Ankarada amelıyat olan varmı :(

selin0606

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
57
0
6
Ankara
Merhaba kızlar 6 ay geçti üstünden burun berbat sekılde morelım bozuk özgüvenım yerlerde..Bugün gittim doktora 6 ay dolunca gel demişti şimdi 7 ay sonraya ancak amelıyat yapabilrm bilmem ne hocası 4 ay yurt dışında kalcakmış ben 7 ay bekliyemem kızlar Ankara atatürk hastanesinde amelıyat olmuştm çok pişman oldm güzelim burnumu hem yamuk yaptılar hemde tümsek oluştu :( Ankarada bana hastane doktor önerirmisiniz :(

Merhaba kızlar 6 ay geçti üstünden burun berbat sekılde morelım bozuk özgüvenım yerlerde..Bugün gittim doktora 6 ay dolunca gel demişti şimdi 7 ay sonraya ancak amelıyat yapabilrm bilmem ne hocası 4 ay yurt dışında kalcakmış ben 7 ay bekliyemem kızlar Ankara atatürk hastanesinde amelıyat olmuştm çok pişman oldm güzelim burnumu hem yamuk yaptılar hemde tümsek oluştu :( Ankarada bana hastane doktor önerirmisiniz :(

burnun resmini çekip bizlere gösterebilirmisin

Valla canım ben de ankarada ameliyat olmak istiyorum ama karsta görev yapıyorum.Bu yüzden zamanım bile sınırlı.Bulursan iyi bi doktor bana da tavsiye et. Ben de gazide doktor arıyorum ama bakıyorum Kemal fındıkçıoğlu ile ilgili geçmişte çok güzel yorumlar var. Şimdi ise çok kötü yaptığını söyleyenler var :50: düşünüyorum ben de ne yapsam diye.

Valla canım ben de ankarada ameliyat olmak istiyorum ama karsta görev yapıyorum.Bu yüzden zamanım bile sınırlı.Bulursan iyi bi doktor bana da tavsiye et. Ben de gazide doktor arıyorum ama bakıyorum Kemal fındıkçıoğlu ile ilgili geçmişte çok güzel yorumlar var. Şimdi ise çok kötü yaptığını söyleyenler var :50: düşünüyorum ben de ne yapsam diye.

canım sakın kendini riske atma, ben de maalesef o olumlu yorumlara aldanarak gittim, bir de fazla bütçe ayıramayacağım için devleti tercih ettim. Ama o kadar pişmanım ki, ve dediğin gibi son zamanda memnun olan birisini görmedim, hiçbir doktor hakkında ya da hastane hakkında bu kadar olumsuz yorumla karşılaşmamıştım. Orda çalışan bir hemşire bile kimsenin memnun olmadığından bahsetti düşün, yani kötü bir ün salmış. İnan amacım kötülemek değil ama yanlış yapılan bir şey varsa da ve çoğunluk aynı dertten muzdaripse ben insanları uyarmak zorunda hissediyorum kendimi, yapılan bu haksızlığa tahammül edemiyorum. Orası araştırma hastanesi olduğu için asistanlar giriyor ameliyata, ve sonuç hüsran, çünkü bu ameliyat sıradan bir ameliyat değil, çok fazla deneyim gerektiriyor ve onlar da bizim üzerimizde deneme yaparak uzman olmaya çalışıyorlar. Kemal hoca ameliyatıma girip çıkmış yani anladığım kadarıyla sadece yol göstermiş, asıl asistanı yapmış. Üniversite hastanelerinde sistem bu. Şimdi özelde bir profesör hocayla görüşüyorum, o da aynı şeyi söyledi, bu burnu herkes yapamaz, senin hatan araştırma hastanesine gitmek olmuş dedi. Tamam diğer estetikle ilgili konularda iyi olabilirler, botox vs. ama bu ameliyat gerçekten riske atılcak bir ameliyat değil. Tavsiyem özeldeki doktorlarla görüş, en azından fikir al, muayene ücreti almıyorlar.

canım ilk ameliyatımı ben de atatürk hastanesinde kbb bölümünde olmuştum ve dediğin gibi burnumun eğriliği geçmedi. Şekil olarak düzeldi yani önceki halinden daha iyi oldu ama eğriliğin geçmemesi çok büyük bir problemdi benim için. Rahat nefes alamıyordum , doktoruma da söyledim ama kabul etmedi, bir daha ameliyat etmem dedi. Ben de 4 sene sonra başka doktorlara yöneldim. Bu kez plastik cerrahiye gidersem daha iyi daha titiz davranırlar diye düşündüm ama bu kez de hiç istediğim gibi olmadı. Asistan yaptığı için burnum daha da kötü oldu, bu eğikliği kulağımdan aldığı kıkırdakla burnumu büyüterek kamufle edeceğini düşünmüş, yani asıl problemin temeline inmemiş, nefesim hala tıkalı ve burnumun biçimi de bozuldu, şimdi 3. ameliyatım için artık özelde bir doktorla görüşüyorum, sana tavsiyem aynı doktora ameliyat olma. Doktorunun ismini bana özelden yazabilir misin, daha ayrıntılı konuşuruz.

canım ilk ameliyatımı ben de atatürk hastanesinde kbb bölümünde olmuştum ve dediğin gibi burnumun eğriliği geçmedi. Şekil olarak düzeldi yani önceki halinden daha iyi oldu ama eğriliğin geçmemesi çok büyük bir problemdi benim için. Rahat nefes alamıyordum , doktoruma da söyledim ama kabul etmedi, bir daha ameliyat etmem dedi. Ben de 4 sene sonra başka doktorlara yöneldim. Bu kez plastik cerrahiye gidersem daha iyi daha titiz davranırlar diye düşündüm ama bu kez de hiç istediğim gibi olmadı. Asistan yaptığı için burnum daha da kötü oldu, bu eğikliği kulağımdan aldığı kıkırdakla burnumu büyüterek kamufle edeceğini düşünmüş, yani asıl problemin temeline inmemiş, nefesim hala tıkalı ve burnumun biçimi de bozuldu, şimdi 3. ameliyatım için artık özelde bir doktorla görüşüyorum, sana tavsiyem aynı doktora ameliyat olma. Doktorunun ismini bana özelden yazabilir misin, daha ayrıntılı konuşuruz.

büyük ihtimalle asistan amelıyat oldm ahmet bey adı soy adını bilmiyorm berbat etti burnumu ya :( birde güzel burnun var diyor kocaman bir tümsek oluşmuş ucu top gibi güzel diyor :( özelden msj hakkım dolmadıgı için msj atamıyorm canım

bulursam söylerim :( sakn acele etme ben acele ettım cok pişmanım

büyük ihtimalle asistan amelıyat oldm ahmet bey adı soy adını bilmiyorm berbat etti burnumu ya :( birde güzel burnun var diyor kocaman bir tümsek oluşmuş ucu top gibi güzel diyor :( özelden msj hakkım dolmadıgı için msj atamıyorm canım

Benimkini uzman doktor yapmıştı canım ama hiç araştırmadım ben, doktorumla da ameliyattan sonra tanıştım düşün. Ahmet doktoru hiç duymadım. Bana da çok güzel oldu diye nasıl övdüler, her gittiğimde baya ilgi gösterdi sağolsun doktorum ama eğriliği kabul etmedi. Halbuki şimdi özelde gittiğim doktorlar ilk olarak bu eğriliğin düzelmesi gerektiğini söylüyor, en tepeden kırılması lazım dediler. Olan oldu ikimiz için de canım, hiç moralini bozma ben seni gayet iyi anlıyorum ama inan çözümsüz bir dert değil yeter ki doktor konusunda titiz davran bu kez. Çinde bir hastanın burnu enfeksiyon kapıp tamamen erimiş, ona vücudundan kıkırdak alıp yeni bir burun yapmışlar ama asıl ilginci bu yeni yaptıkları burunu alnına koyup 9 ay orda büyüsün şekillensin diye bekletmişler, 9 ay sonunda da ordan kesip asıl yerine nakletmişler :))) araştırıp okuyabilirsin haberi, yani bunu bile gördükten sonra umutsuz olmamam gerektiğini anladım, yeter ki gerçekten alanında uzman bir doktor olsun. Ankarada görüştüğüm doktorları sana tavsiye edeyim. Zühtü Demir, Ferruh Bingül, Serdar Öztürk, Selçuk Işık. Bu hocalrla görüş derim, özellikle ben serdar hoca ve selçuk hoca arasında karar vereceğim. İkisi de profesör ve çok güven verdiler beni rahatlattılar, çok deneyimli ikisi de. Diğerleri 1 yıl beklememi istediler ama benim o kadar tahammülüm yok maalesef. Bir de sadece burun ucuma müdahale edildiği için ben de illa 1 yıl dolması gerektiğini düşünmüyorum.

Benimkini uzman doktor yapmıştı canım ama hiç araştırmadım ben, doktorumla da ameliyattan sonra tanıştım düşün. Ahmet doktoru hiç duymadım. Bana da çok güzel oldu diye nasıl övdüler, her gittiğimde baya ilgi gösterdi sağolsun doktorum ama eğriliği kabul etmedi. Halbuki şimdi özelde gittiğim doktorlar ilk olarak bu eğriliğin düzelmesi gerektiğini söylüyor, en tepeden kırılması lazım dediler. Olan oldu ikimiz için de canım, hiç moralini bozma ben seni gayet iyi anlıyorum ama inan çözümsüz bir dert değil yeter ki doktor konusunda titiz davran bu kez. Çinde bir hastanın burnu enfeksiyon kapıp tamamen erimiş, ona vücudundan kıkırdak alıp yeni bir burun yapmışlar ama asıl ilginci bu yeni yaptıkları burunu alnına koyup 9 ay orda büyüsün şekillensin diye bekletmişler, 9 ay sonunda da ordan kesip asıl yerine nakletmişler :))) araştırıp okuyabilirsin haberi, yani bunu bile gördükten sonra umutsuz olmamam gerektiğini anladım, yeter ki gerçekten alanında uzman bir doktor olsun. Ankarada görüştüğüm doktorları sana tavsiye edeyim. Zühtü Demir, Ferruh Bingül, Serdar Öztürk, Selçuk Işık. Bu hocalrla görüş derim, özellikle ben serdar hoca ve selçuk hoca arasında karar vereceğim. İkisi de profesör ve çok güven verdiler beni rahatlattılar, çok deneyimli ikisi de. Diğerleri 1 yıl beklememi istediler ama benim o kadar tahammülüm yok maalesef. Bir de sadece burun ucuma müdahale edildiği için ben de illa 1 yıl dolması gerektiğini düşünmüyorum.

Canim serdar hocada selcuk hocada bildigim kadariyla ayni klinikte yapiyor ameliyatlarini birde ozrl albumune bir resim atarmisin merak ettim bizde belki sana biraz fikir verebiliriz;)

bende beklemek istemiyorm ama para biriktirip iyi bir doktora olmayı düşünüyorm.Dr. Emre ilhan olmayı düşünüyorm bende canım aynı durumdayız yapmaz olsalardı inan eskısınden kötü yaptılar sinirlerim yıprattılar benm.

bende beklemek istemiyorm ama para biriktirip iyi bir doktora olmayı düşünüyorm.Dr. Emre ilhan olmayı düşünüyorm bende canım aynı durumdayız yapmaz olsalardı inan eskısınden kötü yaptılar sinirlerim yıprattılar benm.

senin için çok doğru bi karar olur revizyonda çok başarılıdır hatta bu alanda tek diyebilirm. Üzülme çaresi olmayan bi şey değil revizyonda öyle güzel sonuçlar gördüm ki güzel bi buruna kavuşman çokta zor değil ama parayı gözden çıkarmak gerekiyo yüzün tam ortasında her başarısız ameliyat sonrası fiyatta katlanarak artıyo ikinci ameliyatın sanırım kesinlikle emre ilhana ameliyat ol derim bir daha böyle üzüntüler yaşamazsın

ben de forumda gördüğüm kadarıyla en başarılı doktorlardan birisi emre ilhan, özellikle revizyon için giden hastası çok. Keşke ben de kendisiyle görüşebilseydim ama ücreti çok fazla olduğu için baştan eledim maalesef. Umarım sana yardımcı olur canım moralini yüksek tut, 6 ayı da doldurmuşsun, eminim harikalar yaratacaktır, istediğin gibi olacaktır, imkanın varsa mutlaka görüş.

bir de istanbulda muhammet dilber hoca var, o da çok başarılı, hatta bu forumda kimin burnunu çok beğensem onun yaptığını görüyorum, benim isteğime en yakın burnu o yapıyor, istanbulda olması ve ücretinin fazla olması nedeniyle görüşemedim kendisiyle, istanbula gidersen onunla da görüş derim.

Geçmiş olsun öncelikle, ben Emre İlhan`a ameliyat oldum bugün 20. günüm bantlarim yeni acildi. Tabi hala çok şiş burnum. İlk ameliyatim. Size tavsiyem kesinlikle acele etmeyin gerekiyorsa para biriktirin, bu işin ustası Emre Bey`e olun derim. Ben çok memnunum ve seneler geçmesine rağmen memnun olan çok hastasiyla konuştum. Muhammet Dilber`le de gorusmustum ama bana kendisi Emre Bey`in verdiği güveni veremedi. Zaten Emre Bey o kadar yoğun ki muayenesi gece yarisina kadar dolup taşıyor. Şehir dışından ve yurt dışından çok fazla insan geliyor. Revizyon olan çok hastasiyla tanistim gayet başarılıydı hepsi. Bu yüzden yeniden pişman olmamak için Emre İlhan`dan şaşmayın derim..:)

kızlar iyi haber mi kötü haber mi bilemedim tümsek 4 kere 30 sn bastırıyorm içine giriyor düz duruyor sevindm heyecanlandım açıkcası amelıyat olalı beş bucuk ay oldu sizce bastırmaya devam mı etmeliyim yoksa kendı kendıne mı geçmesini beklemelımıyım

Merhaba,
Ne yazık ki Türkçe konuşan yok ama çeviri Eğer burun ameliyatı ne deneyim yapmış das mi?

Back
X