ankara'da botoks ve dolgu nerede yaptırabilirim?

Dç.dr.Nedim Sarıfakıoğlu. Çok ilgili bir doktor görüşmeniZi tavsiye ederim çukurambar hekimler plazada ofisi .

Doc.dr.erol koç tsvsiye ederim. Ankara da kendisi çok memnunum. Allah razı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burnumu bile düZeltti doktor erol koç dolgu ve botokla number one 😍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben botoks yaptırdığım doktorumu çok beğeniyorum, zaten botoks da çok iyi doğal yapıyor hem çizgiler yok oluyor hem de kimse botoks olduğunu anlamıyor, sende bir güzellik var diyorlar :) ilaç olarak botox markasını kullanıyor zaten ilacı yanında açıyor 15 gün sonrada kontrole çağırıyor beğenmediğin bir yer varsa düzeltiyor tekrar botoks ekliyor bundan bir ücret almıyor. Ben önce bilgi almak için ön görüşmeye gitmiştim. Bilgilenmek için ücretsiz ön görüşme yapabiliyorsun. Doktorun adı Şale Yılmaz klinik Tunalı Hilmi Caddesinde tavsiye ederim, kolay gelsin hoşça kal...

Doktor tavsiye eden arkadaşlardan fiyat konusunda da bilgi rica edebilir miyiz acaba? Bir sakınca yoksa tabi :)

valla ben mehmet akgun e gıdıyorum 3 yıl olcak nerdeyse dudaklarım muthıs halen ne erıme ne topaklanma :) dılersen adres tel ozelden atayım kı burda fotolarımda var bı cok

bebegim ben ankarada 7 . caddede mavi ışık var orada yaptırmıştım doktor mahmut bey işinde çok başarılı istersen bi görüş ben ek olarak epilasyon ve ozan saunayı ücretsiz olarak almıştım ama sadece bu ek ücretsiz hizmetleri bilal bey yapıyor sadece onunla görüş istersen tatlım

3. botoksu yaptırdım, botoks konusunda Dr.Mehmet Akgün' ü cok iyi buluyorum, sonuncusu daha bir güzel oldu. 10 sene önceki halimden bile iyi oldu göz çevresi, ve tabii ki çok doğal duruyor.
Benim tek soru işaretim, botoksun genel zararları ile ilgili, acaba uzun vadede bundan zarar görecek miyiz, bilimin henüz ortaya çıkaramadığı zararları olabilir mi..
Eğer yoksa ömür boyu devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…