http://www.kadinlarkulubu.com/posti...arada-halkali-boncuk-kaynak-yaptiran-var.html
bak tatlım bu konu başlığını bir incele istersen
ben de katılıyorum hiç topuz yanlısı değilim aksine açık saçı çok daha fazla seviyorum dediğin gibi dalgalı da olursa süper olurr =) merak etme verirler cüppeyi problem çıkartmazlar zannetmiyorum.. rahat rahat çektirirsin sen de fotonu =) ben de daha yenilerde andaç için fotoğraf çektirdim saçlarımın daha uzun olmasını tercih ederdim=)) bu arada kaynak yaptırdıktan sonra saçına çok fazla fön çektirme bakım yap ki toparlansın saçın güzelce ve sağlıklı bir şekilde uzasın bu yüzden de kaynaklarını taktırdıktan sonra arada uzunluk farkı olmasın diye kat verdir bence =)
üstte paylaştığım linkte memnun olanlar falan varmış ankarada yaptırıp da bir bak onlara bilmediğin yere yaptırma benim başım çok yandı o yüzdenne demek tatlım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
canım zaten ben normalde saçımı hiç düzleştirmem hep tarar çıkarım saçım dümdüz olduğu için :)) hayatımda saçıma en fazla 7 kez maşa ya da düzleştirici değmiştir :)) evet canım bende öyle düşünüyorum bakım yapacağım ve şekil istersemde en fazla bigudi ile sararım evde var zaten :)) birde saç rengime karar veremedim tatlım daha önce ki mesajımı okuduysan belki yardımı olabilirsin?gerçekten hızır gibi yetiştin çok saol tatlım ya bitanesin :)))
tatlım şu an saçının rengini tam olarak anlayamadım karamel tonlarında mı ? elindeki kaynaklar farklı renklerde sanırım onları da boyatacaksın ? ten rengini tam olarak bilmediğim için ne renk gider tam tahmin edemiyorum açıkçası :S:S bu arada ben senin düğün olayını yanlış mı anladım öyle bir durum yok mu ay çok güldüm kendime
tatlım seni arattım ama bulamadım mesaj hakkım da olmadığı için cevap yazamıyorum ama mesaj atmam için gereken 7 mesaj kalmış onu halledip mesaj atıcam sana dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?