Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankara'da Bebek Bakıcısı Arayanlar Buraya

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Ankarada varlik mahallesindeki evimizde 19 aylık oğluma, saat 07.00-13.00 arasi bakacak, (ev işleri yemek vs. İşlerine bakmayacak,)sadece oglum ve onun ihtiyaçlarıyla ilgilenecek sigara içmeyen, hijyene önem veren,tecrübeli bakıcı ariyorum.ilgilenenler pm yada dodehimini@mynet.com adresine email atabilir.

Dikmen Öveçler civarında ikamet etmekteyim. 15 yıl kreş de bakıcı anne olarak görev yaptıktan sonra emekli oldum. Tercihen bebek bakımı yapmak istiyorum. Isimde disiplin benim için önemli tercih edenlerin aramasini bekliyorum. 05432067689

Merhaba
Ankara bahcelievlerde okuldan gelecek cocuklarla ilgilenecek (aksam 5 gibi) gun icinde yemek temizlik yapacak bir Bayana
Ihtiyacimiz var. tesekkurler

Merhaba,
Dikmen keklikpinari sosyete pazarina yakin oturuyorum. Evimde 08:00-19:00 saatleri arasinda 7,5 aylik ogluma bakacak bir bayan ariyorum.

Merhabalar ismim ayşegül.. 12 Senelik bebek bakıcılığı tecrübem var.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve işine çok önem veren ciddi bir bayanım.. :KK46: REFERANS verebilirim 47 yaşındayım.. 1 torun ve 2 yetişkin çocuk annesiyim.. torunum hariç ANKARADA 4 bebek büyüttüm sizin.. bebeğinize,de torumumun sevgisiyle bakabilirim... torunumu,da ben büyüttüm ekimde 3 yaşına girecek.... inanınki gözünüz arkanızda kalmaz... çok temiz ve düzenli çalışırım... K.ören kalaba,da.. M.E.B. lojmanlarında oturuyorum... 05422312143 :nazar:
Çalışmaya başladınız mı?

Merhaba bakıcınız bir y
Kendı bakıcımı tavsiye edebilirim.
Biz ailevi sorunlardan oturu ayrılıyoruz kendısı cok guvenılırdır,8 yıllık tecrubesı bız de dahıl olmak uzere 3 cocuga bakmıslıgı vardır.
Yalnız çıkıs saatı ıcın bırsey dıyemıyecegım bizden 18:15 de cıkıyordu.
Eger dusunursenız ozelden mesaj atabılırsınız.
ere girdi mi acaba?

Merhaba,
Ankara cayyolunda oturuyorum. 6,5 aylık kızıma 8:00-18:30 saatleri arası bakabilecek, arada ev ve yemek işlerine yardımcı olabilecek bir bakıcı arıyorum. İlgilenenler 5322562976 dan bana ulaşabilirler. Yatılı da olabilir. İsmim gülce

Merhabalar, temizlik ve ev işlerine yardımcı bebek bakımında tecrübeli yatılı Gürcü bakıcı bulmanıza yardımcı olabilirim.

bende ankara mamak civarında evimde bakıcılık yapıyorum 0 ila 3 yas arası cocukları seviyorum daha onceden bakıcılık yaptım 18 yasındayım fiyat ınsanların durumuna göre anlaşma yapılır

Herkese merhaba,
1 aylık oğlumuz için , deneyimli , şefkatli ,referans verebilecek , kendisi de bir anne olan , çocuk sevgisi ile dolu , Ankara Kırkonaklar mahallesinde ikamet eden bebek bakıcısı aramaktayız.
İlgilenen adayların ... numaralı telefon numarası ile temasa geçmelerini rica ediyoruz.
Ücret ve diğer konular yüz yüze konuşulup, mutlaka çözüme ulaştırılacaktır.Önemli olanın karşılıklı güven,saygı ve sevgi olduğunu düşünmekteyiz.
saygılarımızla,

Son düzenleyen: Moderatör:
( Merhabalar sevgili anneler... 12 Senelik bebek bakıcılığı tecrübem var... bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ciddi bir bayanım.. referans verebilirim..torunum hariç .. 4 bebek büyüttüm.. sizin bebeğinize,de torumumun sevgisiyle bakabilirim.. 47 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. K.ören kalaba,da.. M.E.B. lojmanlarında.. oturuyorum.. ( 05422312143 ) ANKARANIN ... içerisindeki bütün semtler tercihimdir...

( Merhabalar sevgili anneler... ANKARADA .. 12.. Senelik bebek bakıcılığı tecrübem var.. bebek bakımı konusunda çok büyük sorumluluk sahibi ve ciddi bir bayanım.. referans verebilirim.. torunum hariç .. 4 bebek büyüttüm.. sizin bebeğinize,de torumumun sevgisiyle bakabilirim.. 48 yaşındayım.. evliyim eşim memur.. 2 yetişkin çocuk annesiyim.. K.ören kalaba,da.. M.E.B. lojmanlarında.. oturuyorum.. ( 05422312143 ) ANKARANIN ... içerisindeki bütün semtler tercihimdir...

Ankara Eryaman 1. Etapta oturuyorum, 6 yaşında oğlum var, okula gidiyor, Eşim memur, kendi evimde çocuk bakmak istiyorum, sınıf öğretmenliği tecrübem var, evimizde sigara içilmez. İyi günler.

Herkese Merhaba,
Ankara Küçükesat'ta oturuyorum. Eşim de ben de yoğun çalışıyoruz. 5 aylık kızıma bakabilecek referanslı birine ihtiyacımız var. Evimizde bir de küçük ırk bir köpeğimiz var. Bebeğimizle ve başka insanlarla hiç bir sorunu olmadığı gibi Son derece insan canlısı. İlgilenenlere duyurulur.

Kendi evimde çocuk bakmak istiyorum.hafta sonu da bakabilirim .yarım gün veya tam gün de olabilir.çocunuza kendi çocuğum gibi bakacağımdan emin olabilirsiniz. Ayrıca ingilizce öğrete bilirim. Sigara kullanmıyorum. Yenimahallede oturuyorum.

Merhaba,

Ankara Umitkoy civarinda oturuyorum. Bebegim bir ayini yeni doldurdu. Su an ben dogum iznindeyim, ancak bebegime bakacak insanin simdiden baslayip ben ise donene kadar bebegime ve duzenimize alismasini istiyorum.
Ilgilenen hanimlar mesajima yanit atarsa detaylari telefonda gorusmek isterim.

Herkese kolayliklar!

Merhaba,

Ankara Umitkoy civarinda oturuyorum. Bebegim bir ayini yeni doldurdu. Su an ben dogum iznindeyim, ancak bebegime bakacak insanin simdiden baslayip ben ise donene kadar bebegime ve duzenimize alismasini istiyorum.
Ilgilenen hanimlar mesajima yanit atarsa detaylari telefonda gorusmek isterim.

Herkese kolayliklar!

Merhaba sevgili Anneler kolay gelsin... torunumdan önce.. t0runum hariç 4 bebek büyüttüm yani 12 sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım tecrübeliyim... bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım... ben bakıcıdan ziyade bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var.. 3 sene torununuma baktığım için üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden... dolayı ilanlarım bayağı bir süründü... ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı.. iyi bir iş bulamadım.. zaten kendimde acele etmedim torunum için.!! biraz ağırdan aldım... iyide oldu bende bu arada torunuma bebişime baktım... şimdi 3 yaşına girdi ne deyim hayırlısı olsun ..artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var... ( ŞİMDİ KENDİME İŞ ARIYORUM... İlgilenirseniz ( tel 05422312143 ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim... 48 yaşındayım 2 yetişkin çocuk annesiyim evliyim eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir..

Merhaba sevgili Anneler kolay gelsin... torunumdan önce.. t0runum hariç 4 bebek büyüttüm yani 12 sene ANKARADA bebek bakıcılığı yaptım tecrübeliyim.. bu işin sorumluluğunu bilen ciddi ve güvenilir bir bayanım.. ben bakıcıdan ziyade bir anneniz bir ablanız ve bebeğinizin AYŞE teyzesi olmak isterim.! sitede ilanlarım var.. 3 sene torununuma baktığım için üst üste gelen aksiliklerden vsyre,lerden.. dolayı ilanlarım bayağı bir süründü.! ilanlarımın yenisi eskisi birbirine karıştı.. iyi bir iş bulamadım.. zaten kendimde acele etmedim torunum için.. biraz ağırdan aldım.. iyide oldu bende bu arada torunuma bebişime baktım.. şimdi 3 yaşına girdi ne deyim hayırlısı olsun.! artık torunumun mükemmel bir bakıcısı var.. ( ŞİMDİ KENDİME İŞ ARIYORUM.. İlgilenirseniz ( tel ... ) torunum var dediysem o kadar yaşlı değilim.. 48 yaşındayım 2 yetişkin çocuk annesiyim evliyim eşim memur.. K.ören kalaba lojmanlarında oturuyorum.. ANKARANIN bütün iç semtleri tercihimdir..

Eklentiler

• fotoğraf0132.webp
    fotoğraf0132.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 154
Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X