Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
1 yaşındaki kızım için temiz, güleryüzlü, sevecen, eğitime önem veren, tecrübeli bir bakıcı arıyorum. Küçükesatta oturuyorum, ilgilenenler cevap yazarsa sevinirim.

Merhaba hala bakıcı arıyormusunuz.? görüşmek isterseniz burada sitede ilanım mevcut.. kolay gelsin :55:

Merhaba aile sirketimize bana yardim edecek bir bakici aramaktayim. Sirketimiz dedigim gibi aile sirketi cok guvenilir.Kizim icin oda yaptik. Kizimla birlikte calismak artik cok zorlasti. Ben bir kat yukarida calisirken kizimla ilgilenip oynayacak temiz ve duzenli birini aramaktayim. Guleryuzlu ve kolay anlaslan bir insanim;) Kizim 10,5aylik. Yemeklerini evden getiriyorum.
Sirketimiz ostimde. Hafta ici her gun ya da haftada 4gun gibi opsiyonlu anlasabiliriz. Evimiz eryamanda,goksuparkin karsisinda.
Eryaman,batikent,çakırlarda vb oturan bir arkadas olursa evinden alip evine birakiriz. Olmazsa yol parasi verebiliriz.
Saglayacagimiz olanaklar;
Maas (konusulup anlasilir)+yemek+yarim gun ssk+yol (konusup anlasilir)

Bekar 17-18 yaslarinda bir kardesimiz de olabilir mesela. Ben yaninda olacagim icin cok fazla referansa gerek yok. Temiz ve duzenli guleryuzlu biri olsun yeter. sevdebasaran@hotmail.com mail adresim. 0312 395 42 24 is yeri telefonumuz. Troy teknoloji ltd. Sti. isyerimiz. Arayip Gulten hanim ya da benimle (sevde) gorusebilirsiniz. Adres alip ziyarete de gelebilirsiniz.

Merhaba aile sirketimize bana yardim edecek bir bakici aramaktayim. Sirketimiz dedigim gibi aile sirketi cok guvenilir.Kizim icin oda yaptik. Kizimla birlikte calismak artik cok zorlasti. Ben bir kat yukarida calisirken kizimla ilgilenip oynayacak temiz ve duzenli birini aramaktayim. Guleryuzlu ve kolay anlaslan bir insanim;) Kizim 10,5aylik. Yemeklerini evden getiriyorum.
Sirketimiz ostimde. Hafta ici her gun ya da haftada 4gun gibi opsiyonlu anlasabiliriz. Evimiz eryamanda,goksuparkin karsisinda.
Eryaman,batikent,çakırlarda vb oturan bir arkadas olursa evinden alip evine birakiriz. Olmazsa yol parasi verebiliriz.
Saglayacagimiz olanaklar;
Maas (konusulup anlasilir)+yemek+yarim gun ssk+yol (konusup anlasilir)

Bekar 17-18 yaslarinda bir kardesimiz de olabilir mesela. Ben yaninda olacagim icin cok fazla referansa gerek yok. Temiz ve duzenli guleryuzlu biri olsun yeter. sevdebasaran@hotmail.com mail adresim. 0312 395 42 24 is yeri telefonumuz. Troy teknoloji ltd. Sti. isyerimiz. Arayip Gulten hanim ya da benimle (sevde) gorusebilirsiniz. Adres alip ziyarete de gelebilirsiniz.

merhaba evtemizligine yardımcıya ihtiyacınız olursa gelebilim aile lerle çalışıyorum referansda verebilirim.

K.ÖRENDE oturuyorum..Merhaba sevgili anneler bebeğinize gözünüz arkanızda kalmadan bakabilirim.! 46 yaşındayım .. 10 .. sene bakıcılık yaptım :55: Referans verebilirim.. bu konuda çok büyük sorumluluk, ciddiyet ve deneyim sahibi içerisinde ALLAH korkusu taşıyan bir bayanım..Sırf iş olsun diye aramıyorum çünkü bu işi seviyorum.. Çok temiz ve düzenli çalışırım .. Evliyim eşim memur .. 2 .. yetişkin çocuk annesiyim birde .. 22 .. aylık torunum var.. Torunumuda ben büyüttüm ( Ayrıca çok acil gerek ve ihtiyacınız olduğu zamanlarda ayda 1 veya 2 gün yatılıda kalabilirim ) Güven duymanız açısından evimede gelebilirsiniz.. ( sizlerde diyer anneler gibi her yerde ilanınız var diye düşünüyor olabilirsiniz tabiki kendilerince onlarda haklı.. tek taraflı düşünmeyin lütfen.! ben bu internet ortamını pek beceremedim sanırım :44: önce verdiğim ilanlarda var erken veripte bu arada çalışamadığım zamanlarda oldu tabiki 1 kaç ay çalıştığımda oldu bazende beğenmeyip ayrıldığımda.. ha deyince olmuyor işte baya bekliyoruz neyse zaten çoğunu silemedim daha ayrıntılı görüşmek isterseniz beklerim a.e.olun ( 05422312143 ) :40: Ha birde ben ilk kez buraya ilan verdiğim başlığım slagon oldu ve konumu baş sayfaya reklam koydular çalışsamda çalışmasamda ordaydı.!!

Son düzenleme:
Ankara Yaşamkent'te oturuyoruz. Hafta içi 14.00-19.30 saatleri arasında yarım gün çalışacak yardımcı bayan arıyoruz. Beklentilerimiz, çalışma saatlerinin elverdiği kadar evin rutin toparlanması, temizliği, ütü, yemek. Saat 17.30 gibi kreşten oğlum dönüyor. 4 yaşında. bizim eve geliş saatimize kadar oğluma refakat etmesi. Başlangış saati konusunda esneklik payı vardır. İlgilenenler buradan yanıt yazabilirler veya özelden mesaj atabilirler.

Küçükesat,gop,nenehatun caddesi civarında oturuyorum 1 yaşındaki oğluma kendi evimde bakacak,fazla yaşlı olmayan,tecrübeli,dinamik,hareketl,merhametli bir bakıcı arıyorum
ilgilenenler özelden ulaşsın lütfen.
mamak,Türközündende gelebilir

K.ÖRENDE oturuyorum... Selamlar sevgili anneler ben üniversite,li değilim bu işin okulunu,da okumadım.!! ama 2 yetişkin çocuk annesiyim birde 2 yaşında torunum var :)) torunumu,da ben büyüttüm üstüne 10 yıllık bakıcılık tecrübesinide eklersek okumuş kadar oldum.! yanii... BEBEĞİNİZE gözünüz arkanızda kalmadan bakabilirim.! 46 yaşındayım .. referans verebilirim.. bu konuda çok büyük sorumluluk, ciddiyet sahibi içerisinde ALLAH korkusu taşıyan bir bayanım.. ben işimi severek yapıyorumm ve çok temiz ve düzenli çalışırım .. evliyim eşim memur .. ( güven duymanız açısından evimede gelebilirsinizz... 05422312143 )

Son düzenleme:
Merhaba ben incekte oturuyorum..çayyoluna eryaman dan daha yakın sayılırız..eğer kızınızı incekteki evime bırakıp evimden alırım derseniz ben bakabilirim kızınıza..detayları konuşuruz düşünürseniz..iyi geceler..

merhaba bizde incekte oturuyoruz bebeğimize bakıcı arıyoruz. Eğer ilgilenirseniz konuşmak görüşmek isteriz

İncek'te yaşıyoruz: 4 aylık bebeğimizin bakımı için bakıcı arıyoruz. İstikrarlı ve diksiyonu düzgün çalışma saatleri hususunda disiplinli 45 yaşın üzerinde olmayan, kesinlikle sigara kullanmayan düzeyli ve temiz bir bakıcı tercih ediyoruz. Bununla birlikte hakimlik mesleğiyle iştigal ettiğimi hatırlatır, bu kriterleri taşımayanların meşgul etmemesini rica ederim.!

hafta içi 5 gün 8:00-17:45 saatleri arasında 3,5 yaşındaki çocuğun bakımı ve günlük toparlama toz paspas ütü işleriyle ilgilenecek,lise mezunu,sigara kullanmayan güleryüzlü sevecen abla/teyze arıyorum.ücret 1000 tl.ilgilenenler özelden kendilerini tanıtan bi mesajla birlikte telefon numaralarını iletebilirler

Balgatta oturuyorum 13 aylık bebeğimin bakımı ile ilgilenecek ve boş vakti olduğunda ev işlerini yapacak güleryüzlü,iyi huylu,bebeği ve yaptığı işi sahiplenebilecek birini arıyorum.Bebeğe babaannesi ile birlikte evimde bakılacaktır. Ücret:1000 tl Bana özelden ulaşabilir,tel bırakabilirsiniz.

Merhaba, bende Çiğdem mahallesinde oturuyorum, çok memnun olduğum bakıcımızdan şehir değişikliği sebebiyle ayrılıyoruz, kendisi yüzüncü yılda oturuyor, ben özelden msj atamıyorum, ilgilenirseniz bana yazabilirsiniz

Sudenaz hanim,
cigdem mahallesie Istanbul'dan tasindim, acil bebek bakicisi yardimciya ihtiyacim var. bu yil evde olacagim icin evin ve bebegin bakimina bana yardim edecek guvenilir birini ariyorum. Eger yarimciniz hala is bakiyorsa bana mericyildiz@yahoo.com'dan ulasabilirsiniz
Sevgiler
Yildiz

Merhabalar ben 36 yaşında bir bayanım. Ankara keçiörende oturuyorum. Evimde veya evinizde bebek bakmak istiyorum. Cocukları, bebekleri cok severim. Daha önce bir çok bebeğe baktım.Referans verebilirim. Keçiören ve civarı için iş görüşmelerine açıgım.

Hala K.örende ikamet ediyor musunuz?

Şu anda müsait iseniz görüşmek isterim.

Ben Keçiörende Oturuyorum 3 çocuk annesiyim daha öcedende bakıcılık deneyimim var ulasmak isteyenler mesajın altına yazabilirlerse .

K.ÖRENDE oturuyorum... Merhabalar sevgili anneler.. 47 yaşındayım.. 2 çocuğum birde.. 2 yaşında torunum var :)) torunumuda ben büyüttüm.. 12 yıllık bakıcılık tecrübesine sahibim.. BEBEĞİNİZE gözünüz arkanızda kalmadan bakabilirim.. 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. bu konuda büyük sorumluluk ve ciddiyet sahibiyim.... referans verebilirim.. işimde çok temiz ve düzenli çalışırım.. güven duymanız açısından beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz ( ANKARANIN.. bütün semtleri tercihimdir ( 05422312143 )

K.ÖRENDE oturuyorum... Merhabalar sevgili anneler.. 47 yaşındayım.. 2 çocuğum birde.. 2 yaşında torunum var :)) torunumuda ben büyüttüm.. 12 yıllık bakıcılık tecrübesine sahibim.. bebeğinize gözünüz arkanızda kalmadan bakabilirim.. 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. bu konuda büyük sorumluluk ve ciddiyet sahibiyim.... referans verebilirim.. işimde çok temiz ve düzenli çalışırım.. güven duymanız açısından beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz ( ANKARANIN.. bütün semtleri tercihimdir ( 05422312143 )

K.ÖRENDE oturuyorum... Merhabalar sevgili anneler.. 47 yaşındayım.. 2 çocuğum birde.. 2 yaşında torunum var :)) torunumuda ben büyüttüm.. 12 yıllık bakıcılık tecrübesine sahibim.. bebeğinize gözünüz arkanızda kalmadan bakabilirim.. 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. bu konuda büyük sorumluluk ve ciddiyet sahibiyim.... referans verebilirim.. işimde çok temiz ve düzenli çalışırım.. güven duymanız açısından beni ve ailemi tanımak için evimede gelip misafirim olabilirsiniz ( ANKARANIN.. bütün semtleri tercihimdir ( 05422312143 )

Merhabalar,
Yakında işe başlayacağım ve 14 aylık oğlumuza kendi evimizde bakacak bayan arıyoruz.
Sigara içmeyen, 40 yaş üzeri olmayan, diksiyonu düzgün, çocuğun gelişimine yardımcı olacak ve hızla herşeye meraklı şekilde yaklaşan ve öğrenmeye çabalayan oğlumuza bu konuda destek olacak, deneyimli ve referans verebilecek, haftaiçi 7.15 - 18:30 arası oğlumuza bakabilecek durumda olmalı, bir tas yemek yapabilmeli ve kabadanda olsa evin düzeninede dikkat edip toplayabilmeli.
İlgilenen olursa özel mesaJ atabilir. (Kendisi hakkında biraz bilgi vermeli, talep edeceği ücreti belirtmeli.)

Back
X