Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Burnumun farkli bir acisi. Belli oluyormu bilmiyorm ama onceki hali berbatti maalesef resim bulamadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406284746970.webp
    $1406284746970.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 1.729
Burnumun farkli bir acisi. Belli oluyormu bilmiyorm ama onceki hali berbatti maalesef resim bulamadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ankarada burun estetiği olmayı düşünüyorum sizi ekledim resimlerinizi görebilmek için kabul ederseniz sevinirim :16:

yaklaşık 1 yılönce Ankara'da Zühtü demir'e ameliyat oldum, memnunum ^_^
$IMG_7368.webp $IMG_1553.webp $IMG_1142.webp

Eklentiler

• $DSC_0240.webp
    $DSC_0240.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.229
  • $DSC_1766-001.webp
    $DSC_1766-001.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 1.110
Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..:KK9:
Canım bn de eren hocaya ameliyat olmayı düşünüyorum... Acaba fotograflarını görebilirmiyim

Sincan Devlet Hastanesinde Esabil Eker'e ameliyat oldum 8. günümdeyim.Bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.

Ankara onkoloji hastanesinde hakan uzuna ameliyat oldum. Bir hafta oldu henuz

Zühtü demir'e ameliyat olmayı düşünüyorum bende çok kararsızım. Kızlar Ankara için alternatif var mı ? Kutlu Sevin hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

selam ben burun estetiği konusunda araştıra araştıra eksper oldum diyebilirim, buarada birçok arkadaşım gibi bende öncelikle fiyat konusunda çok takıldım, devletmi üniversitemi çok dolaştım sonunda ilk ameliyatımı üniversitede oldum, fiyat bilgisi detayı için size google da bireysel ödemeli estetik ameliyat listesi diye bir liste var oradan faydalanın. burada estetik burun ameliyatlarının devletyin izin verdği rakamlar var onlara bakarak ödeme yapılıyor. eski yorumlardaki 1.verdim 2bin veerim artık geçerli değil fiyatlar sabit. üniversitedeki ilk ameliyatımdan bahsetmek bile istemiyorum, fiyata takılmayın sonra 10.000 versenizde belki düzelmez, burun konusunda minnetrar olup aynaya her baktığımda dua ettimğim op.dr hikmet karayele teşekkür ederim özellikler çökmüş yada eğri burun konusunda nefes alma konusunda çok başarılı, facebook sayfasındaki yorumları okuyup gerçek kişilere sorun. ekip olarak çok iyi bir ekibi var ümitköyde oldukça şık bir kliniliği var dr gözde erten kılıç ile beraber çalışıyor, öncesi sonrası herşeyi ile çok memnun kaldım, detay isteyene herşeyi yazabilirim. www.estetikcerrahi.tc adresi

ben sözlük yardımı ile ameliyatlara baktım hastane dönerine buradaki fiyatlardan para yatırılıyor, üniversitede ameliyat olduğuma çok pişmanım ama yinde israr edenlere ahada link,

Back
X