Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
19 aylık oğlumu için güvenilir, referansı olan, sevgi dolu, diksiyonu düzgün, vakit buldukça ev-yemek işerinde de yardımcı olabilecek bir bakıcıya ihtiyacımız var. Çalışma saatleri Hafta içi 08:15-18:45 arasında olacaktır. Evimiz öveçler 1256.caddede.

Merhabalar..
Ankara'da bakıcı arıyoruz fakat bebek bakıcı ücretleri nasıldır ne kadardır hiçbir fikrimiz yok, aydınlatacak olursa seviniriz.
(şuan 1. yılının içinde yani yaşı dolmadı daha)

Merhabalar..
Ankara'da bakıcı arıyoruz fakat bebek bakıcı ücretleri nasıldır ne kadardır hiçbir fikrimiz yok, aydınlatacak olursa seviniriz.
(şuan 1. yılının içinde yani yaşı dolmadı daha)

Ben Eryaman'da oturuyorum bikac kisiyle gorustum 850-1000arasi istediler yalnız semtine gore degisiyor sanırım. Bir kisi de 900+Ssk istedi o da yaklasik 1200-1300civarina geliyor. Yani calismayip cocugumuza baksak daha karlı olacak galiba😀

Ben Eryaman'da oturuyorum bikac kisiyle gorustum 850-1000arasi istediler yalnız semtine gore degisiyor sanırım. Bir kisi de 900+Ssk istedi o da yaklasik 1200-1300civarina geliyor. Yani calismayip cocugumuza baksak daha karlı olacak galiba😀

bebeği bırakıp işe gitmek zorr, onun ihtiyaçları, eğitimi için illaki çalışmak şart... Her şey onun için... teşekkür ederim ilginize..

Tercihen Çiğdem Mahallesi/100. Yıl Mahallesi'nde oturan, sigara kullanmayan, güvenilir, referansı olan, vakit buldukça ev-yemek işlerinde de yardımcı olabilecek, tercihen 30-40 yaşları arasında, hafta içi 5 gün çalışabilecek bir bakıcıya ihtiyacımız var. İlgilenenlerinin buradan bana ulaşmasını rica ediyorum.

Merhaba
Ben Balgat'ta (Balgat pazarına çok yakın) oturuyorum. Bebeğim 15 aylık, sağlık nedenlerimden dolayı haftada 2 veya 3 gün (pazartesi, çarşamba, belki cumartesi) öğlene kadar bebeğime bakacak ve bana ev işlerinde yardımcı olacak bakıcı arıyorum. Bende evde olacağım.

Merhaba
Ben Balgat'ta (Balgat pazarına çok yakın) oturuyorum. Bebeğim 15 aylık, sağlık nedenlerimden dolayı haftada 2 veya 3 gün (pazartesi, çarşamba, belki cumartesi) öğlene kadar bebeğime bakacak ve bana ev işlerinde yardımcı olacak bakıcı arıyorum. Bende evde olacağım. Çalışma saatleri 08.30 - 17.30 gibi olacak.

bebek-cocuk bakıcısı arayanlar özel mesajla ulaşabılır. mesaj gönderemıyorum bilginize. 26 yasındayım. yukseklısans öğrencısıyım. haftaiçi mesai saatlerinde uygunum. yurtdısında 1 yıl bebek bakıcılıgı yaptım. cocuk okul cagındaysa derslerıne de yardımcı olurum.

bebek-cocuk bakıcısı arayanlar özel mesajla ulaşabılır. mesaj gönderemıyorum bilginize. 26 yasındayım. yukseklısans öğrencısıyım. haftaiçi mesai saatlerinde uygunum. yurtdısında 1 yıl bebek bakıcılıgı yaptım. cocuk okul cagındaysa derslerıne de yardımcı olurum.

ablamın hesabından yazıyorum ayrıca , uye profılı ablamındır bılgınıze. =))))

Son düzenleme:
Merhaba Keçiören aktepede oturuyorum şu anda 6,5 aylık olan oğlum Çağan'a Eylül yada Ekim ayından itibaren gözü gibi evimde bakacak bir bakıcı arıyorum. Temizlik yada yemek yapılması gibi taleplerimiz bulunmamaktadır.
:55::55:

Merhabalar ismim ayşegül.. 12 Senelik bebek bakıcılığı tecrübem var.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işine çok önem veren ciddi bir bayanım.. :emir_bebek: REFERANS verebilirim 47 yaşındayım.. 1 torun ve 2 yetişkin çocuk annesiyim.. torunum hariç ANKARADA 4 bebek büyüttüm sizin.. bebeğinize,de torumumun sevgisiyle bakabilirim... torunumu,da ben büyüttüm ekimde 3 yaşına girecek.... inanınki gözünüz arkanızda kalmaz... çok temiz ve düzenli çalışırım... K.ören kalaba,da.. M.E.B. lojmanlarında oturuyorum... 05422312143 :40:

Altındağ da oturuyorum eylül ayindan itibaren 4 aylik kizima yarim gün bakıcı ariyorum 07.30-13.30 saatleri arasinda evimde bakabilecek ev isi yemek gibi taleplerim yoktur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankara Keçiören de oturuyorum evimde bebek bakmak istiyorum.sigara kullanmıyorum lise mezunuyum ve 34 yaşındayım evim çocuk için çok uygun benimde bir kızım var.ilgilenenler mesaj atsın bana.

çayyolunda park caddesine yakın oturuyorum. temmuz sonu ağustos başında doğum yapacağım. mümkünse yatılı kalabilecek bakıcı arıyorum

İlanınız hala güncelse yardımcı olabilirim.Kırgızistanlı yatılı, güvenilir, sigara kullanmayan ev ve temizlik işlerinden anlayan, çocuk bakımında yardımcı olan bayan yardımcılar temin edebilirim.

ankara bahçelievlerde ikamet ediyorum torunumu ve iki çocuğumu büyüttüm sigara kullanmıyorum beyim memur emeklisi evimde 0-3 yas arası çocuk bakmak istiyorum. Ayrıntıları görüşmek için 05073005918 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba, Ümitköyde oturuyorum, evimde 08:00-19:00 saatleri arasında 18 aylık kızıma bakıcı arıyorum,bebek bakımı ve yemek dışında ev işi istemiyorum. Özellikle Ümitköy civarı olması tercihimdir ama diğer yerleri de değerlendirebilirim.

Merhaba, Ümitköyde oturuyorum, evimde 08:00-19:00 saatleri arasında 18 aylık kızıma bakıcı arıyorum,bebek bakımı ve yemek dışında ev işi istemiyorum. Özellikle Ümitköy civarı olması tercihimdir ama diğer yerleri de değerlendirebilirim.

Kendı bakıcımı tavsiye edebilirim.
Biz ailevi sorunlardan oturu ayrılıyoruz kendısı cok guvenılırdır,8 yıllık tecrubesı bız de dahıl olmak uzere 3 cocuga bakmıslıgı vardır.
Yalnız çıkıs saatı ıcın bırsey dıyemıyecegım bizden 18:15 de cıkıyordu.
Eger dusunursenız ozelden mesaj atabılırsınız.

Back
X