Biz Ümit köy tarafında oturuyoruz. Eylül ayında inşallah doğum yapacağım için daha biraz zamanımız var belki çoktan bir yerde çalışmaya başlamış olursunuz. Fakat başlamış olmazsanız; bize haftanın 3 günü gelebilecek ve bana bebeğimin bakımı ve evin genel düzeni yemek konularında yardımcı olabilecek (haftada 1 detaylı temizlik için gelen bir yardımcımız zaten var). Saatler konusunda bende evde olduğum için görüşüp anlaşabileceğim birine ihtiyacım olacak (çok erken gelinmesi veya geç çıkılması gerekli olmayacak). Haftada 3 gün olacağı için ücrette ona göre biraz daha makul olsun istiyorum. Sigorta yapabiliriz.
Umarım bulmuş olursunuz ama eğer yaza kadar içinize sinen bir yer bulamamış olursanız benimle irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba ALLAH bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... dediğiniz gibi eğer eylüle kadar iş bulamazsam...konuşuruz sizin telefonunuz yok doğum yaptığınızda beni ararsınız... her şey nasip iyi geceler...
Umarım bulmuş olursunuz ama eğer yaza kadar içinize sinen bir yer bulamamış olursanız benimle irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba ALLAH bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah... dediğiniz gibi eğer eylüle kadar iş bulamazsam...konuşuruz sizin telefonunuz yok doğum yaptığınızda beni ararsınız... her şey nasip iyi geceler...