Ankara'da burun ameliyatı olanlar ve deneyimleri!!!!!!

cevabin icin tsk, peki zühtü demir cene ameliyatida yapiyormu acaba. normalde plastik cerrah oldugu icin her tür ameliyati yapmali, öyle degilmi

cevabin icin tsk, peki zühtü demir cene ameliyatida yapiyormu acaba. normalde plastik cerrah oldugu icin her tür ameliyati yapmali, öyle degilmi

canım her türlü estetik olayını yapıyor tabiyki cenede bi arkadaşıma hem burun aynı ayda hemde ceneye yağ enjektesi yaptı cenede ne işlem istiyosun implantmı yoksa türpimi nedir yapılcak mesela

ya ben kücük yasta bisikletten düsüp cenemi kirmistim, sonra ameliyat oldum ama kemik eyri büyüdü, daha dogrusu fazla kemik olustu ve cenem simdi simetrik degil. yani bende fazla kemik var bir tarafinda ve onun törpülenmesi lazim sanirsam. ama emin degilim, belkide cene cerrahina gitmeliyim.. burunla ceneyi aynanda yaptirmak isterdim.. iste böyle canim

ya ben kücük yasta bisikletten düsüp cenemi kirmistim, sonra ameliyat oldum ama kemik eyri büyüdü, daha dogrusu fazla kemik olustu ve cenem simdi simetrik degil. yani bende fazla kemik var bir tarafinda ve onun törpülenmesi lazim sanirsam. ama emin degilim, belkide cene cerrahina gitmeliyim.. burunla ceneyi aynanda yaptirmak isterdim.. iste böyle canim

bu konudada cok başarılı bi doktordur zaten sadece estetik yapmıyor bu tarz cok hasta gördüm kazandan dolayı gelen ve ameliyat olan senin fazlalık varsa bakar ne işlem gerekiyorsa yapar burunla birlikta yaptırırsan cok iyi olur fiyat açısındanda o zaman daha indrimli oluyor bence bi görüş ve konuş derim her konuda başarılı bi doktordur canım sen gidince anlıyacaksın zaten sana ben ne desem kafanda bi soru olur bence git görüş derim

haklisin canim, öyle yapacagim bende. ama daha zamanim var, seneye yaza dogru düsünüyordum, gidip bir görüsecegim bu doktorla. bakalim kendisi neler diyecek

ameliyata içi rahat bi şekilde girin ben girdim kolumdan bir iğne yaptılar sonrasını hatırlamıyorum.gözümü açtığımda herşey bitmişti.odama aldılar hiç ağrım sızım olmadı.morarma ve şişlikte olmadı.korkmayın çok rahat.

cok sansliymissin sen.. genelde herkes sopa yemis gibi ameliyatdan ciktiginda:) kimmis peki bu morartmayan basarili doktor?

bence öyle bişey pek mümkün değil,kemiğin kırıldığı her burun ameliyatında az veya çok morarma ve şişlik olur bu Allahın emri gibi bişey.deviasyon yoksa,sadece törpülenmişse falan ozaman olmaz morarma şişlik.öylye laylay lom diye çıkılmaz ağır burun ameliyatlarından bana kalırsa

Son düzenleme:
ama bu morarma isinde doktorunda büyük bir rol oynadigina eminim.. biraz teknikle ilgili herhalde. ama hic sisip biraz bile morarmamasina bende pek inanamiyorum

bazı insanların bünyeleri farklı olabiliyor reaksiyon farklı gösterebiliyor.bazıları morarmıyor ama cok şişiyor bazılarıda cok morarıp hiç şişmiyor böyle olan arkadaşlarda gördüm ben bu biraz bünye meselesi kızlar doktorla alakalı değil bence benim arkadaşımda aynı benim gibi burnunda ameliyat oldu o hiç morarmadı şişti mesela bunu doktorun mareti denemez bence yanlış olur tamamen bünye meselesi.

ben sadece burun ucu oldum kemiğe hiç dokunmadılr bende bile morarma oldu yani şişlikte oldu ama çok kısa sürede gecti ki kapalı teknikle ameliyat oldum ona ragmen.. tabiki bünye ,doktor ,teknik ,ameliyat süresi söz konusu ama hiç morarmama ,şişmeme diye birsey mümkün değil gibi geliyo bana..azda olsa illaki vardır

ben sadece burun ucu oldum kemiğe hiç dokunmadılr bende bile morarma oldu yani şişlikte oldu ama çok kısa sürede gecti ki kapalı teknikle ameliyat oldum ona ragmen.. tabiki bünye ,doktor ,teknik ,ameliyat süresi söz konusu ama hiç morarmama ,şişmeme diye birsey mümkün değil gibi geliyo bana..azda olsa illaki vardır

tabi canım mesela o arkadaşımı bende görünce inanamadım ama oda mesela acaip şişti yüzü gözleri kapanmıştı ama onda morluk ince cizgi halinde o kadar azdı yok denebilecek kadar azdı bünye meselesi ben bile şaşırmıştım cünki ben pandaya dönmüştüm:))hani görmesem onu bende inanmazdım

sonuç güzel olsun da yeter ki nasolsa geçer şişlikler morluklar gülü seven dikenine katlanır moralım sanki bikaç gün nolcak eğer sonuçta hokka gibi buruna kavuşcaksak:)))

ben de yarın zühtü bey i arayıp randevu alıcam..sanırım ameliyat olucam ama hala karar veremedim off çok zor bi karar gerçekten büyük risk sonuçta aynı doktor bütün ameliyatları iyi yapamıo ve eski burnumu arama ihtimalim de var:((

ben de yarın zühtü bey i arayıp randevu alıcam..sanırım ameliyat olucam ama hala karar veremedim off çok zor bi karar gerçekten büyük risk sonuçta aynı doktor bütün ameliyatları iyi yapamıo ve eski burnumu arama ihtimalim de var:((

canım hiç merak etme cok iyi doktordur zühtü bey senide ekledim fotolarıma bakabilirsin için rahat olsun fıstık sana msn adresimide özelden attım bi sorun olursa bana sorabilirsin

canım hiç merak etme cok iyi doktordur zühtü bey senide ekledim fotolarıma bakabilirsin için rahat olsun fıstık sana msn adresimide özelden attım bi sorun olursa bana sorabilirsin

ankcımm ben de tam burdan sana yazacaktım o sırada fotolarıma yorum geldi senden :9: zühtü beye bu yakınlarda burun olan kim var ne kadar ödemiş ben onu merak ediyorum ya :44: meme estetiğine 4.500 diyorsa burun da 2.5 - 3 falan mıdır acaba yanlış mantık mı kuruyorum??? :9:

Back
X