canım ufak tefek agrıları normaldir.yapılan operasyona bağlıda olabilir.bence doktoruna sorsun en güzelini ona doktoru söyler.ilaç felan verir.TSK EDERİM dun bi arkdsm amlyt oldu böleyerlerden pek anlamaz onun için sordum cok agrısı varmıs da hani normalmi doktora göre değişiomu dye
cok agrıyor diyo sormus sanrm normal demiş doktorların verdiği cevaplar aynı yani genelde bide sıkıntısı su ilaca karşı alerjisi var yani normalden daha agır atlatıcak sanıorum ve acayip şişti dün gördüm amlyttan sonra şiş olması normal dye biliorumcanım ufak tefek agrıları normaldir.yapılan operasyona bağlıda olabilir.bence doktoruna sorsun en güzelini ona doktoru söyler.ilaç felan verir.
alerjisi varsa tabi sıkıntı olur.ilaç alamadığı için zaten ameliyattan sonra cok fazla şişer alcısı varsa alcı cıktığındada şişer 15 20günden sonra yavaş yavaş inmeye başlar bide bünye cabuk iyileşiyorsa oda cok etkili cabuk gecer.mesela benim cok zor iyileşiyordu.bunların olması cok normal merak etmesin buz yada melhem ilaç kullanabilir.cok agrıyor diyo sormus sanrm normal demiş doktorların verdiği cevaplar aynı yani genelde bide sıkıntısı su ilaca karşı alerjisi var yani normalden daha agır atlatıcak sanıorum ve acayip şişti dün gördüm amlyttan sonra şiş olması normal dye biliorum
su an tek sıkıntı agrısı işte ilaç içemediği için task ederm yne bsy olursa sorablrmym ?alerjisi varsa tabi sıkıntı olur.ilaç alamadığı için zaten ameliyattan sonra cok fazla şişer alcısı varsa alcı cıktığındada şişer 15 20günden sonra yavaş yavaş inmeye başlar bide bünye cabuk iyileşiyorsa oda cok etkili cabuk gecer.mesela benim cok zor iyileşiyordu.bunların olması cok normal merak etmesin buz yada melhem ilaç kullanabilir.
tabiyki sorabilirsin canımsu an tek sıkıntı agrısı işte ilaç içemediği için task ederm yne bsy olursa sorablrmym ?
bende ankara da oldum dediğin doktorları tanımıyorum ama bir Doç. Dr. Muhittin Eski ile görüş derim.Ben de bu yaz ameliyat olmak istiyorum ankarada. Tevfik Sözen veya Haldun Kamburoğluna ameliyat olan var mı? Benim bütçem en fazla 5000 yardımcı olursanz sevinirim
evet ben oldum çok iyi bir doktor işinde çok titiz ve çok başarılı. 2 ay oldu ameliyat olalı. Hatta benden sonrada ablam oldu yeni o da çok memnun. ağrısız sızısız rahat geçti. Çok memnunum.Merhaba arkadaşlar, Muhitdin ESKİ hocaya ameliyat olan varsa bilgi verebilir mi acaba?
Burun ucumdaki ödem ne zaman geçecek yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?