Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok teşekkür ederim, çok güzel olmuş burnun da :)) inşallah benimki de güzel olur, birkaç sorum daha olacaktı sana, deviassyon ameliyatından sonra nefes alma problemin düzeldi mi? çok duyuyorum çünkü nefes alma problemlerim daha da arttı diyenleri ameliyattan sonra ve düzelmezse diye korkuyorum çünkü cidden çok sıkıntılıyım bu konuda ve bu işe de bu yüzden kalkıştım zaten, bir de ameliyatta silikon tampon kullandılar demi, çıkarırken çok acıyor mu ?
Benim daha 1 ay oldu her geçen gün biraz daha rahatlıyorum zaten 1 bucuk ayı bulur denmişti tam anlamıyla nefes almak işi için de..
Açıkçası silikon tampon olarak mı geçiyo ama çekince hemen geldi zaten sabahtan olursan ameliyatı akşama çıkıyomuş tampon benim ameliyat saatim 16 olduğundan ertesi güne kalmıştı. Tampon çıkarken hiç acıtmadı yani. Ama aralıklı hapşuruk krizleri geliyo o zaman çok kötü oluyo. Bi de tavsiyem bir an önce ameliyatı olman çünkü havalar şu an çok müsait çok soğuk olunca burnunu sızlatıyo çok sıcak havalarda da kanama yapıyormuş bi de güneşten tabi koruman gerekiyo yani bu dönem tam zamanı aslında :)
Teşekkürler canım onumuzdeki salı günü oluyorum inşallah yani 4 gün kaldı :) evet bence de tam zamanı, inş her şey çok güzel olur :)
G
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canm muhammet dilber neden gelecek acaba ben de görüşmek istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar çook uzun zamandır yoktum forumda. Kbb ürünleri çalışıyorum o yüzden Ankara'daki pekçok doktor hakkında bilgim var, istediğinizi sorabilirsiniz.
Ankara' daki arkadaşlara Dr Eren TAŞTAN' ı tavsiye ediyorum. Ben de ona ameliyat oldum. Çok profesyonel. Aylarca doktor araştırdım, gittim geldim. Kimseye güvenemedim. Ama Eren Hocayla ilk karşılaşmamızda tamam budur benim doktorum dedim. Bi kere çok mütevazi, güleryüzlü, ilgili, bilgili, kendine özel teknikleri olan bir doktor. İnanın ameliyattan sonra ne baş ağrım oldu ne de öyle aman aman morarmalarım. Sürekli doktorumla telefonlaştık yanına gittim geldim operasyondan sonra ve hiçbir şey talep etmedi. Ayrıca benim ameliyatım 5 saat sürdü. Hoca ekibiyle geldi işini bitirdi ve çıktı. Eren Hocaya kendinizi teslim edin. O en iyisini yapar. Bir sağlıkçı olarak Ankara' da sayısız doktorla görüştüm. Kimi kbb uzmanı kimi estetetik cerrah. Eren Hoca hem çok iyi kbb uzmanı hem de iyi bir estetik uzmanı. Ne telefonları susar ne de kapısının önünde bekleyeni biter. Genelde revizyon için geliyorlar. Eren bey anlatılmaz arkadaşlar yaşanır. Gidip tanışın. Buradan Hocamada çok çok teşekkür ederim. Paragöz ilgisiz kendini beğenmiş o doktorlara inat bu kadar güzel bir insan olduğu için..![]()
ben sadece burun ucu oldum kemiğe hiç dokunmadılr bende bile morarma oldu yani şişlikte oldu ama çok kısa sürede gecti ki kapalı teknikle ameliyat oldum ona ragmen.. tabiki bünye ,doktor ,teknik ,ameliyat süresi söz konusu ama hiç morarmama ,şişmeme diye birsey mümkün değil gibi geliyo bana..azda olsa illaki vardır
arkadaşlar estetikli burunda ilk 1 -2 ay içinde siyah noktalarınızı sıktırabilir miyiz? bir de kırık burun revizyona mı girer?şehir dışından ankaraya gidenler otelde mi kalıyor?(ben öyle yerlerden çok korkarım)yoksa ameliyattan sonra kendi şehrimize direkt gide bilir miyiz yani muayene ye çağrılıyor muyuz?cevaplarsanız çok mutlu olucam,şimdiden teşekkürler.