 2018 in başında doğum paketi alırsanız fiyatı 3,500 dü , sezeryanda aynı şekilde yanlız sadece detaylı ultrason ve tam hatırlayamadıgım bir test ekstre ücretliydi, paket içinde doğuma kadar ki tüm kontroller doğum ,sonrasında ucretsiz psikolog ve diyetisyen de dahıldı tek seans olmak üzere , detaylı taramayı kadın doğu konusunda cok iyi biri olan Aydan biri hastaneye gelip kendisi yapıyor (bu arada bu koru hastenelerinin de ahıbı oluyormus kendisi) paket almadan devam ederseniz ,doktor muane ücreti 125 civarıydı bu sene , tahliller falan olunca ekstra ayrı ücret ödüyorsunuz 40-70-150 arası değişiyor tesrine göre, olurda allah korusun gebelik olumsuz sonuclanırsa paket paranız size tekrar iade ediliyor harcanan kısımlar düşerek. Merak edebilecegınız cogu şeyi yazmaya calıstım kendimce :). Doğum konusunda da asla korkmayın pozitif hikayeler dısında kimseyi dinlemeyin kendinizi şartlandırmayın , kadın öyle bir varlık ki Allah onu muazzam yaratmış, doğum , anne olmak bebek büyütmek çok kutsal şeyler ve çok güzel şeyler.. Akılına bırakın, doğumuz başladığı andan itibaren yatmayın dolanın çömelin gezin yatarak sancı kolay karsılanmıyor ama çömelme hareketinin doğuma cok buyuk faydası oluyor, ben henüz 20 yaşında 4,5 saatten az bi sürede , suni+ kendi sancımla birlikte çöemlme hareketlerim sayesinde tam açıklıkla çok kolay bir doğum gerçekleştirdim ve anlattıkları kadar acılı bir şey değil, çekiyorsun ama geçiyor , ve toparlanma süren ise kendine güzel bakarsan maksimum 5 gün , tabi sezeryanı bilemem. Ben doğumdan geldiğim gibi makineye çamaşır atıp evi süpürdüm Bir de unutmadan hastanede yenidoğan unitesi mevcut .

Ben 2,5 ay önce pınar hanımda normal doğum yaptım. Hastanede fena değildi.

Doktorumdan çok memnunum bu arada.
Doğum hikayemi şu an uzun yazamayacağım ama sabah 10 da odaya alındım öğlen 14.30 da doğdu.

Epidural ve suni sancı almadım.

Ne zaaman dogum yaptiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…