Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevabin icin tsk, peki zühtü demir cene ameliyatida yapiyormu acaba. normalde plastik cerrah oldugu icin her tür ameliyati yapmali, öyle degilmi
ya ben kücük yasta bisikletten düsüp cenemi kirmistim, sonra ameliyat oldum ama kemik eyri büyüdü, daha dogrusu fazla kemik olustu ve cenem simdi simetrik degil. yani bende fazla kemik var bir tarafinda ve onun törpülenmesi lazim sanirsam. ama emin degilim, belkide cene cerrahina gitmeliyim.. burunla ceneyi aynanda yaptirmak isterdim.. iste böyle canim
tabi bu rahatlık morarma olmaması benim drumun başarısındanada kaynaklanıyor olabilir
ama bu morarma isinde doktorunda büyük bir rol oynadigina eminim.. biraz teknikle ilgili herhalde. ama hic sisip biraz bile morarmamasina bende pek inanamiyorum
ben sadece burun ucu oldum kemiğe hiç dokunmadılr bende bile morarma oldu yani şişlikte oldu ama çok kısa sürede gecti ki kapalı teknikle ameliyat oldum ona ragmen.. tabiki bünye ,doktor ,teknik ,ameliyat süresi söz konusu ama hiç morarmama ,şişmeme diye birsey mümkün değil gibi geliyo bana..azda olsa illaki vardır
ben de yarın zühtü bey i arayıp randevu alıcam..sanırım ameliyat olucam ama hala karar veremedim off çok zor bi karar gerçekten büyük risk sonuçta aynı doktor bütün ameliyatları iyi yapamıo ve eski burnumu arama ihtimalim de var(
canım hiç merak etme cok iyi doktordur zühtü bey senide ekledim fotolarıma bakabilirsin için rahat olsun fıstık sana msn adresimide özelden attım bi sorun olursa bana sorabilirsin