merhabalar, ayrıntılı ultrasona gireceğim ama kafam çok karıştı. normalde koru hastanesi dr ahmet beye gidiyorum. doktorumuz aydan asyalı biri'ni önerdi ayrıntılı ultrason için. fakat aydan hoca muayehanesinde bakıyormuş sadece ve ücreti 350 tl. bana çok geldi. servet ünsal'ın veya lina'nın fiyatlarını bilen varmı? veya başka önerisi olan??
bende Ahmet beye gidiyorum banada aydan hn önerdi randevumu aldım . fiyatı çok ama biraz araştırdım piyasada da genelde bu rakamların altında yok tabi perinatolog ise. radyoloji uzmanları biraz daha ucuz sanırım. bugüne kadar zaten verdik bunuda verelim bebğimiz için diye aydan hn tercih ettim. aslında daha önce hastaneye sorduğumda burdaki dr lara takipli iseniz ayrıntılı ultrason 175 tl demişlerdi. ya yanlış bilgi verdiler yada bilemiyorum.
Ahmet Bey ilk önce 170 tl dedi, sonra randevu almak için aradığımda hastanede bakılmıyor, muayehanesinde bakıyor 350 tl dediler. nasıl iş anlamadım, yani hem özel hastaneye o kadar para verelim, hem de özelin de özeline mahkum bırakılalım! tabiki bebeğim için önemli değil ama çok afedersiniz enayi yerine konulmak ayrıca üzüyor beni.
nie değiştirmek istiyosun uzak diyemi yoksa hasteneyle ilğili bi sorun mu ya da nereye gitmeyi düşünüyosun çok sordum diminapıyım hastane araştıyorum bende
merhabalar, ayrıntılı ultrasona gireceğim ama kafam çok karıştı. normalde koru hastanesi dr ahmet beye gidiyorum. doktorumuz aydan asyalı biri'ni önerdi ayrıntılı ultrason için. fakat aydan hoca muayehanesinde bakıyormuş sadece ve ücreti 350 tl. bana çok geldi. servet ünsal'ın veya lina'nın fiyatlarını bilen varmı? veya başka önerisi olan??
canım benim doktorumun önerdiği üç isim vardı. bunlardan ikisi oldukça pahalı, senin de dediğin civarda. diğeri ise servet ünsal tıp merkezinde Ali İpek, radyoloji uzmanı. benim doktorum onun incelemelerine de çok güvendiğini belirtti. bunu başkalarından da duydum ayrıca. kime sorsam Ali bey için çok iyi diyor. cd foto vs de veriyorlarmış ben haftaya gitcem fiyat 200 tl.
bi düşün istersen burayı da
canım benim doktorumun önerdiği üç isim vardı. bunlardan ikisi oldukça pahalı, senin de dediğin civarda. diğeri ise servet ünsal tıp merkezinde Ali İpek, radyoloji uzmanı. benim doktorum onun incelemelerine de çok güvendiğini belirtti. bunu başkalarından da duydum ayrıca. kime sorsam Ali bey için çok iyi diyor. cd foto vs de veriyorlarmış ben haftaya gitcem fiyat 200 tl.
evet canım inşallah değiştirmek zorunda kalmayız, çünkü doktor bulmak ve yeni doktora alışmak çok zor.
bu arada ayrıntılı ultrasona akropole gittim, 210 tl verdim ve cd foto verdiler, ama herşeyden önemlisi iyi şeyler söyledi radyolog, bugün de koru hastanesine kendi doktoruma sonuçları göstermeye gideceğim.
koruya gidiyorum ayrıntılı ultrasona aydan hanım girecek 175 tl nakit vereceğiz. hastanemden de memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?