tavsiye ederim.sanada canım genelde zühtü bey doğal burundan yana yüzüne yakışanı yapar.şansen ben doğal istemiştim cokta doğal oldu.kimsede anlamadı yani kaç sene oldu halen memnunum canımZühtü beye bende burun ameliyatı olmak istiyorum, yorumlar gerçekten çok iyi genelde herkes çok memnun kalmış, ameliyat olanlar resim paylaşabilirlerse çok memnun olurum, birçok burun fazla kalkık olduğundan yapay duruyor, zühtü beyin tarzı doğal duran burun mu değil mi anlayamadım ?? yesim087@gmail.com
tavsiye ederim.sanada canım genelde zühtü bey doğal burundan yana yüzüne yakışanı yapar.şansen ben doğal istemiştim cokta doğal oldu.kimsede anlamadı yani kaç sene oldu halen memnunum canım
Canım beğenmene sevindim.darısı sana olsun cok tşklerböyle doğal bir burun yaptırabildiğin çok çok şanslısın güle güle kullan walla muhteşem :)
Ankara da
çarşamba günü Dr osman latifoglu
revizyon oldum.. çok iyi geçti. Kendisini şiddetle tavsiye ediyorum. ..
resimlerinizi gormek istoyorum. Nasil gorebilirim. Lutfeeen. Ben de Zuhtu Demir`i dusunuyorum...ben ankara'da burun ameliyatımı oldum.burnumdan cok memnunum burun ameliyatı olacaklar sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım arkadaşlar.
Özelden foto atarım seni ekliyorumresimlerinizi gormek istoyorum. Nasil gorebilirim. Lutfeeen. Ben de Zuhtu Demir`i dusunuyorum...
Canım yeni üyeysen ondan göremiyor olabilirsin.msj Sayın dolmamıştır.Kaldırılmışmı yoksa bana mı açılmıyor acaba
canım ekledim fotolarımı görebilirsin.
bana da atabilirmisiniz resimlerinizi.çok kararsızım :)Özelden foto atarım seni ekliyorum
sanada attım özelden foto bakabilirsin canımbana da atabilirmisiniz resimlerinizi.çok kararsızım :)
Iyiki ondan vaz gectin, benim burnumu maf eti, kikirdak birakmadi, simdi doktor arastiriyorum bendemerhabalar :) siteye az önce üye oldum, öncelikle burnumda 3 yerde kırık ve deviasyon var, artık nefes almam imkansız hale geldi, ameliyat olmam şart. gerek cevrem gerekse kadınlar kulübü üyesi arkadaşlar yardımıyla 10 doktor belirledim. en son 2ye indirdim. Osman Latifoğlu ve Zühtü Demir arasında kaldım. Zühtü Beyden 12 kasım için randevu aldım, Osman Beyle de ayrıca görüşücem, burda fotoğraflarla birlikte tüm süreci paylaşmak istiyorum.
en yakın arkadaşım bundan 12 yı önce mersinde ameliyat olmuştu. gördüğüm en doğal ve güzel burunlardan birine sahip. cok yoğun deviasyon ve kırık teşhisiyle gitti, sonuç mükemmel. bu sebeple bi iki gün önce mersine gidip cüneyt bozkutla görüştüm ama acıkcası bana cok da güven vermedi. burun tasarımı yaparken size söz hakkı tanımıyor, benim burnum hafif kavisli, gözlerimin birleştiği noktaya ekleme yapacağını, burun ucuma ekleme yapacağını söyledi. burnumun ucu hafif havaya kalkcakmış, dudaklarım da dolgunlaşacakmış. hani istediğim şeyin nefes almak ve doğal görünen bi burun olduğunu söyledim fakat tasarımında bile yaptığı burun doğal görünmüyordu, ben estetiğim diye bağırıyordu. evet, zamanında güzel burunlar yapmış olabilir fakat ben karşımda özensiz bi adam gördüm. bir de tam odasından cıkıcam bi bayan geldi burnu sargılı, ilkinde sorun cıkmış, kadını 2. kez ameliyata almış, en başta anlamadım, bayana hanfendi alçılar cıkmış, maşallah bandaj kalmış kaç gün oldu dedim ilk ameliyat olanı, 24 dedi, normalde 7-8 gun içinde cıkıyor bandaj vs hepsi. kısacası ondan vazgeçtim. zühti bey ve osman beyle görüşeyim, bütün gelişmeleri yazıcam :)
Eren tastana bir git görüs muakak, revizyonda cok iyimis, bende onu arastiriyorumSürekli faranjit oluyorum burundan daha önce ameliyat oldum rezil oldum. Ankara'da yaşıyorum sürekli kbb doktorlarındayım 2. ameliyatı olmayı düşünüyorum revizyon adı altında görüntü de berbat fonksiyon da bu gittiğim kbb doktorlarının 6 tanesi bana fikret ileri ismini verince gidip bir görüşeyim vardır bir bildikleri dedim. Gittim Ankara balgat'ta özel muayenehanesine. Çok konuşan bir tip değil, diğer doktoların kaburga ya da kulak arkasından kıkırdak alıp ekleriz biraz zor olacak 3-4 saat sürecek dediğini söyledim. Fikret hoca eliyle burnu bir yokladı kıkırdak almaya gerek yok 1.5 saatlik işi var dedi muayene bitti. Forumda ya da başka yerde pek yoruma rastlayamadım ameliyat olana da ayrıca Var mı bir bilgisi olan kafam çok karışık.
Ankara da mı eren taştan?Eren tastana bir git görüs muakak, revizyonda cok iyimis, bende onu arastiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?