- Konu Sahibi defnedilek
-
niye kimse cevap vermiyor bana.....
Ankara'da dolgu ve botoksu nerede yaptırmayacağını söyleye bilirim bazı doktorlar işin cinliğinde ben ve bir çok arkadaşım eşi devlet tiyatrolarında oyuncu olan bir doktora botoxs ve dolgu maddesi yaptırdık botoksu 1ay sürdü dolgusunda 2ay sürdü Çin malı kullanıyor sanırım benim ve arkadaşlarımın parası umarım haram olur kendisine.sakın ola ismi H ile başlayan o vatandaşa yaptırma insanların iyi niyetini su ihtimal eden asalaklardan uzak durmak lazım
merhaba size benim gittiğim doktoru tavsiye edebilirim çok güvenilir ve işinin ehli bir doktordur. kendisine üç operasyon yaptırdım şu an da prp ye devam ediyorum. Dr. adı vermek yasak galiba özelden msj atabilirim
niye kimse cevap vermiyor bana.....
rica etsem doktorun adını bana da msj atabilirmisiniz
Merhaba hala doktora arıyorsan Mehmet Akgün ü önerebilirim.Ben kendisine burun dolgusu ve dudak çizgisi dolgusu yaptırdım ve sonuçtan memnunum. Merak ettiğiniz şeyler varsa yardımcı olabilirim..niye kimse cevap vermiyor bana.....
Ankara'da dolgu ve botoksu nerede yaptırmayacağını söyleye bilirim bazı doktorlar işin cinliğinde ben ve bir çok arkadaşım eşi devlet tiyatrolarında oyuncu olan bir doktora botoxs ve dolgu maddesi yaptırdık botoksu 1ay sürdü dolgusunda 2ay sürdü Çin malı kullanıyor sanırım benim ve arkadaşlarımın parası umarım haram olur kendisine.sakın ola ismi H ile başlayan o vatandaşa yaptırma insanların iyi niyetini su ihtimal eden asalaklardan uzak durmak lazım
merhaba size benim gittiğim doktoru tavsiye edebilirim çok güvenilir ve işinin ehli bir doktordur. kendisine üç operasyon yaptırdım şu an da prp ye devam ediyorum. Dr. adı vermek yasak galiba özelden msj atabilirim
merhaba arkadaşlar...:) ankara da dolgu yada yağ enjeksiyonu düşünüyorum yanak ve göz çukuruma ... yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ...? sevgiler ...
ben de öğrenebilir mşyşm dr nizin isminiMerhaba , ben doktorumdan son derece memnunum arzu edersen ismini özelden yazayım sana
ben de öğrenebilir mşyşm dr nizin ismini
Banada doktorun ismini atabilirseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?