Anladim cok saol.. Bakalim kimi secicem cok zor gercekten
rıca ederım tatlum:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim cok saol.. Bakalim kimi secicem cok zor gercekten
hayir onden resmide var canim. hatta selcuk hocayla ilgili konu acmisti orayada bakabilirsn fotolari var
napıon canım nasıl oldun :)
ben Ankara'da Osman Latifoğluna oldum kızlar sonra neden 25 yaşıma kadar bekledim dedim adam harika bir insan her şey tam istediğim gibi oldu :)
ben ünal şahine ameliyat oldum kızlar
Burun ameliyatı olmak isteyenlerin karar vermeden önce kendisiylede mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim. Ben sonuçtan çok memnunum 1 sene oldu ameliyat olalı. Öncesinde sonrasında sorunsuz ve rahat geçti. Sonuç tam istediğim gibi
Burun ameliyatı olmak isteyenlerin karar vermeden önce kendisiylede mutlaka görüşmelerini tavsiye ederim. Ben sonuçtan çok memnunum 1 sene oldu ameliyat olalı. Öncesinde sonrasında sorunsuz ve rahat geçti. Sonuç tam istediğim gibi
ne kadara olmuştunuz ünal bey de ameliyatı?
Ben Ünal beye olmadım Doç Dr Eren Taştan 'a ameliyat oldum Ankara da
Canım birde fiyat konusunda bilgilendirebilirsen çok sevinirim
çok tesekkur ederim canımcanım fiyat sormuşsun ben olalı bayagı sene oldu.ama burnunu doktor görmeden fiyatda vermiyor.cünki her burun aynı değil sadece okuduğum ve olan arkadaşlardan zühtü demir 4500 yapıyordu en son.bildiğim fiyat
merhaba arkadaşlar albümlere burnumun eski ve tasarım halini ekledim yorum yaparsanız sevinirim :)
çok iyi bence böyle yaptırın zaten burnunuzun şekli güzelmiş
teşekkür ederim :)