ankara'da botoks ve dolgu nerede yaptırabilirim?

defnedilek

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
7
0
286
Ankara
merhabalar,
yüzümdeki kırışıklıklar beni çok rahatsız ediyordu. uzun yıllar istanbul'da yaşadığım için sık sık oraya gidiyorum ve ilşkilerim hala sürüyor. dolayısıyla geçen ay gittiğimde istanbul'da botoks yaptırdım. şimdi de dolgu yaptırmak istiyorum. ankara'da bu konuda bilgi alacağım kimse yok. yardımcı olursanız sevinirim.

niye kimse cevap vermiyor bana.....

Ankara'da dolgu ve botoksu nerede yaptırmayacağını söyleye bilirim bazı doktorlar işin cinliğinde ben ve bir çok arkadaşım eşi devlet tiyatrolarında oyuncu olan bir doktora botoxs ve dolgu maddesi yaptırdık botoksu 1ay sürdü dolgusunda 2ay sürdü Çin malı kullanıyor sanırım benim ve arkadaşlarımın parası umarım haram olur kendisine.sakın ola ismi H ile başlayan o vatandaşa yaptırma insanların iyi niyetini su ihtimal eden asalaklardan uzak durmak lazım

merhaba size benim gittiğim doktoru tavsiye edebilirim çok güvenilir ve işinin ehli bir doktordur. kendisine üç operasyon yaptırdım şu an da prp ye devam ediyorum. Dr. adı vermek yasak galiba özelden msj atabilirim

Ankara da dolgu yaptırmak istiyorum, yanak ve göz çukuruma ... bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba ? sevgiler ...

merhaba arkadaşlar...:) ankara da dolgu yada yağ enjeksiyonu düşünüyorum yanak ve göz çukuruma ... yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ...? sevgiler ...

Son düzenleme:

Size sormak istediğim bazı şeyler vardı ama özelden msj atamıyorum,siz kime yaptırıyorsunuz acaba?

merhaba size benim gittiğim doktoru tavsiye edebilirim çok güvenilir ve işinin ehli bir doktordur. kendisine üç operasyon yaptırdım şu an da prp ye devam ediyorum. Dr. adı vermek yasak galiba özelden msj atabilirim

Banada doktorun ismini atabilirseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar...:) ankara da dolgu yada yağ enjeksiyonu düşünüyorum yanak ve göz çukuruma ... yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ...? sevgiler ...

Yağ enjeksiyonu düşünüyorsan Mustafa Deveci, Dolgu düşünüyorsan Mehmet Akgün. Hastalarının memnuniyeti çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…