- 23 Temmuz 2013
- 534
- 6
- 118
Cnm bir kac ay daha bekle olmadi ozmanda beyenmezsen tekrar olursn. Zeki bey tasarim yapiomu?
yapmiyot canim maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bir kac ay daha bekle olmadi ozmanda beyenmezsen tekrar olursn. Zeki bey tasarim yapiomu?
aynen canım tam istedigim gibi burunlar yapiyor kendisi bende cok begeniyorum
Senin resimlerini msj sayimi doldufdugm halde goremiyorum(
yapmiyot canim maalesef
bıraz da dayan 40 olmus :)
Evt evt az kaldi ama bnde bittim:)))))
amelyat olmaya ya da gorusmeye karar verdınız mı
Evt volkan tayfurla görusmeye karar verdim zeki bey tasarim yapmiomus. Volkan bey icime sinmezse istanbulda muhammet dilberi dusunuyorum cok hos burunlar yapmis
Evt volkan tayfurla görusmeye karar verdim zeki bey tasarim yapmiomus. Volkan bey icime sinmezse istanbulda muhammet dilberi dusunuyorum cok hos burunlar yapmis
canım selçuk ışık var bide onunla görüş istersen kendisi çok başarılı
ankaradan ıst gıtme bence yanlıs bı secım olur :/
Hic duymadim onu sen görustunmu kndisiyle?
Neden peki? Kontroller kac gun suruyo?
hayir fakat butcem biraz daha olsaydi kendisine ameliyat olacaktim. ozelliklede revizyonlarda cok basarili zaten gorusmekten zarar gelmez
Tmm cnm cok saol biraz arastiriyim onuda ozamn.. Resim faln bulabilirsem super olur
forumda cok hastasi yok canim bitane biliyorm ben resmi olan oda 3. ameliyatini olmus selcuk hocaya cokta memnun
5/10/30gun ve sonrakı ayda kontrolerın oluyor
Evt cnm gördum hos olmus yandan muhammet dilberin yaptigi burunlara benzemis ama onden resim goremedim.. Profiline baktim sormak icin ama dondurmus
canim ondende guzel ben begeniyorm :)
Önden olan resim göremedim bn hepsi yandan deglmi