Benimkini uzman doktor yapmıştı canım ama hiç araştırmadım ben, doktorumla da ameliyattan sonra tanıştım düşün. Ahmet doktoru hiç duymadım. Bana da çok güzel oldu diye nasıl övdüler, her gittiğimde baya ilgi gösterdi sağolsun doktorum ama eğriliği kabul etmedi. Halbuki şimdi özelde gittiğim doktorlar ilk olarak bu eğriliğin düzelmesi gerektiğini söylüyor, en tepeden kırılması lazım dediler. Olan oldu ikimiz için de canım, hiç moralini bozma ben seni gayet iyi anlıyorum ama inan çözümsüz bir dert değil yeter ki doktor konusunda titiz davran bu kez. Çinde bir hastanın burnu enfeksiyon kapıp tamamen erimiş, ona vücudundan kıkırdak alıp yeni bir burun yapmışlar ama asıl ilginci bu yeni yaptıkları burunu alnına koyup 9 ay orda büyüsün şekillensin diye bekletmişler, 9 ay sonunda da ordan kesip asıl yerine nakletmişler :))) araştırıp okuyabilirsin haberi, yani bunu bile gördükten sonra umutsuz olmamam gerektiğini anladım, yeter ki gerçekten alanında uzman bir doktor olsun. Ankarada görüştüğüm doktorları sana tavsiye edeyim. Zühtü Demir, Ferruh Bingül, Serdar Öztürk, Selçuk Işık. Bu hocalrla görüş derim, özellikle ben serdar hoca ve selçuk hoca arasında karar vereceğim. İkisi de profesör ve çok güven verdiler beni rahatlattılar, çok deneyimli ikisi de. Diğerleri 1 yıl beklememi istediler ama benim o kadar tahammülüm yok maalesef. Bir de sadece burun ucuma müdahale edildiği için ben de illa 1 yıl dolması gerektiğini düşünmüyorum.