ankarada ayrıntılı ultrason tercih?

şimdi servet ünsal tıp merkezinden randevu aldım ali ipek için fiyat 280 tl ymiş. hastanenin sgk anlaşması var ama ayrıntılı ultrason için geçerli değilmiş. 20 dakika sürüyormuş ve eşimizde girebiliyormuş içeri ayrıca resim ve cd veriyoruz dediler.

güncel bilgi olsun diye paylaşmak istedim

ben bugun Ali İpek e gittim gayet güzel baktı yaklaşık 20-25 dakika sürdü. 280 tl para ödedik. bebegin her şeyine tek tek baktı .

benim ikili testim iyi dörtlü testim 128/1 çıkmıştı.ankarada eyüp ekiciye gittik .bizi çok rahatlattı. eğer test sonuçlarında sorun yoksa o kadar para vermene gerek yok devlet hastanelrinde de yapıyorlar.
devlette de baktırdım ben toplam 3 dakıka surdu bakmaları nerde devlette bakıyorlar laf olsun dıye bakıyorlar en azından ben de ve bırlıkte gırdıgım 20 kişide öyle oldu ve herkes sasırdı

Canım. Baya olmuş ama nasıldı detaylı ultrason ali bey ile

Canım bende buraya gideceğim. Nasıl geçiyor. Beni bilgilendirebilir misin?

Canım bende buraya gideceğim. Nasıl geçiyor. Beni bilgilendirebilir misin?

25 dk baktı bana . sakınce ınceledi. her şeye tek tek baktı. bence ıyıydı başka yere gitmediğim için kıyaslama yapamam tabii ki ama her şeyıne tek tek baktı

25 dk baktı bana . sakınce ınceledi. her şeye tek tek baktı. bence ıyıydı başka yere gitmediğim için kıyaslama yapamam tabii ki ama her şeyıne tek tek baktı
Anladım çok teşekkürler. Bende endişeleniyorum biraz. Evham yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…