Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Temmuzda ben de ameliyat olucam yalnız ameliyat olan herkese bi sorum var.Ameliyattan sonra üst dudak inceliyo mu dudakla ilgili neler yaşadınız

Temmuzda ben de ameliyat olucam yalnız ameliyat olan herkese bi sorum var.Ameliyattan sonra üst dudak inceliyo mu dudakla ilgili neler yaşadınız
Üst dudak incelmez. Burun yukarı kalkarsa dudak da kalkar. Benim üst dudağım eskisine göre daha iyi şimdi.

plastik cerraha değil sizin kbb uzmanına gitmeniz lazım başarılı bir uzmana gidersen o düzelmez dedikleri burnu kırarak dümdüz yaparlar aynı hatayı bende yaptım çünkü istanbula gitme imkanın varsa çok iyi bir uzman tavsiye edebilirim

eğri burunla estetik cerraha gittik düzelme ihtimali olan burunu dahada bozdurduk. Şimdi nasıl toplatacam onu düşünüyorum eren beyin fiyatı yüksek beni aşıyor ...

Ben de 7000 veremem diyodum ama estetik işi çok önemli sonuçta yüzümüzün tam ortasında.Ben haldun kamburoğluyla da mailleşmiştim o 4500e yapıyor ama seneye nisanda dönücekmiş yurt dışından o yüzden vazgeçtim.Tabi ki uygun fiyata güzel yapan doktor vardır ancak bunu bulmak gerçekten çok zor.benim bi kuzenim ankarada devlet hastanesinde 1500e oldu burnu güzel oldu ama yine de ben güvenemedim.Başka 2 kuzenim de Eren beye ameliyat oldular.Birinin burnunda sorun oldu ama Eren beyden kaynaklı değil kendi vücudu eritmiş mi nolmuş tam bilmiyorum ona rağmen eren bey sadece hastane masrafını alıp ameliyat etti tekrar yani yaptığının arkasında bu çok önrmli ki sorun eren beyle ilgili değilken.İyi düşünmek lazım bi kerede burnunuzu mahvedip sonra verdiğiniz paranın 3 katına revizyon olabilirsiniz allah korusun.Tabi ki her ameliyatta risk var eren beyin de kötü yaptığı olabilir şanssızlık olablir ama kendinizi işinin ehli birine teslim edip olumsuzlukları en aza indirmeye çalışın.

Merhaba, siteye yeni üye oldum. Daha önce de bir hesabım vardı ancak unuttuğum için yeniden üye olmak zorunda kaldım :) Uzun zamandır burun estetiği olmayı düşünüyorum ben de ve araştırıp forumları okuyorum. Tevfik Bey ön plana çıkıyor. Siz de ona ameliyat olmuşsunuız. Umarım başarılı geçmiştir. Özelden mesaj atmak istedim ama profilinze gittiğimde öyle bir seçenek göremedim. Mesaj hakkım dolmadığı için mi acaba? Öncesi ve sonrası fotoğraflarınızı ve tecrübelerinizi merak ettim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)

bende ankarada ameliyat olanlardanım Tevfik sözene ameliyat oldum bugün 5.günüm kızlar

en azından begenmediğiniz bir yer olursada tereddüt etmeden ameliyat ediyor. Bu çok önemli bence

Kızlar,
ben de üç sene önce Ankara'da burun estetiği oldum.

Doktorunuza karar vermeden önce size önerim açık burun ameliyatı ve kapalı burun ameliyatı arasındaki farkları iyice bir araştırın ve hangisini istediğinize karar verin. Ben şahsen tercihimi kapalı burun estetiğinden yana kullandım ve böylece piyasadaki doktorların yarısı elenmiş oldu.
kapalı burun estetiğini tercih etmemin temel sebebi ise sonrasında çıkacak sonucun daha kesin olması, ağrı ves sızının da daha az olmasıdır. Ayrıca kapalı burun estetiğinde burna daha az zarar veriliyor ve ameliyat sonrası kalıcı hasarların oluşması olasılığı da düşük çünkü burna daha az derecede bir müdahelede bulunuluyor.

Sonrasında kararımı Hıfzı Velidedeoğlu'ndan yana kullandım.Bu kararı vermeme sebep olan etkenleri yazıyorum.

1. Öncesinde fotoğrafımı çekip fotoshop ile rötuşlamaması ve açık açık bunun bir anlam ifade etmeyeceğini söylemesi. Ki doğru olduğuna gönülden inanıyorum, eğer doktorlar fotoshoptakinin aynısını çıkarabilecek olsalar ortalıkta bu kadar kötü ve yapay burunla dolaşan mağdur bulunmazdı.

2. Oldukça ilgili oluşu, benim isteklerimi önemseyişi ve açık açık isteklerimin hangisinin gerçekleştirilemez olduğunu söylemesi ve kendi fikrini ve önerilerini de söylemesi.

3. Güven vermesi

4. Deneyimi

5. Aslında en önemlisi de kapalı ameliyat yapıyor oluşu.

Şu an ameliyat olmamın üzerinden 3 yıl geçti v çok memnunum. Beklentilerini çok yüksek tutmayın. Herkesin burnunun bir karakteristiği olduğunu, bu burnun karakteristiğinin ameliyat ile tamamen ortadan kalkmadığını ve de burnun baştan aşağıya bir değişim geçiremeyeceğini kendim ve çevremdeki arkadaşlarımı gözlemleyerek fark ettim. Benim burnum da karakteristiğini kaybetmedi ama kötü yanları törpülendi. Hala kendime benziyorum ve yeni tanışan kişiler burnumun yapılı olduğunu fark etmiyorlar bile. En önemlisi de zaten burnun doğallığının kaybolmaması.

Bende Tevfik beye geçen yıl mayıs ayında ameliyat oldum canım çok memnunum gerçekten hiç tereddüt yaşamanı istemem kafana takılan şeyleri bana da sorabilirsin :)

Bende Tevfik beye geçen yıl mayıs ayında ameliyat oldum canım çok memnunum gerçekten hiç tereddüt yaşamanı istemem kafana takılan şeyleri bana da sorabilirsin :)
Teşekkürler. Muayene olmak için email attım kendisine, henüz bir dönüş yapmadı. Profilinde fotoğraflara bakmak istedim ama göremedim, sanırım benim seni izlemem yetmiyor. Özelden de atabilirsin ya da beni geri izlersen çok sevinirim. Bir de ne kadar süre işten izin almak gerekir?

1500 tl ye olan kuzeninin doktoru kimdi canım ?

Arkadaşlar Hacettepede kesinlikle tavsiye ederim.Yeğenim çene ameliyatı olduğunda tanıştım.Çok başarılı bir ameliyat olmuştu. Daha sonra kızıma burun ameliyatını yaptı.Daha önce kardeşim ve yeğenim de başka bir doktora burun ameliyatı olmuştu kızımın doktoru ameliyatı ile iyileşme süreçleri çok farklı olduğunu gözlemledim. Kızımda çok az bir morarma oldu ve iyileşme süreci çok rahat ve çabuk oldu. Ve de burnu çok güzel oldu. Şimdi bende olmaya karar vedim ama onun ve benim uygun zamanlarımız uyuşmadı.İnşallah en kısa sürede olacağım.Kendisi çok naif ve güven veren birisi.Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…