- 23 Mart 2009
- 369
- 10
- 296
- Konu Sahibi Anneyimben10
-
Görüşülmeyecekler listeme ekledim.orhan murat özdemir , mutlaka görüşün derim..
ne kadar beklemeliydim fikrimi soyleyebilmem icin ?Görüşülmeyecekler listeme ekledim.
Üye olalı 15 dk olmuş, reklam yapıyorsunuz.
Bence değilArkadaşlar bahsettiğiniz doktorların fiyatları nasıl? 5 bine iyi bir doktor bulmak mümkün mü sizce ?
Burnum cok sorunlu bir burun değil aslında. Kişiye göre fiyat veriliyorsa ortalama 5 bin ile 10 bin arasında değişen bir piyasada sanırım çok yüksek fiyat verilmez ama tabi 15-35 bin arasıda burun ameliyatı yapan doktor var onlar zaten 5 bine elini kaldırmaz bırak ameliyat etmeyiBence değilbiraz şans meselesi aslında ama o fiyat çok düşük şimdiki piyasada
Ne kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizdenBen orhan aydının yaptığı burunları çok beğendim gayet doğal duruyor biraz pahalı diye duydum aradım geçen yıl fiyat bilgisi vermediler doktorun önce görmesi gerekiyor diye maddi durumum çok yoktu o zaman şu an tekrardan düşünüyorum bu ara gidersem size de bilgi verirm
Muayene için randevu almak gerekiyor o zaman doktor hep olmuyordu bu ara benim de Aklımda buruna göre fiyat verse de ortalama fiyatı öyledir heralde tabiki yazarımNe kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizden
Ben orhan aydının yaptığı burunları çok beğendim gayet doğal duruyor biraz pahalı diye duydum aradım geçen yıl fiyat bilgisi vermediler doktorun önce görmesi gerekiyor diye maddi durumum çok yoktu o zaman şu an tekrardan düşünüyorum bu ara gidersem size de bilgi verirm
Ne kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizden
Ben kendisine oldum bence gidip konuşun muayene olup fiyat alın en azındanBen orhan aydının yaptığı burunları çok beğendim gayet doğal duruyor biraz pahalı diye duydum aradım geçen yıl fiyat bilgisi vermediler doktorun önce görmesi gerekiyor diye maddi durumum çok yoktu o zaman şu an tekrardan düşünüyorum bu ara gidersem size de bilgi verirm
Küçük çocukla çok riskli bence ama siz bilirsiniz tabiNe kadar sevinirim anlatamam.Cocugum küçük tüm doktorların kapısını aşındırmaya kalksam 1 yılımı alır birde öyle bir sektör ki ortalama bir fiyat durumu yok herşeyle karşılaşabilirsin muayene olmadan fiyatta veremeyince küçük çocukla her duyduğum doktoru gezmem çok zor. Genel ortalama fiyat bilgisi olursa ona göre muayeneye giderim çok teşekkürler haber beklerim sizden
Teşekkürler bu ay gideceğim inşallahBen kendisine oldum bence gidip konuşun muayene olup fiyat alın en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?