Ankara Gaziosmanpaşa'da oturuyorum, 2,5 yaşında oğlumla ilgilenecek kendi evimizde Hafta içi sabah 8 akşam 6 saatlerinde gelebilecek 30-40 yaşlarında çocuk gelişimi üzerine eğitim almış veya bugüne kadar en az 3 çocuk bakmış, referans verebilecek, güleryüzlü, çocuklarla ilgilenmeyi seven, konuşması düzgün, eğitici-öğretici aktiviteler yapabilecek, bebek için sağlıklı yemekler pişirecek, dikkatli ve titiz çalışan. Emanet edilen çocuğun bütün özbakım sorumluluklarını alabilecek, sağlık problemi olmayan ve sigara kullanmayan bebek bakıcısı arıyorum.
Gaziosmanpaşa'da oturduğum için mutlaka buraya yakın oturan (Seyranbağları,Esat, Vedat Dolakay vb.) biri olmalı çünkü sabah 8'de mutlaka gelebilmesi gerekiyor bu arada titiz olması benim için çok önemli (ev temizliği yapmayacak ama çocuk yemek yediğinde, oyun oynadığında falan oluşan dağınıklığı toplayabilecek)
Aslında bunların hepsi halledilir önemli olan vicdan sahibi biri olması karşısındakinin 2,5 yaşında bir bebek olduğunu bilerek hareket edebilmesi.
Benim çoğumla benim kadar ilgilenip sevgi verecek bir insan olduktan sonra maddi ve manevi karşılığını fazlasıyla verecek birimdir bende.
İlgilenenler özelden numara atarsalar ben ararım.