Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

Zühtü beye bende burun ameliyatı olmak istiyorum, yorumlar gerçekten çok iyi genelde herkes çok memnun kalmış, ameliyat olanlar resim paylaşabilirlerse çok memnun olurum, birçok burun fazla kalkık olduğundan yapay duruyor, zühtü beyin tarzı doğal duran burun mu değil mi anlayamadım ?? yesim087@gmail.com

tavsiye ederim.sanada canım genelde zühtü bey doğal burundan yana yüzüne yakışanı yapar.şansen ben doğal istemiştim cokta doğal oldu.kimsede anlamadı yani kaç sene oldu halen memnunum canım

tavsiye ederim.sanada canım genelde zühtü bey doğal burundan yana yüzüne yakışanı yapar.şansen ben doğal istemiştim cokta doğal oldu.kimsede anlamadı yani kaç sene oldu halen memnunum canım

böyle doğal bir burun yaptırabildiğin çok çok şanslısın güle güle kullan walla muhteşem :)

Ankara da
çarşamba günü Dr osman latifoglu
revizyon oldum.. çok iyi geçti. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. ..

Canım ben yeni katıldım burnunun bantlı haline bile bayıldım sana birseyler sorabilir miyim bir kac ay geçmiş ama

ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
resimlerinizi gormek istoyorum. Nasil gorebilirim. Lutfeeen. Ben de Zuhtu Demir`i dusunuyorum...

eren tastan bey hakkinde bilginiz varmi acaba kendisi ankara da

Ankara'da yaşıyorum bir defa ahmet terzioğlu adında bir plastik cerraha ameliyat oldum sonuç hüsran. Şimdi son zamanlarda hiç nefes alamıyorum burnum sağa doğru kaydı ters v dedikleri sorun çıktı ve geçenlerde görüştüğüm bir cerrah burun çatısının açık kaldığını ucunda bişeyler unutulmuş bile olacağını falan filan söyledi. internetten bir bakayım dedim yorumlara doktor önerilerine bu site dikkatimi çekti. Normalde üye olmayacaktım ama bazı üyelerin abartılı tezahüratlarını ve doktorları sürekli övmeleri bana garip geldi ayrıca şüphe de uyandırdı üye olmaya karar verdim. Üyelerin geneline baktığım zaman bu çok övücü ve tezahürat yapanların hemen hemen hepsi daha 3-5 hafta önce üye olmuşlar. Genelde resim isteyenlere nasıl resim yükleyeceğini bilmediklerinden bahsetmişler sorulan her soruya çok fazla detay vermişler ve bazı yerlerde fazla teknik konuşmuşlar sizce de garip değil mi? Ben bu kişilerin çoğunun foruma üye olan doktorlar olduğunu düşünüyorum ve güvenemiyorum. Bunu yapanlara da biraz vicdanlı davranmalarını istiyorum. Zor durumda olan insanların bu durumlarından faydalanmayın etik davranın ahlaklı davranın.

Sürekli faranjit oluyorum burundan daha önce ameliyat oldum rezil oldum. Ankara'da yaşıyorum sürekli kbb doktorlarındayım 2. ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon adı altında görüntü de berbat fonksiyon da bu gittiğim kbb doktorlarının 6 tanesi bana fikret ileri ismini verince gidip bir görüşeyim vardır bir bildikleri dedim. Gittim Ankara balgat'ta özel muayenehanesine. Çok konuşan bir tip değil, diğer doktoların kaburga ya da kulak arkasından kıkırdak alıp ekleriz biraz zor olacak 3-4 saat sürecek dediğini söyledim. Fikret hoca eliyle burnu bir yokladı kıkırdak almaya gerek yok 1.5 saatlik işi var dedi muayene bitti. Forumda ya da başka yerde pek yoruma rastlayamadım ameliyat olana da ayrıca Var mı bir bilgisi olan kafam çok karışık.

Iyiki ondan vaz gectin, benim burnumu maf eti, kikirdak birakmadi, simdi doktor arastiriyorum bende

Eren tastana bir git görüs muakak, revizyonda cok iyimis, bende onu arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…