Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

cnm kapalı ameliyat yapıyo zühtü bey :)
Daha kansız oluyo, ayrıca burnunda iz falan olmuyo,
kötü bi yanı yok bildiğim kadarıyla yaptığı burunlarda çok güzel oluyo :)
Benim kapalı oldu Zühtü Bey yaptı hiç bi sorunum yok, ağrısız acısız geçti bugüne kadar
canım sakıncası yoksa resimlerini görebilir miyim
barslanli@hoymail.com mail adresim tşkler:)

Beni dr. Serdar Öztürk ameliyat etti.ben çok memnunum. Hiç ağrı sızı olmadı. Aynı gün normal hayatıma devam edebildim. 6.000 tl verdim. Bütün soruları cevaplayabilirim.

image.webp
image.webp
Fıtoğraf da ekleyim bari. Henüz 2 ay oldu.

Teşekkürler. Evet ilk ameliyat. Hala şişlik var özelliklr burun ucunda. Uçtaki dikişleri aldırmadım çünkü. Masaj yapmayı da unutuyorum bazen :( ama yine de çok beğeniyor çevremdekiler.

:( ihmal etme , ameliyat gibi zor kısmını atlattıktan sonra :), bence şu hali bile çok hoş cnm sana zahmet bir ricam olacak ama profilden görme şansım olabilir mi tşkler

teşekkür ederim:)
canım gerçekten çook hoş olmuş ,kaşın gözün burnun;) memnun kalman en güzeli bu kadar sancılı (doktoru seç , amliyat kararı vs vs ) süreçten sonra

teşekkür ederim:)
canım gerçekten çook hoş olmuş ,kaşın gözün burnun:KK66: memnun kalman en güzeli bu kadar sancılı (doktoru seç , amliyat kararı vs vs ) süreçten sonra
Teşekkürler. Ama çok hızlı karar verdim ve ertesi gün de ameliyat oldum. Beklersem fikir değiştirmekten korktum. hiç de korkulduğu gibi değilmiş. Ne ağrı ne tampon sızısı ne de kanama olmadı. Doktora gelince zaten adını duymuştum, işyerime de çok yakındı. Böyle işte

merhabalar :) siteye az önce üye oldum, öncelikle burnumda 3 yerde kırık ve deviasyon var, artık nefes almam imkansız hale geldi, ameliyat olmam şart. gerek cevrem gerekse kadınlar kulübü üyesi arkadaşlar yardımıyla 10 doktor belirledim. en son 2ye indirdim. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir arasında kaldım. Zühtü Beyden 12 kasım için randevu aldım, Osman Beyle de ayrıca görüşücem, burda fotoğraflarla birlikte tüm süreci paylaşmak istiyorum.

en yakın arkadaşım bundan 12 yı önce mersinde ameliyat olmuştu. gördüğüm en doğal ve güzel burunlardan birine sahip. cok yoğun deviasyon ve kırık teşhisiyle gitti, sonuç mükemmel. bu sebeple bi iki gün önce mersine gidip cüneyt bozkutla görüştüm ama acıkcası bana cok da güven vermedi. burun tasarımı yaparken size söz hakkı tanımıyor, benim burnum hafif kavisli, gözlerimin birleştiği noktaya ekleme yapacağını, burun ucuma ekleme yapacağını söyledi. burnumun ucu hafif havaya kalkcakmış, dudaklarım da dolgunlaşacakmış. hani istediğim şeyin nefes almak ve doğal görünen bi burun olduğunu söyledim fakat tasarımında bile yaptığı burun doğal görünmüyordu, ben estetiğim diye bağırıyordu. evet, zamanında güzel burunlar yapmış olabilir fakat ben karşımda özensiz bi adam gördüm. bir de tam odasından cıkıcam bi bayan geldi burnu sargılı, ilkinde sorun cıkmış, kadını 2. kez ameliyata almış, en başta anlamadım, bayana hanfendi alçılar cıkmış, maşallah bandaj kalmış kaç gün oldu dedim ilk ameliyat olanı, 24 dedi, normalde 7-8 gun içinde cıkıyor bandaj vs hepsi. kısacası ondan vazgeçtim. zühti bey ve osman beyle görüşeyim, bütün gelişmeleri yazıcam :)

Teşekkürler. Ama çok hızlı karar verdim ve ertesi gün de ameliyat oldum. Beklersem fikir değiştirmekten korktum. hiç de korkulduğu gibi değilmiş. Ne ağrı ne tampon sızısı ne de kanama olmadı. Doktora gelince zaten adını duymuştum, işyerime de çok yakındı. Böyle işte
canım sana cok geçmiş olsun hayırlı olsun yeni burnuşun fotolarınıda baktım.daha sanırım bi kaç aylık burunun daha cok yeni gibi cok şişlerin var.burun ucu ve kanatlarında bi sıkıntı var sanki fotolarda onu gördüm.ama zamanla onlarda gecici daha 1 senen var.beklemek varya o zamanı en zoru

bugün zühti demir ile randevum vardı. ben hem çene hem burun estetiği istiyorum ama çeneye henüz karar veremedim. burnum için 3 yerde kırık ve deviasyon var. zühti bey çok doğal bi burun tasarladı. burun kanatlarım çok az daralıcak, burun deliklerim geniş olduğu için biraz daraltılacak, burun deliği asimetrisi düzeltilecek, burun çatısı ve ovali düzgün olduğu için çok fazla dokunulmayacak, sadece çatı genişliği cok hafif daraltılacak. yarın kan tahlili vericem, ameliyat bayındır ve akay hastanesinde oluyormuş, iki hastaneden istediğimizi seciyoruz. arada 1000-1500 tl fiyat farkı olduğu için akay hastanesini seçtim. bir gün sonra, 14ünde de ameliyatım olucak, zühti bey tüm sorularımı yanıtladı, burun şeklimde, zühti bey'in ciziminin dışına cıkmak istemedim açıkcası, cizdiği şekil cok doğal, benim için zaten önemli olan ameliyat yapıldığı belli olmamalı, doğal görünmeli burun. zaten gün gün esk hali yeni hali fotoğraflarla paylaşıcam ama benim kafama takılan şey çene estetiği.
biraz geniş, hafif köşeli bi çene yapısına sahibim. suratım oval-kare yapılı, bi parca daha oval olup, keskin çene yapısından kurtulmak istiyorum, çenem angelina jolie'nin ameliyat öncesi çenesi, ya da keira knightley'in çenesi gibi. ya da natalie portman'ın ameliyat öncesi çenesi gibi. istediğim şey, cene kemiğinin kırılıp tekrar yapılması değil, biraz törpülenmesi, doktor bey bugün çene kemiğinin törpülenmesi yeterli olmayabilir, senin çene kasların cok gelişmiş, özellikle sağ taraftaki çene kasın fazla geliştiği için asimetrik duruyor dedi, cene kasından kesip kısaltma yapıcam dedi, cene törpületme ewt olabilir ama cene kasının kısaltılması bana biraz tuaf göründü. bu tarz bi operasyon geciren arkadaşlardan yardım istiyorum, kas kesilmesi, üstelik iyi çalışan bi kasın kesilmesi normal mi?

Back
X