Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
eğer hala ilgileniyorsanız görüşmek isterim yakınım size semt olarak kırkkonaklar birlik civarındayım.
Tel 0 532 647 2231

Sizi yarın arıyacağım ama bakıcı buldunuz mu bilemiyorumda özelden de mesaj atamıyorum.Rahatsız etmek istemiyorumda.

merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. ilgilenirseniz iletişime geçelim

merhabalar,
sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcı demişsiniz bu konuda içinizi rahatlatmak amacıyla sizi son baktığım bebişimin ailesiyle görüştürebilirim.Bizde kreşe başlaması sebebiyle henüz dün yollarımızı ayırdık. Ama aile dostluğumuz ve görüşmelerimiz devam edecek,
Sigara kullanmıyorum. 05309765248 telefonum, ilgilenirseniz görüşmeyi isterim

merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. ilgilenirseniz iletişime geçelim

Siz iletişim numaranızı yazarsanız bende dönüş yapabilirim
, özelden yazmak istedim ama maalesef yazamıyorum:50:

Merhaba,
Çayyolu-2 Türkkonttta 10 aylık bebeğime bakacak sevgi dolu, sigara içmeyen yatılı/yatısız türk/yabancı bakıcı arıyorum, ilgilenenler 5066892693 bana ulaşabilirler...

merhaba,
ankara batıkent çakırlar mevkiinde oturuyorum.
kendi evimde 3 yaşında veya daha büyük kız çocuklarına bakmak istiyorum. kız çocukları diyorum çünkü benimde 2 yaşında bir kız çocuğum var. anlaşsınlar aynı oyuncaklarla oynasınlar diye.

evim site içinde güvenli, parklı bahçeli.

çocukların yedikleri içtikleri benim için çok önemlidir. o yüzden itina ile sizin çocugunuzu da bakacağımı bilin.

part time full time olabilir.

ilgilenenler lütfen arasın.
537 876 23 33

Merhabalar, bakıcı anneliğini yaptığım bebişimle kreşe başlaması sebebiyle yollarımızı henüz ayırdık. Referans gösterebileceğimi ve sigara kullanmadığımı belirtmek isterim. Eğer görüşmek isterseniz 05309765248

merhaba

aydınlıkevlerde oturuyorum. Bebeğim 3 aylık.haftaiçi 5 gün sabah 8 akşam 6 bazen 7 ye kadar bakacak bir bakıcı düşünüyorum. Ancak fiyat olarak ne düşünüyorsunuz onu öğrenmek isterim öncelikle.tşk ederim

merhabalar 05309765248 numaram eğer ilgilenirseniz görüşmek istiyorum.
Kreşe başladığı için artık bakımını üstlenemeyeceğim bebişimle yollarımızı yeni ayırdık sigara kullanmıyorum,referans gösterebilirim.

merhabalar,
etimesgut bağlıca da oturmaktayım şu an 5,5 aylık bir kızım var ekimde başlamak üzere sabah 8 akşam 6 arası güvenilir, sabırlı ve sevgi dolu bir bakıcıya ihtiyacım var. Ilgilenirseniz iletişime geçelim

merhabalar 5309765248 numaram, görüşmek isterim

merhabalar.etimesgutta oturuyorum.öğretmenim 15 aylık bir kızım var.kızıma evimde bakacak güvenilir,sevgi dolu sabırlı bir bakıcı arıyorum.

merhabalar, eğer halen bakıcı arıyorsanız görüşmek isterim sigara kullanmıyorum eskişehirliyim ve referans gösterebilirim,5309765248 numara

kızım ekimde 1 yaşına girecek. pazartesi ya da cuma günüm büyük ihtimalle boş olacak ve yarım gün çalışacağım. batıkentte yaşayan ve kızıma kendi evimizde yarım gün bakabilecek birini arıyoruz. sabah gelip öğlene gidecek birini. işe güce yardım beklemiyorum artık iş güç eskisi kadar umrumda değil. ben yokken kızımı yedirecek, uyutacak, onunla oynayacak, gözüm arkada kalmadan kapıdan çıkıp gidebileceğim birini arıyorum. kafamda 300 lira gibi bir rakam var onu da belirteyim aklımdayken.

özelden mesaj atamıyorum maalesef o yüzden ilgilenenler lütfen ozlemdemirci@hotmail.com adresinden ulaşssınlar.

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim.. Çok temiz ve güvenilir sorumluluğunu bilen dürüst 7 çocuk büyütmüş bir bayanım :9: Evliyim eşim devlet memuru :)) 2 yetişkin çocuğum ve 9 aylık torunum var :55: Kendime iyi bir iş bulana kadar torunumla ben ilgileniyorum :emir_bebek: Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz :16: Ben hafta içi 5 gün çalışmayı düşünüyorum :)) Ayrıca çok acil ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim :40: ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir...( Açık bir bayanım ) :5: ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye çekinmeyin bizde sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz saygılarımla...

Kimse yokmuuu.......?

Etimesgutta 8bucuk aylik bebegime bakici ariyorum yarim gun saat araligi 7.30 dan 13.00 'a kadar sigara icmeyen temizlige onem veren sevgi dolu olanlara duyrulur

mamak akderede oturuyorum üniversite mezunuyum 2 bucuk yasındaa bır oğlum var ve kendı evımde cocuk bakmak istiyorum ilgilenenler 05437680135 nolu numaradan bana ulasabılırler

Merhaba,
Çayyolu-2 Türkkonttta 10 aylık bebeğime bakacak sevgi dolu, sigara içmeyen yatılı/yatısız türk/yabancı bakıcı arıyorum, ilgilenenler 5066892693 bana ulaşabilirler...

merhaba henuz bakıcı bulamadıysanız gorusebılırız ben eryamanda oturuyorum ama yatılı kalamam evlıyım ıletısım no 05437613081 bana ulasabılırsınız

ANKARADA K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM...Merabalar 45 yaşındayım 8 sene bakıcılık yaptım referans verebilirim.. Çok temiz ve güvenilir sorumluluğunu bilen dürüst 7 çocuk büyütmüş bir bayanım :9: Evliyim eşim devlet memuru :)) 2 yetişkin çocuğum ve 9 aylık torunum var :55: Kendime iyi bir iş bulana kadar torunumla ben ilgileniyorum :emir_bebek: Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz :16: Ben hafta içi 5 gün çalışmayı düşünüyorum :)) Ayrıca çok acil ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim :40: ANKARANIN bütün semtleri tercihimdir...( Açık bir bayanım ) :5: ( 05422312143 ) İnternet ortamı diye çekinmeyin bizde sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz saygılarımla...

Kimse yokmuuu....? :72:

Back
X