Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
45 yaşında, yaşıtlarına göre hareketli, çocuk sevgisiyle dolu, neşeli bir insanım.
Dikmende polis evi yakınlarında ikamet ediyorum. Evim çocuk bakmaya müsaittir.
Dilerseniz evinizde de çocuğunuza, bebeğinize bakabilirim. 1 çocuk annesiyim. 28 yaşında bir evladım var.
Maddi olanaksızlıklardan ötürü ek gelire ihtiyaç duyuyorum.
Haftanın her günü evde olduğumdan ne zaman isterseniz çocuğunuza bakabilirim. Fiyat görüşülür

Aşağıdaki mail adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz.

irfanozturk-06@hotmail.com (Oğlumun mail adresidir, benim bilgisayar ile aram pek iyi değildir de)

Türkan Hanım, sigara kullanıp kullanmadığınızı sormuştum...

Merhaba, Annem 5 yıldır bebek bakıcılığı yapmakta.Şu anda baktığı bebeğin kreş yaşı geldiği için 2 ay içinde yeni bir işe başlaması gerekiyor. Etlik Keçiörende oturuyor. Referans verebilir. Sigara kullanmıyor.

İlgilenenlere duyrulur

K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhaba sevgili anneler .. 45 yaşındayım .. 10.. sene bakıcılık yaptım ve .. 4 .. bebek büyüttüm :55: Siz anneler daha iyi bilirsiniz ki bakıcılık işi çok önemlidir sırf iş olsun diye yapılmamalıdır.! Çok büyük sorumluluk, ciddiyet, güven, eğitim, tecrübe ve sevgi gerekir.!! :45: Ben bu konuda kendime güveniyorum :42: Deneyimli ve güler yüzlü sevecen bir bayanım :16: Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım .. Evliyim eşim memur .. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim birde .. 18 .. aylık torunum var :55: Torunumuda ben büyüttüm ... Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim :emir_bebek: Ayrıca benim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır ... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz :16: Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .. ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) :42: ( 05422312143 ) :40: İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz :1: ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir :5:

Son düzenleme:
K.ÖRENİN HEMEN GİRİŞİNDE KALABADA OTURUYORUM .... Merhaba sevgili anneler .. 45 yaşındayım .. 10.. sene bakıcılık yaptım ve .. 4 .. bebek büyüttüm :55: Siz anneler daha iyi bilirsiniz ki bakıcılık işi çok önemlidir sırf iş olsun diye yapılmamalıdır.! Çok büyük sorumluluk, ciddiyet, güven, eğitim, tecrübe ve sevgi gerekir.!! :45: Ben bu konuda kendime güveniyorum :42: Deneyimli ve güler yüzlü sevecen bir bayanım :16: Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım .. Evliyim eşim memur .. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim birde .. 18 .. aylık torunum var :55: Torunumuda ben büyüttüm ... Çalıştığım evi kendi evim bebeklerinide torunum gibi benimserim :emir_bebek: Ayrıca benim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır ... Beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz :16: Ben hafta içi .. 5 .. gün çalışmayı düşünüyorum .. ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) :42: ( 05422312143 ) :40: İnternet ortamı diye lütfen çekinmeyin Bizde sizler gibi bir anneyiz Sizler bize kolay ulaşsın diye her şeye rağmen internet köşelerinde sürünüyoruz :1: ( açık bir bayanım ) ... saygılarımla !!!!!

ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir :5:

Her yere her yere yazıyorsun, içinde bebek geçen her yere aynı şeyleri yazıp yazıp yapıştırıyorsun. Kendini bu kadar çok övmen, bu kadar çok gülen surat kullanman, hem gelip internetten faydalanmaya çalışman, sonra da gariban edebiyatı yapıp internet köşelerinde sürünüyoruz demen...Hepsi seni o kadar itici yapıyor ki bilemezsin. Zaten aylardır da aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsun, demek ki birçok insan seni çok itici buluyor.

Her yere her yere yazıyorsun, içinde bebek geçen her yere aynı şeyleri yazıp yazıp yapıştırıyorsun. Kendini bu kadar çok övmen, bu kadar çok gülen surat kullanman, hem gelip internetten faydalanmaya çalışman, sonra da gariban edebiyatı yapıp internet köşelerinde sürünüyoruz demen...Hepsi seni o kadar itici yapıyor ki bilemezsin. Zaten aylardır da aynı şeyleri yazmaya devam ediyorsun, demek ki birçok insan seni çok itici buluyor.

Muatap olmuyacağım sizinle.! herkes istediğini düşünmekte özgürdür ... kendi hakkımdaki doğruları yazdım yalansızz .! durumuma göre ben biraz seçiciyim her halde :42: :50:

Son düzenleme:
08:00 – 19:00 arası,
SİGARA İÇMEYEN, REFERANS VEREBİLECEK
8 aylık bebeğimize deneyimli bakıcı teyze arıyoruz.

Evimiz BALGAT-CEVİZLİDERE dedir

4 gün sadece bebek bakımı , 5.gün (ben evdeyken) evi silip süpürecek, toz alacak. (normal ev temizliği yapılacaktır. detay istenmemektedir.)

ilgilenenler bana 0 538 737 13 05 ulaşabilirler

Ankara, Eryaman 3. etapta oturuyorum, ev işlerinde ve 2 yaşındaki kızımın bakımında bana yardımcı olacak, temiz, sigara kullanmayan, daha önceden çocuk bakmış ve referans verebilecek, tecrübeli, güvenilir, çocuğumla ve benimle de iyi iletişim kurabilecek, tercihen çocuk sahibi olan, 35-45 yaş aralığında ve en önemlisi ÇOCUKLARI SEVEN ve çocukla çocuk olabilen, çocukla iyi vakit geçirebilen bir bakıcı arıyorum. 3 aylık bir oğlumda var, zaman zaman onun bakımında da yardımcı olunacaktır. Mesai saatleri 8.00-18.00 olacaktır.

Merhaba sevgili anneler.! 46 yaşındayım .. 10 .. sene bakıcılık yaptım .. Referans verebilirim ve bu konuda Çok büyük sorumluluk, ciddiyet sdahibi bir bayanım Referans verebilirim .. Çok temiz ve düzenli çalışırım .. Evliyim eşim memur .. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim birde .. 18 .. aylık torunum var Torunumuda ben büyüttüm ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( 05422312143 )

ANKARANIN... bütün semtleri tercihimdir

Merhaba , ben eltim için ilan veriyorum.Kendisi çok deneyimli bir çocuk bakıcısıdır , engelli çocuklarada bakmıştır.Yaklaşık 15 yıllık bir iş tecrübesi ile birlikte çok kuvvetli referanslara sahiptir.Şuan da bakmış olduğu çocuk kreşe başladığı için yeni bir iş aramaktadır.

ikametgah adresi : Keçiören/ANKARA

Konu ile ilgilenen kullanıcıların - 5067919708 -numaralı telefondan - Elif Hanıma - ulaşa bilirler.

Merhaba ben merwe 20 yasındayım bekarım 5 yıllık cocuk bakımı deneyımım var eryamanda kendı evımde tüm gün yada yarım gün cocuk bakımı üstlenebilirim... referans verebilirim.

Son düzenleme:
Merhaba ben merwe 20 yasındayım bekarım 5 yıllık cocuk bakımı deneyımım var eryamanda kendı evımde tüm gün yada yarım gün cocuk bakımı üstlenebilirim... referans verebilirim.

15 yaşında çocuk mu bakmaya başladın? Kim çalıştırdı seni o yaşta? Çocuga çocuk mu baktırdılar?? :53:

Anne arkadaşlarım, Gold Ozaki O!care güvenlik kamerası veriyor ve fiyat her 1 dk'da bir 2TL düşecekmiş. Sonuna kadar bekleyebilirseniz 300TL inmiş olacak fiyat.. Cihaz oldukça güzel, kullanan arkadaşlarım memnun.. Benim de bebeğim doğunca, evde bırakıp işe dönmek zorunda kaldığım zaman kesin kullanacağım.. İnsan kime güveneceğini bilmiyor neticede.. Ozaki O!Care iPhone, iPad ve iPod touch için Bebek Güvenlik Kamerası (Siyah) - Gold.com.tr

ablam hemşireydı ben baktım kendı yegenıme baktım anlıycagınız bı sene once de baska kucuk bı bebege baktım :)

1 yaşındaki kızım için temiz, güleryüzlü, sevecen, eğitime önem veren, tecrübeli bir bakıcı arıyorum. Küçükesatta oturuyorum, ilgilenenler cevap yazarsa sevinirim.

Merhabalar, baglica etimesgutta oturuyorum, 10 aylik bebegime evimde yatili ve yatisiz, guvenilir cocuklarlaiyi iletisim kurabilen, sabirli, duzgun bir bakici ariyorum. Ilgilenen ya da tanidigi olan benimle iletisime gecerse sevinirim.. Mesaj atabilirseniz tel no verebilirim...

Merhaba sevgili anneler.! 46 yaşındayım .. 10 .. senedir bakıcılık yapmaktayım .. Referans verebilirim.. bu konuda çok büyük sorumluluk, ciddiyet ve deneyim sahibi bir bayanım... Çok temiz ve düzenli çalışırım .. Evliyim eşim memur .. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim birde .. 22 .. aylık torunum var Torunumuda ben büyüttüm ( Ayrıca çok gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda yatılıda kalabilirim ) ( 05422312143 )

Son düzenleme:
1 yaşındaki kızım için yardımcı teyze arıyorum

evim çiğdem mahallesinde

calısma saatleri 08.00-18.00
haftada 3gün yemek yapımı ve 2 gün etrafın temizliginin yapılmasını istiyorum

ilgilenenler lütfen özelden mesaj atsın

1 yaşındaki kızım için yardımcı teyze arıyorum

evim çiğdem mahallesinde

calısma saatleri 08.00-18.00
haftada 3gün yemek yapımı ve 2 gün etrafın temizliginin yapılmasını istiyorum

ilgilenenler lütfen özelden mesaj atsın

Merhaba, bende Çiğdem mahallesinde oturuyorum, çok memnun olduğum bakıcımızdan şehir değişikliği sebebiyle ayrılıyoruz, kendisi yüzüncü yılda oturuyor, ben özelden msj atamıyorum, ilgilenirseniz bana yazabilirsiniz

selemlar.ben mamakta oturuyorum.kendi evimde bakabilecegim cocuk arıyorum.2.5 yasında kızım var.evde tek basına cok sıkılıyo.hem ona arkadas olur diye hemde cocukları cok seviyorum.cabuk alısıyolar bana.uygun fiyata bakabilirim.kendi cocugumdan ayırt etmem.emin olabilirsiniz.iyi günler...

Back
X