eğer hala ilgileniyorsanız görüşmek isterim yakınım size semt olarak kırkkonaklar birlik civarındayım.
Tel 0 532 647 2231
Sizi yarın arıyacağım ama bakıcı buldunuz mu bilemiyorumda özelden de mesaj atamıyorum.Rahatsız etmek istemiyorumda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer hala ilgileniyorsanız görüşmek isterim yakınım size semt olarak kırkkonaklar birlik civarındayım.
Tel 0 532 647 2231
merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. ilgilenirseniz iletişime geçelim
merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. ilgilenirseniz iletişime geçelim
merhaba
aydınlıkevlerde oturuyorum. Bebeğim 3 aylık.haftaiçi 5 gün sabah 8 akşam 6 bazen 7 ye kadar bakacak bir bakıcı düşünüyorum. Ancak fiyat olarak ne düşünüyorsunuz onu öğrenmek isterim öncelikle.tşk ederim
merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. Ilgilenirseniz iletişime geçelim
merhabalar.etimesgutta oturuyorum.öğretmenim 15 aylık bir kızım var.kızıma evimde bakacak güvenilir,sevgi dolu sabırlı bir bakıcı arıyorum.
Etimesgutta 8bucuk aylik bebegime bakici ariyorum yarim gun saat araligi 7.30 dan 13.00 'a kadar sigara icmeyen temizlige onem veren sevgi dolu olanlara duyrulur
Merhaba,
Çayyolu-2 Türkkonttta 10 aylık bebeğime bakacak sevgi dolu, sigara içmeyen yatılı/yatısız türk/yabancı bakıcı arıyorum, ilgilenenler 5066892693 bana ulaşabilirler...
merhabalar, eğer halen bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim sigara kullanmıyorum eskişehirliyim ve referans gösterebilirim,5309765248 numara
Merhaba,
Çayyolu-2 Türkkonttta 10 aylık bebeğime bakacak sevgi dolu, sigara içmeyen yatılı/yatısız türk/yabancı bakıcı arıyorum, ilgilenenler 5066892693 bana ulaşabilirler...