bugün zühti demir ile randevum vardı. ben hem çene hem burun estetiği istiyorum ama çeneye henüz karar veremedim. burnum için 3 yerde kırık ve deviasyon var. zühti bey çok doğal bi burun tasarladı. burun kanatlarım çok az daralıcak, burun deliklerim geniş olduğu için biraz daraltılacak, burun deliği asimetrisi düzeltilecek, burun çatısı ve ovali düzgün olduğu için çok fazla dokunulmayacak, sadece çatı genişliği cok hafif daraltılacak. yarın kan tahlili vericem, ameliyat bayındır ve akay hastanesinde oluyormuş, iki hastaneden istediğimizi seciyoruz. arada 1000-1500 tl fiyat farkı olduğu için akay hastanesini seçtim. bir gün sonra, 14ünde de ameliyatım olucak, zühti bey tüm sorularımı yanıtladı, burun şeklimde, zühti bey'in ciziminin dışına cıkmak istemedim açıkcası, cizdiği şekil cok doğal, benim için zaten önemli olan ameliyat yapıldığı belli olmamalı, doğal görünmeli burun. zaten gün gün esk hali yeni hali fotoğraflarla paylaşıcam ama benim kafama takılan şey çene estetiği.
biraz geniş, hafif köşeli bi çene yapısına sahibim. suratım oval-kare yapılı, bi parca daha oval olup, keskin çene yapısından kurtulmak istiyorum, çenem angelina jolie'nin ameliyat öncesi çenesi, ya da keira knightley'in çenesi gibi. ya da natalie portman'ın ameliyat öncesi çenesi gibi. istediğim şey, cene kemiğinin kırılıp tekrar yapılması değil, biraz törpülenmesi, doktor bey bugün çene kemiğinin törpülenmesi yeterli olmayabilir, senin çene kasların cok gelişmiş, özellikle sağ taraftaki çene kasın fazla geliştiği için
asimetrik duruyor dedi, cene kasından kesip kısaltma yapıcam dedi, cene törpületme ewt olabilir ama cene kasının kısaltılması bana biraz tuaf göründü. bu tarz bi operasyon geciren arkadaşlardan yardım istiyorum, kas kesilmesi, üstelik iyi çalışan bi kasın kesilmesi normal mi?