- 22 Aralık 2015
- 4
- 0
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim :)www.yardimciara.com - burdaki iş arayan bakıcılardan seçebilirsiniz..
merhabalar lise mezunu çocuk gelişimi-özel eğitim mezunuyum. acil olarak işe ihtiyacım var 2 sene çocuk bakıcılığı yaptım ve gelişimini destekleyici bir takım etkinlikler yaptırdım. oyunlar öğrettim ,yemek problemi olan çocuğa zamanla yemediği şeyleri oyun yoluyla yedirdim. 20 yaşındayım etlikte oturuyorum eğer ihtiyacınız olursa ulaşmanıza sevinirim. gözünüzün arkada kalmaması için elimden gelen her türlü çabayı gösterebilirim referans da verebilirim
slm ben ankara keçi örende oturuyorum çalışmaya ihtiyacım zordurumdayım yani eyer bana ulaşırsanız sewinirim ücretlede anlaşırız 4yüzede bakarım ben size eşimin msne adresini veriyorum ulaşırsanız sevinirim ------------------- haber bekliyoruma.s.
Merhabalar ben 36 yaşında bir bayanım. Ankara keçiörende oturuyorum. Evimde veya evinizde bebek bakmak istiyorum. Cocukları, bebekleri cok severim. Daha önce bir çok bebeğe baktım.Referans verebilirim. Keçiören ve civarı için iş görüşmelerine açıgım.
mrb ben mamakta oturuyorum 8 aylık bebegıme bakıcı arıyorum sadece bebek bakımı olacak hayat_yasamak2016@outlook.com.tr bana ulasırsanız sevınırımslm ben ankara keçi örende oturuyorum çalışmaya ihtiyacım zordurumdayım yani eyer bana ulaşırsanız sewinirim ücretlede anlaşırız 4yüzede bakarım ben size eşimin msne adresini veriyorum ulaşırsanız sevinirim ------------------- haber bekliyoruma.s.